Нічний клуб "Black Holl"
- Dentist
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Olga@.net
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 12
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Скажи чесно...ти там була?Olga@.net пише: цей ваш клюб невдала пародія на нормальний заклад, але для районного центру і таке піде
- Olga@.net
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 12
Була, і ось що я тобі скажу, я відвідала а своє життя доволі чималу кількість нічних клубів, і такого бардака я ще не бачила.... ми компанією замовили столик, коли прийшли то він був зайнятий якимись іншими людьми, ми запитали спочатку на барі про свій стіл, там с інші, що вони щось наплутали, потім офіціантка посадила нас за інший на другому поверсі, але прибігла адміністратор і нас підняла, навіть вибачення не попросила, бігала по залу як ненормальна, в результаті ми заплатили за вхід не маленьку суму пішли звідти через хвилин десять в зіпсованому настрої... в нормальних закладах таке не відбуваеться, буває звісно різне, але в даній ситуаці ця адміністратор білявка , я навіть не запамятала як її звати, повинна була, навіть якщо щось наплутали (в чому я сумніваюсь, просто приїхали більш круті дяді і їм стіл треба був) хоча б вибачитись за незручності і пересадити нас, або запропонувати якийсь інший варіант, і після цього всього, я можу сказати одне, може для Вас це рай "сейшену", але для мене це гандель з "кугутами"Dj Os пише:
Скажи чесно...ти там була?Olga@.net пише: цей ваш клюб невдала пародія на нормальний заклад, але для районного центру і таке піде
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Почнемо з самого початку:
1. Фейс-контроль.
Тут все чесно, молодше 18 років не пускають, сам був свідком, можливо і бувають якісь поодинокі випадки коли школоло якось проходить, я такого не помічав.
На моїх очах не пустили людину тому що вона була у шортах, що також дуже радує.
2. Бармени.
Кількість барменів трохи не співпадає з кількістю людей в клубі, майже завжди треба чекати в черзі, роботи для них вистачає. Завжди веселі та дружелюбні.
3. Інтер"єр.
Все зроблено зі смаком.
Окремо хочеться сказати для тих людей що ніразу там не були і вважають що гідного відпочинку в клубі бути не може. Кожен сам вибирає як йому відпочивати, хтось їде на природу з друзями, хтось йде в клуб, для когось найкращий відпочинок це улюблена робота. Не потрібно нікому нав"язувати свою думку, особа якій виповнилось 18 років вправі сама вирішувати куди їй піти.
На початку теми обвинувачуали Dj Os в тому що він нібито якось зв"язаний з адміністрацією клубу, тому так хвалить його. Так ось після відвідин Блек Холу в мене були такі ж самі враження. Він один хоч якось прокоментував ситуацію там, і відразу видно що людина розуміється в цьому. А безпідставні обвинувачення в сторону клубу викликають тільки посмішку.
Не все там звичайно ідеально, наприклад, жарко, одномісний туалет, відсутність дзеркала, але для Шепетівки це вже дуже великий прорив. Такі заклади мають право на існування.
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- Morkovka
- Адміністратор
- abriel
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
Перше - я би вбив їхнього арт-директора. ХТО штампує такі рагульські промо? ХТО креативить таке гівно? В приличном обществе за такие выражансы бьют канделябром по роже(с) Арт-директору - фуфуфу. Як би я так працював.. Краще б я так не працював.
Друге - інтер"єр. Він мене, чесно кажучи, вбив. Бачив тіко на фото, наразі завітати до цього чудового закладу не можу. Але він ніякий. Точніше, він пафосний, але попсовий до жаху.
Після весілля завітаю в заклад, напишу детальніше.