Шепетівський вісник

Опитування: Чи купуєте ви "Шепетівський вісник" (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Так
2 40%
Ні
Голоси відсутні 0%
Купував раінше
1 20%
Ліпше б не купував
2 40%
Загальна кількість голосів: 5 ( vasyok, Sposterigach, Адлер, olhavs, Dj Os )
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні
  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
26 вер. 2013 01:24 - 26 вер. 2013 01:29 #87333 від Dj Os
Шепетівський вісник був створений Dj Os

За рекомендацією Спостерігача купив останній номер Шепетівського вісника. Уж сильно він нахвалював газету, казав шо вона зараз стала дуже цікавою.
Не знаю, шо там Спостерігач знайшов цікавого, а 2.5 грн я витратив дарма.
Програму святкувань дня міста я і на цьому сайті прочитав, поздоровлення чиновників і депутатів мене не цікавлять, а паркетні статті бюджетних організацій тим паче. Цікаво було лише прочитати про роботу дитячої бібліотеки і мощі Маргарити Лукії.
Звичайно радує, шо на відміну День за Днем там матеріалів своїх все таки більше ніж 2 сторінки, але ж блін така все нудятіна.
Смішно було читати кримінальну хроніку про те як мужик не пускав жінку додому, бо був із коханкою.
Словом купувати газету не бачу сенсу і вам не рекомендую
Долучення:
Останнє редагування: 26 вер. 2013 01:29 ким Dj Os.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
26 вер. 2013 09:07 #87334 від Sposterigach
Відповідь від Sposterigach у темі Шепетівський вісник
Дж Ос, ну вже вибачайте, раз на раз не приходиться :)

Але мені особисто був сподобався їхній номер за поч. вересня. Там бути 2 цікаві статті Р. Житинської. Вона робить непогані опитування. А ще сподобалося у колишній її статті (за літо), як вдячна покупець подарувала продавцям магазину біля лікарні власноруч звязані речі. Якщо це не брехня - річ приємна.

На жаль, всі інші "творчі працівники" у віснику до рівня Р.Ж. не дотягують. А тепер... Працюють за совкістським принципом - від свята до свята по календарику. Хоча, думається, як їм платять - так і працюють.

А ще мене "шарашить", як у віснику про історію пишуть. Таке враження, що для них час зупинився - Валя Котік, кінолітописець війни... Та півшепетівки розповідає про цих Котиків таке, що капєц...
Ці користувачі подякували: Dj Os

• Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
26 вер. 2013 16:52 #87339 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Шепетівський вісник
Заради одного автора купувати газету? Ні дакую. І взагалі хай би краще свої статті на свому сайті розміщували, а то там зараз лише проплачені лєві матеріали, які не стосуються Шепетівки.
А шо розповідають про Котиків? Я нічого не чув

Час відкриття сторінки: 0.058 секунд
0
репостів
0
репостів