Посоветуйте какую мобилку купить
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Великі батареї це добре, але ти також звертай уваги на дисплеї на проци. Проц на сторому техпроцесі може вбити великий акум за пів дня. Якшо тобі неважлива камера в телефоні, її якість , то дуже радив би звернути увагу на китайські моделі. За малі гроші можеш отримати дуже хороший смарт, я вже в руках тримав і юзав такий, мені дуже сподоьбався.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
та немає тих великих батарей в Україні. точніше є, але за ціню в півтора-два рази вищі ніж в Росії-Європі (я про Філіпси)Великі батареї це добре...
які саме?дуже радив би звернути увагу на китайські моделі.
Не те щоб дуже важлива, але хотілося б, щоб була нормальна.Якшо тобі неважлива камера в телефоні, її якість
+ Питання тим хто юзає смартфон:
наскільки актуально:
- наявність 3Ж
- дуал-сім (з двох сімок немає актуальності телефонувати, можливо для інтернету)
- фронтальна камера (для скайпу наприклад)
- версія андроїда (2.2, 2.3 чи 4)
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
недорогий(1700грн)
2 сімки
2 ядра
норм камера(в 720р знімає)
гарантія не така як в китайців
пишуть шо норм сборка
акум мощний
собі хочу взяти але в магазах його нема наших а хочу поклацати
- odin
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ці трабли вже давно пофіксили, 4 ведроїд жре акум так само а працює значно швидше.чув інші думки, мол навпаки, 4 андроїд швидше садить акумулятор і більше ресурсів споживає.
Китайських моделей є куча, треба знати кокнетні вимоги. Он нещодавно мій знайомий купив собі лопату Dapeng A9230+ за 195 ує з доставкою
В коплекті йшло 2 батареї на 2800 мах та бампер. Одної батареї вистачає на весь день інтенсивної роботи, тобто на дуже багато. Сам телефон працює чудово і без глюків. Єдине шо камера там стоїть десь мегапікселя реально 2-3 не більше. Словом в скайпі поговорити норм і відео якесь зняти, а от фотки гавно.
3ж зараз у всіх смартах але толку від нього мало, навіть якшо телефон буде 2-сімним 3ж працює в небагатьох містах, і навіть в Шепетівці коли заїжаєш за сахарний 3ж вже не буде. Особисто я взагалі зараз перейшом на Інтертелеком. Там і тарифи кращі і 3ж майже кругом ловить.
- odin
- Адміністратор
Тримав в руках -- апарат кльовий. важкенький, класна батарея (2500 маг), ІПС-матриця, четвертий андроїд, 4 дюйми, фронтальна камера, 2 сімки.
з недоліків - відчутність спалаху (і, відповідно, ліхтарика) і камера з фіксованим фокусом.
питання: чи є сенс а двохядерному процесорі, якщо я не збираюсь грати ігри?
і ще сумніви відносно якості. Колись вже взяв "високу функціональність в своїй ціновій категорії" (SE G700) - а він виявився тормознутим, корпус - неякісний, тач зіпсувався
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
калацав в суботу в фокстроті
як то з чугуна корпус)
але фунціональність=ціна
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- odin
- Адміністратор
~1800 за готівку