Шепетівському воєнкому Ігорю Гуменюку дали гектар землі

• Відвідувач
  • Відвідувач
07 трав. 2015 10:54 #97844 від
А кому ще із учасників АТО міська рада не виділила землю? ( по можливості список людей або хоба б прізвища)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
07 трав. 2015 12:24 #97845 від praporschik
Так наш воєнком привіз з АТО двох рабів "колорадських".Робоча сила пропадає.Ось для чого йому гектар земельки.Бурячки,картопелька,цибулька,редисочка.І все це біля траси.Хто вірить в те що там буде сільгосппризначення?Наша влада та іже з ними нас мають за повних лохів та дурнів,і цим успішно користуються.І всі ми це їм успішно дозволяємо.Дерибанили при Антонюку,дерибанять при Полодюку-ЩО ЗМІНИЛОСЬ?Імена.
Ці користувачі подякували: Старик Хотабыч

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
07 трав. 2015 14:24 #97848 від Dj Os
От тільки не потрібно тут людей вводити в оману. Міськвиконком і зокрема Полодюк ніякого відношення до цього рішення не мають. І добре, що є відео в якому все документально підтверджено - хто з голосу вніс таку пропозицію, і хто конкретно її підтримав. Серед проголосувавших якраз ті депутати, яких ти так палко підтримуєш тут на форумі. Так що хто тебе тримає за "повних лохів та дурнів" роби висновок сам.

• ravsat
  • ravsat аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
07 трав. 2015 17:05 #97856 від ravsat

Народний контроль пише: А кому ще із учасників АТО міська рада не виділила землю? ( по можливості список людей або хоба б прізвища)[/quotе]

Я знаю декілька, але що то дасть.

Адміни зробіть щось з сайтом, смартфон відрізає праву сторону, неможливо писати.

Більше
07 трав. 2015 17:10 #97858 від praporschik

Островський О.В. пише: От тільки не потрібно тут людей вводити в оману. Міськвиконком і зокрема Полодюк ніякого відношення до цього рішення не мають. І добре, що є відео в якому все документально підтверджено - хто з голосу вніс таку пропозицію, і хто конкретно її підтримав. Серед проголосувавших якраз ті депутати, яких ти так палко підтримуєш тут на форумі. Так що хто тебе тримає за "повних лохів та дурнів" роби висновок сам.

Ти би вже став штатним захисником нашої влади.Ато всі вони в тебе білі та пухнасті.Чи може будеш стверджувати що виділення земель проходить без відома міського голови,в нашому випадку в.о.Депутат захотів-подав а для в.о. це було як грім серед ясного неба.І не треба акцентувати увагу на окремих депутатах яких ти так намагався обісрати на замовлення або влади або самооборони.Але це все срач теперішній і майбутній який можна продовжувати довго.Суть же теми трохи інша.Невже ти віриш в те що там дійсно буде вирощуватись сільгосппродукція?Чи наша влада в це вірить?Не сміши людей.Людина яка не має відношення до сільгоспвиробництва бере гектар землі:для городу це багато,а для сільгоспвиробництва це мало.Тоді питання-нахрена?Тим паче біля міжнародної траси.І не стверджуй що це все депутати винні які це проголосували.Без відома і одобрямс в.о. міського голови такі речі не робляться.Дивись на речі реальніше як би прикро це не було.І навчись оцінювати незаангажовано.Ти вже доросла людина ;)

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
07 трав. 2015 17:30 #97861 від Dj Os
Ти йому в очі плюй, а він тобі буде говорити що то Божа роса :S Хоч на хвилинку вимкни свій хейт режим і подумай головою.

Вперше питання виносилось на позаминулу сесію - секретар ради як і депутати його не підтримали. На минулій сесії, про це питання ніхто навіть і не згадував, але раптом з голосу Федорова, під кінець засідання, коли більшість шепетівчан полишили залу, вноситься на голосування питання повторно, і треба ж, твої любі колишні УДАРівці разом з директорами шкіл швидко за нього голосують. Те як Федоров тричі переходячи на крик вимагав поставити питання в порядок денний можеш подивитись на відео, тоді розповідай про одобрямс.

Якщо ти не зрозумів мого сарказму з приводу с/г призначення, то можу лише поспівчувати твоєму почуттю гумору.

І скільки ти мене б не звинувачував, що я захищаю владу, та проти фактів та доказів не попреш, може перестанеш на чорне казати біле? Нашу владу можна багато в чому звинувачувати, але в цьому випадку хоч не позорся. :)

Більше
07 трав. 2015 17:47 - 07 трав. 2015 17:48 #97863 від praporschik
Як би ти не намагався вигородити одних і забруднити інших та суті ти не розкрив.Кому подається заява про виділення землі:депутату Федорову,колишнім Ударівцям,чи міському голові(в нашому випадку в.о.)?На одній сесії не пройшло,на іншій не згадували,на цій Федоров знайшов лазєйку в регламенті чи в чому(паршивий звук відео,не все чітко чути).Хочеш сказати що секретар міської ради і за сумісництвом в.о. міського голови про цю лазейку не знав?Гарантовано знав.Цирк поламав-поламав і прокатілі.І тим більше залишили на кінець сесії коли вже всіх запарила та сесія :sick: .На і відчепись :evil: .Так що як не мийся,а рильце в пушку.
Останнє редагування: 07 трав. 2015 17:48 ким praporschik.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
07 трав. 2015 18:00 #97865 від Dj Os
:lol: Ти мене не перестаєш дивувати, ти або справді такий наївний дурник або кумедію ламаєш. З твоїх слів виходить, що Полодюк керував тими 23 депутатами, що проголосували за виділення? То ти вже визначся хто за кого, хто в опозиції, а хто при владі. В мене вже виникає таке враження, що в тебе просто особиста неприязнь до Полодюка, раз так завзято намагаєшся навішати на нього всіх чортів, пори всю абсурдність твоїх умозаключєній.

І до речі заяву, зі слів Федорова, він прийняв сам, як народний обранець від звичайного шепетівчанина Гуменюка. Попередню заяву не задовільнили за позамингулій сесії.
Ну і на десертик, поглянь уважно на відео, 11 хв 30 сек. ;)

• nksh
  • nksh аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
07 трав. 2015 18:21 #97866 від nksh

Анатолій пише:

Народний контроль пише: А кому ще із учасників АТО міська рада не виділила землю? ( по можливості список людей або хоба б прізвища)[/quotе]

Я знаю декілька, але що то дасть.

Адміни зробіть щось з сайтом, смартфон відрізає праву сторону, неможливо писати.

Як це що дасть ? У нас же всюди кажуть , що в Шепетівці всім учасникам АТО виділили землю. Тому було б логічно оприлюднити список "забутих" та заставити депутатів повторно проголосувати ( як у випадку із Гуменюком). І ще, на скільки мені відомо, землю під сільгоспдіяльність на тій же сесії виділили ще кільком шепетівським підприємцям, і розміри тих земельних ділянок також не по пару соток. То які привілеї у тих підприємців перед учасниками АТО і чому за них нічого не написала таж самооборона, нікого не бентежить святкова роздача землі чи у нас просто існують певші "козли відпущення"? ( відразу напишу що ті підприємці мають таке ж відношенення до сільськогогосподарства як і воєнком)

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
07 трав. 2015 19:25 #97869 від Dj Os

І ще, на скільки мені відомо, землю під сільгоспдіяльність на тій же сесії виділили ще кільком шепетівським підприємцям, і розміри тих земельних ділянок також не по пару соток.

Нікому більше землю не виділяли.

Час відкриття сторінки: 0.077 секунд
0
репостів
0
репостів