-
Форум
-
Hi-Tech
-
Мобільний зв`язок
-
Посоветуйте какую мобилку купить
Посоветуйте какую мобилку купить
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
Дописи: 4709
-
Подяка отримана: 656
-
-
-
-
10 лист. 2010 21:13 #56311
від LuK
Шкипер;56308 пише: Придивився собі nоkіа n8. Все влаштовує,не люблю смарти.візьму то напишу коментарі.
а 6700 куда:dl:
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
-
-
Автор теми
-
Відвідувач
-
10 лист. 2010 21:31 #56312
від
Махнемся на 6500?я в магазині даю свої телефони і доплачую,а мені новий дають.
Менш
Більше
-
Дописи: 5
-
Подяка отримана: 0
-
-
11 лист. 2010 07:49 #56314
від ostriv
А мені приглянулася новинка від МТС 236, перший брендовий телефончик. Плюси його : зручний, тонкий і практичний корпус, відмінна якість збірки, зручна клавіатура, а то я до тепер з тими сенсорами щось не можу подружитися, і звісно - надійність в роботі. Користуюся уже 2 місяці і цілком вистачає. Крім того за таку ціну (199 грн), які потім повернули на рахунок на розмови, можна брати не задумуючись. Та й пакет маю " Супер МТС без поповнення" . Цілком вигідна і класна штука. :bp:
Менш
Більше
-
Дописи: 304
-
Подяка отримана: 1
-
-
-
11 лист. 2010 08:10 #56315
від AxeL-V
Гроші ніхто нікому не повертає, це ілюзія
якою користуються рекламщики
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей.
мій фото архів
Менш
Більше
-
Дописи: 939
-
Подяка отримана: 24
-
-
-
11 лист. 2010 08:42 - 11 лист. 2010 11:19 #56316
від jaruto
Шкіпер, на андороід буде в 100 раз більше софта,ігр,прог. Краще дозбирати грошей і взяти Samsung Galaxy S. Зараз вже не ті самсунги) Зараз все під андроїдом літає,багато можливостей!!! Але всерівно навіть самий дешевий андроїд девчому краще чим нокіа н8!а ви вже вибирайте!зы:тільки що подивився на розетці,ціна н8 майже однакова як і в гелексі с!
Менш
Більше
-
Дописи: 6
-
-
-
11 лист. 2010 10:48 #56317
від zubo4istka
как это не возвращают?? я спецом уточняла, покупаешь телефончик МТС 236, и эти денюжки ложатся тебе на счет, только их нужно выговорить в течении месяца, это точно, я малой в школу хочу такой взять, главное что он простенький, на гарантии, и малая не будет играться или в инете качать музыку)
Менш
Більше
-
-
-
-
11 лист. 2010 13:40 #56321
від Vombat
jaruto, не факт что андроид будет на самсунгах. Самсунг пытается проталкивать свою собственную платформу BADA. хотя у меня смарт какраз самсунг Spica на андроиде.
андроид действительно хорошая платформа. могу оч много + навести. даже таких которые айфон в ступор вгоняют. чего стоит хотябы тизеринг через вайфай
тв айфоне 30у.е. на сидиа
у меня просто прошивка с тизеромВАВ! МТС уже брендовые телефоны выпускает?.. надо зайти посмотреть. может вместо "звонилки" старой куплю. а то дочь ее скоро доламает. гы... дешевле будут наверно только одноразовые телефоны
доце пластмасовый китайский телефон летом на море купил за 40 грн. в шоке
Менш
Більше
-
Дописи: 939
-
Подяка отримана: 24
-
-
-
11 лист. 2010 13:44 #56323
від jaruto
о! але на данний час самсунги і ХТЦ найбільші андроїд-виробники!якби не був дурним то купив би собі гелексі 250 (2000 грн) а купив нокію 5230,на якій всі ігри виснуть =_=
Менш
Більше
-
-
-
-
11 лист. 2010 19:39 #56350
від Participant
Для простой звонилки МТСовский телефон просто бомба, там есть все что надо, а самое главное он вручается практически бесплатно, просто надо быть лояльным абонентом МТС вот и все, а я итак только их услугами и пользуюсь, так что для меня это идеальный вариант.
Менш
Більше
-
Дописи: 302
-
-
-
-
Форум
-
Hi-Tech