Новые тарифы Kyivstar и 3G
- odin
- Адміністратор
Сказали, що цы цыни, що гуляють мережею, можуть не відповідати дійсності. Реальні ціни анонсують 28-го травня.
Але, швидше за все, безлімітного інтернету не буде - бо на швидкості який дасть 3же - ляже вся мережа, якщо всі почнуть безлімітно юзати.
Безлімітка буде, але умовна - певна кількість МБ в день, після яких швидкість змендується до ДЖПРС.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Я не отношусь к тем, кто фильмы, выкатив глаза на лоб, высматривает в экране 3х3. Для задач, служит мой айфон, ЖПРС хватает, не всегда комфортно, но жить можно. Бывает дискомфортно порой, но с таким количеством WiFi точек по городу, мобильным трафиком я пользуюсь не часто.Островський О.В. пише: Якщо тобі айфончик потрібен лише для чату, то можу лише поспівчувати Смартфони без нормального інету, то є все одно, шо нокії чорно-білі.
ЗЫ: Может Самсунги без скоростного интернета и превращаются в черно-белые нокии, а айфон как был, так и остается айфоном, независимо от инета
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
От був я у Львові без гіда, всю інфу шукав по ходу через смартфон, орієнтувався по картам гугла, маршрути будував вже з урахуванням розкладу громадського транспорту, читав відгуки про заклади і тд. Все це щоб тобі зробити через жпрс, довелось би вкалувати по 20 хвилин.
Мовчу вже про соц мережі, месенджери по яких передавав фотки, а також своє місцерозташування, щоб мене могли знайти друзі.
Чувак, спробуй хоча тиждень поюзати нормальний інет, який в тебе в кишені і до свого жпрсу ти ніколине повернешся. А бігати від точки до точки - не вихід.
- odin
- Адміністратор
Більше року в такому режимі юзаю інтернет від КС на жпрс швидкості. І норм. Але на користь КС - покриття - де подібні речі можна юзати не тільки у Львові і в великих містах а й в захолустях.Островський О.В. пише: От був я у Львові без гіда, всю інфу шукав по ходу через смартфон, орієнтувався по картам гугла, маршрути будував вже з урахуванням розкладу громадського транспорту, читав відгуки про заклади і тд.
- GoBLin
- Автор теми
- Платиновий учасник
Островський О.В. пише: І це все? Позирити фільми? Оцей весь твій кейс?
От був я у Львові без гіда, всю інфу шукав по ходу через смартфон, орієнтувався по картам гугла, маршрути будував вже з урахуванням розкладу громадського транспорту, читав відгуки про заклади і тд. Все це щоб тобі зробити через жпрс, довелось би вкалувати по 20 хвилин.
Мовчу вже про соц мережі, месенджери по яких передавав фотки, а також своє місцерозташування, щоб мене могли знайти друзі.
Чувак, спробуй хоча тиждень поюзати нормальний інет, який в тебе в кишені і до свого жпрсу ти ніколине повернешся. А бігати від точки до точки - не вихід.
Шутишь?) У меня с этим всем приложения справляются на ура с ЖПРС. Об офлайн картах, не слышал?) подгружается лишь оперативная инфа, типа маршрутов и остановок (хотя даже гугл умеет оч быстро рисовать карты на ЖПРС). 30-200 кб трафика на отзывы или ты сайты читаешь забитые под завязку рекламой?) Форсквер в плане поиска и отзывов - на уровне))
Вот с фотками да) тут пролетаю, но никто не мешает их постит постфактум уже в отеле) где есть вифи. Геотеги в них сохраняются и геолокацию можно выставлять по ним)
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
От вийде так, що будете ви їхати десь і у вас зламаєтсья транспорт, а закешованих карт немає, і шо тоді? І до сраки всі ваші біганини по віфі, бо у полі їх немає.
А за покриття, то взагалі останній аргумент, у Інтера воно небагато гірше ніж в того ж Київстару, а подекуди краще. Для прикладу на Буковелі, у мене покриття було кругом, у власників КС на деяких вершинах галяк.
На тому ж Буковелі я міг через інет дивитись заповненість підйомників, щоб дарма не чекати почергам. Під час підйому звонили куму в іншу країну по скайпу і показували в реальному часі як ми відпочиваємо.
Продовжувати можна довго, але доки ви себе будете заспокоювати, що 2ж достатньо, то не бачу сенсу. Втрачайте й надалі години свого часу на тупі очікування.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- GoBLin
- Автор теми
- Платиновий учасник
Ясен пень, что при равных тарифах или небольших разбежностях в цене 3G выберут. Суть в другом - стоит ли за пару сомнительных фич переплачивать минимум в (!)3 раза за лимитированный интернет.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Так в тому то і суть гугл карт, саме супутникові знімки. Ми коли відпочиваємо на Дністрі, то можна лише по них і орієнтуватись, там схем тобі не буде.Долго грузится спутниковые снимки, схемы загружаются довольно быстро.
Коротше, якщо не хочеш бачити очевидних речей, то твоя справа Який мені сенс тебе переконувати?
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
Да и 3G - это будущее! Ты вот можешь сейчас по EDGE запустить скайп на телефоне и общаться с кем то из-за бугра прямо на лавочке где пожелаешь? Точно нет! За нормальным беспроводным инетом будущее!!!
Вот 3Моб от Укртелекома 50 грн 3000 Мб. на месяц правда 100 мб. в день, но все равно не так дорого! Что сейчас 50 гривен?
Думаю операторы по мере развертывания сетей еще снизят тарифы и будем все на нормальном мобильном интернете)