Шепетівському воєнкому Ігорю Гуменюку дали гектар землі

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
09 трав. 2015 20:00 #97909 від Dj Os
praporschik, повчись у нар контролю спокійно і розважено вести розмову, кричиш завжди як істеричка остання. Твої депутати вже себе дискредитували і не раз, немає сенсу це повторно доводити.
А Холява і Кушик дійсно проголосували за включення пункту в рішення, що для мене дивно. Не побачив як вони голосували за саме рішення, але при нагоді треба поцікавитись.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
09 трав. 2015 21:13 #97911 від praporschik

Островський О.В. пише: praporschik, повчись у нар контролю спокійно і розважено вести розмову, кричиш завжди як істеричка остання. Твої депутати вже себе дискредитували і не раз, немає сенсу це повторно доводити.
А Холява і Кушик дійсно проголосували за включення пункту в рішення, що для мене дивно. Не побачив як вони голосували за саме рішення, але при нагоді треба поцікавитись.

І де ти бачив що я кричу?Судячи з цього допису на істеричку схожий поки що ти сам.Здали нерви бо тикнули носом там де не очікував?З Магне-Б6 нерви міцніші. ;) Вчись достойно програвати тоді й повага буде.

Більше
09 трав. 2015 23:24 - 09 трав. 2015 23:25 #97917 від praporschik
А на рахунок цього:А Холява і Кушик дійсно проголосували за включення пункту в рішення, що для мене дивно. Не побачив як вони голосували за саме рішення, але при нагоді треба поцікавитись.[/quote] схоже.наприклад,на боксера який програв бій і виправдовується:-Япрограв бо в мене там...
Останнє редагування: 09 трав. 2015 23:25 ким praporschik.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 трав. 2015 00:05 #97918 від Dj Os

І де ти бачив що я кричу?Судячи з цього допису на істеричку схожий поки що ти сам.Здали нерви бо тикнули носом там де не очікував?З Магне-Б6 нерви міцніші. ;) Вчись достойно програвати тоді й повага буде.

схоже.наприклад,на боксера який програв бій і виправдовується:-Япрограв бо в мене там...

:lol: :lol: :lol:
Все? Натішився? :) А тепер поясню чому ти істеричка та ше і фанатик.
Для мене визнати помилку нескладно, всім властиво помилятися, так само як і вибачитись якщо в чомусь був неправий, що я зробив кілька постів назад. Для мене це не поразка, для мене це нормальний процес пошуку істини і адекватного сприйняття реальності. На відміну від тебе, я собі кумирів не шукаю.

Ти же нічим не ліпший російської вати, бо абсолютно не сприймаєш будь які відповіді, незалежно від того чим і як вони аргументовані. Ти йому показуєш пальцем на відео хто вніс питання і хто за нього проголосував, а він далі починає будувати теорії, що це розіграна вистава Полодюка. Ну їй Богу, хватить з нього ліпити другого Антонюка, всі ж прекрасно бачать, що він собою являє. Нафіга будувати такі складні схеми і вистави, якщо вони могли тупо проголосувати це питання ще на позаминулій сесії? Але ж логіка для тебе далека наука. :)

Ти не замислювався чому я терплю твої тупі звинувачення в моїй ефемерній причетності до Свободи чи те що мені Одуд гроші чемоданами носить? Да тому шо ти цим лише свою дурість і безпомічний фанатизм показуєш, чим більше ти пишеш такої дурні, тим більше люди бачать, шо ти є.

Я тобі казав вже це раз і повторю ще раз - пости на форумі не видаляються. Колись, коли підростеш, будеш не пальцем тикати і тішитись як дитя зі словами "вмій програвати" і тд, а вибачишся переді мною за весь свій хейт-брєд. ;)

А тепер, будь ласкавий, дай поговорити дорослим людям про серйозні речі. Ну реально, не цікаво вже в цей дитячий садок з тобою гратись.

Більше
10 трав. 2015 08:45 - 10 трав. 2015 09:08 #97921 від praporschik

Островський О.В. пише:

схоже.наприклад,на боксера який програв бій і виправдовується:-Япрограв бо в мене там...

:lol: :lol: :lol:
Все? Натішився? :) А тепер поясню чому ти істеричка та ше і фанатик.
Для мене визнати помилку нескладно, всім властиво помилятися, так само як і вибачитись якщо в чомусь був неправий, що я зробив кілька постів назад. Для мене це не поразка, для мене це нормальний процес пошуку істини і адекватного сприйняття реальності. На відміну від тебе, я собі кумирів не шукаю.

Ти же нічим не ліпший російської вати, бо абсолютно не сприймаєш будь які відповіді, незалежно від того чим і як вони аргументовані. Ти йому показуєш пальцем на відео хто вніс питання і хто за нього проголосував, а він далі починає будувати теорії, що це розіграна вистава Полодюка. Ну їй Богу, хватить з нього ліпити другого Антонюка, всі ж прекрасно бачать, що він собою являє. Нафіга будувати такі складні схеми і вистави, якщо вони могли тупо проголосувати це питання ще на позаминулій сесії? Але ж логіка для тебе далека наука. :)

Ти не замислювався чому я терплю твої тупі звинувачення в моїй ефемерній причетності до Свободи чи те що мені Одуд гроші чемоданами носить? Да тому шо ти цим лише свою дурість і безпомічний фанатизм показуєш, чим більше ти пишеш такої дурні, тим більше люди бачать, шо ти є.

Я тобі казав вже це раз і повторю ще раз - пости на форумі не видаляються. Колись, коли підростеш, будеш не пальцем тикати і тішитись як дитя зі словами "вмій програвати" і тд, а вибачишся переді мною за весь свій хейт-брєд. ;)

А тепер, будь ласкавий, дай поговорити дорослим людям про серйозні речі. Ну реально, не цікаво вже в цей дитячий садок з тобою гратись.

Ну давай попорядку:
Знову відповідь в психозі.Ти людина молода,саме формується сівтогляд.Рости і вчись адекватно і незаангажовано сприймати світ.З цим в тебе покищо трохи нескладуха.Власні вподобання то добре,але в інших також є влана думка.

На рахунок вати,хто не думає як ми той вата.Та й біс з ним.При Антонюку музику грав він сам,тут же музика зіграла Полодюка.Федоров знайшов спосіб надати,чому Полодюк не знайшов способу недати?Його тупо зіграли.Яким чином?Або домовились про цирк,або тупо кинули-прокатали.В кожному випадку це йому жирний мінус і його підпис в низу майбутнього документа.Надіюсь тепер тобі зрозуміла моя думка?

Ти граєш за збірну міської влади.Палко захищаєш та виправдовуєш.Кожен має свою життеву позицію та вподобання.Але за людей не розписуйся,бо не знаєш що думають про тебе самого.Якщо хочеш перейти на особистості:...(підстав сам що думаєш).

Перед людьми яких я не поважаю я не вибачаюсь.

Якщо ти хочеш гратись в пісочниці тільки за своїми правилами та власною думкою-не вийде.

І не забувай про пункти правил форуму:1.2;11.14;11.15. ;)
Останнє редагування: 10 трав. 2015 09:08 ким praporschik.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 трав. 2015 14:14 #97924 від Dj Os

Перед людьми яких я не поважаю я не вибачаюсь.

Значить я був про тебе більшої думки ніж потрібно :)

Якщо ти хочеш гратись в пісочниці тільки за своїми правилами та власною думкою-не вийде.

Залишу ігри в пісочниці для тебе. ;) Показуй себе й надалі у всій красі. Лише не забувай, що фанатизм і хейтерство правди не змінить, а вона має властивість рано чи пізно таки спливати на поверхню ;)

Час відкриття сторінки: 0.066 секунд
0
репостів
0
репостів