За рекомендацією Спостерігача купив останній номер Шепетівського вісника. Уж сильно він нахвалював газету, казав шо вона зараз стала дуже цікавою.
Не знаю, шо там Спостерігач знайшов цікавого, а 2.5 грн я витратив дарма.
Програму святкувань дня міста я і на цьому сайті прочитав, поздоровлення чиновників і депутатів мене не цікавлять, а паркетні статті бюджетних організацій тим паче. Цікаво було лише прочитати про роботу дитячої бібліотеки і мощі Маргарити Лукії.
Звичайно радує, шо на відміну День за Днем там матеріалів своїх все таки більше ніж 2 сторінки, але ж блін така все нудятіна.
Смішно було читати кримінальну хроніку про те як мужик не пускав жінку додому, бо був із коханкою.
Словом купувати газету не бачу сенсу і вам не рекомендую
Долучення:
Останнє редагування: 26 вер. 2013 01:29 ким Dj Os.
Дж Ос, ну вже вибачайте, раз на раз не приходиться
Але мені особисто був сподобався їхній номер за поч. вересня. Там бути 2 цікаві статті Р. Житинської. Вона робить непогані опитування. А ще сподобалося у колишній її статті (за літо), як вдячна покупець подарувала продавцям магазину біля лікарні власноруч звязані речі. Якщо це не брехня - річ приємна.
На жаль, всі інші "творчі працівники" у віснику до рівня Р.Ж. не дотягують. А тепер... Працюють за совкістським принципом - від свята до свята по календарику. Хоча, думається, як їм платять - так і працюють.
А ще мене "шарашить", як у віснику про історію пишуть. Таке враження, що для них час зупинився - Валя Котік, кінолітописець війни... Та півшепетівки розповідає про цих Котиків таке, що капєц...
Заради одного автора купувати газету? Ні дакую. І взагалі хай би краще свої статті на свому сайті розміщували, а то там зараз лише проплачені лєві матеріали, які не стосуються Шепетівки.
А шо розповідають про Котиків? Я нічого не чув