Нічний клуб "Black Holl"
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
- Відвідувач
- Відвідувач
А дійсно, ми на кожному кроці кричимо, що молодь у нас розпусна, молоді дівчата пьють як коняки і вагітніють в 15, 75% молодих людей до 18-ти встигають перехворіти на венеричну хворобу, я вже мовчу про СНІД, а який приклад вони бачать - генделі, бари дискотеки, нічні клуби, те що їм підносять під ніс на яскравих афішах і верещать на сайтах що це класно, що це модно, що це престижно...їм не доносять що престижно це досягати висот у спорті, у навчанні, у роботі..ЛЮДИНА ВИРІШИЛА ВКЛАСТИ ГРОШІ В СПРАВУ, ні ця людина вирішили на нас з вами нажитися, і їй всеодно або грошима кармани свої набити, я сумніваюсь що можна заробити чесним трудом стільки грошей, щоб відкрити нічний клуб...що,що а за цей клуб як і іншу подібні заклади не можна сказати що їх відкрили для блага міста. Ми зовсім не думаємо про майбутнє і про наших дітей, адже їх виховує соціуммиромай пише: з розумом це як? споювати нашу молодь, на днях цей заклад відвідала моя сусідка, якій ще 16-ти немає, в неї при вході два охронця які чіпляли стрічку на руку, навіть паспорт не попросили............. правильно сказати: що це ще один спосіб заробітку на наших нещасних людях, якби хотів зробити щось корисне і для людей, то краще не ганделик відкривати а хоча б кінотеарт або каток відкрив, на ньому також заробити можна. І ще хочу сказати, що якби цей кабак відкрив хось з місцевих то ви б цю людину з гімном би змішали, а так це зальотні отже вони хороші і правильні. Нехай далі деградують нашу молодь , а ми будено під їх дудку плясати, як Островський, якому мабудь також лапу мажуть, не спроста він їх так хвалить.
- LuK
- Адміністратор
зараз деякі 16-ти літні дівчата виглядають на всі 26миромай пише: на днях цей заклад відвідала моя сусідка, якій ще 16-ти немає, в неї при вході два охронця які чіпляли стрічку на руку, навіть паспорт не попросили..............
дивишся , і страшно що з ними в 36 буде
- Відвідувач
- LuK
- Адміністратор
сама там не була,але теж чула позитивні відгуки від багатьох людей
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131