Фринет
- Dentist
- Адміністратор
- Vent
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
- Dentist
- Адміністратор
- Vent
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Vent
- Платиновий учасник
Менш
Більше
23 груд. 2016 13:30 #110167
від Vent
нарешті подзвонили після третьої заявкі від "Приведи друга" та назначили, сказали що мають багато заявок і тому в порядку черги до мене 4 дні аж поки подзвонили. Сказали на наступному тижні за 300 грн + дві абонплати підключать і ще також по акції "приведи друга" буде бонус.
Виникає питання мені вистачить після датагруповськіх 60 мбіг, фрінетовські 30 мбіт по світу і 100 по краіні? все одно ж торентами тікі іноді качаю а весь онлайн укр. сподіваюсь.
Виникає питання мені вистачить після датагруповськіх 60 мбіг, фрінетовські 30 мбіт по світу і 100 по краіні? все одно ж торентами тікі іноді качаю а весь онлайн укр. сподіваюсь.
Тема заблокована.
- Ingar
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 32
- Подяка отримана: 8
23 груд. 2016 15:44 #110169
від Ingar
Давненько я сюди не заходив, а тут виявляється багато цікавого назбиралось.
Мені здавалось,пане Островський, що ти позиціонуєш себе як журналіст, тобто неупередженість має бути присутня. А тут взяв і забанив людину, яка висловлює свою думку і, в принципі, має рацію на 98%, а ти - ні.
І що саме образливо - на рахунок відносин Фрінета і Вайнета - ти абсолютно неправий. Я думаю, що якби у Вайнетівців були до Фрінета в Шепетівці претензії чи якісь інші питання, вони обов'язково мені їх задали, коли ми останній раз були в бані.
Коротше, якщо у тебе є якісь здогади, озвучуй їх, будь ласка, вдома чи інші приватній обстановці. За кавою зі своїм кумом, наприклад.
Мені здавалось,пане Островський, що ти позиціонуєш себе як журналіст, тобто неупередженість має бути присутня. А тут взяв і забанив людину, яка висловлює свою думку і, в принципі, має рацію на 98%, а ти - ні.
І що саме образливо - на рахунок відносин Фрінета і Вайнета - ти абсолютно неправий. Я думаю, що якби у Вайнетівців були до Фрінета в Шепетівці претензії чи якісь інші питання, вони обов'язково мені їх задали, коли ми останній раз були в бані.
Коротше, якщо у тебе є якісь здогади, озвучуй їх, будь ласка, вдома чи інші приватній обстановці. За кавою зі своїм кумом, наприклад.
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
23 груд. 2016 15:55 #110170
від Dj Os
Ingar, людина висловлювала не думку, а ображала конкретну компанію, при чому відверто брехала і будувала теорії заговору.
А ще я досі не отримав коментар щодо цього випадку shepetivka.com.ua/forums/internet/83725-...html?start=40#108497
Я радий, що ви разом до баньки ходите, але якщо ви справді не тримаєте дулю в кишені, то давно мали би прокоментувати ці висловлювання.
І якби у мене було упереджене ставлення до вашого провайдера, то я би цю тему вже давно видалив би. А так ви тут фактично безкоштовно рекламуєтесь
А ще я досі не отримав коментар щодо цього випадку shepetivka.com.ua/forums/internet/83725-...html?start=40#108497
Я радий, що ви разом до баньки ходите, але якщо ви справді не тримаєте дулю в кишені, то давно мали би прокоментувати ці висловлювання.
І якби у мене було упереджене ставлення до вашого провайдера, то я би цю тему вже давно видалив би. А так ви тут фактично безкоштовно рекламуєтесь
Тема заблокована.
- Ingar
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 32
- Подяка отримана: 8
23 груд. 2016 16:24 #110176
від Ingar
По пунктах:
- Жодної образи на рахунок Вайнету я не помітив. І, повторююсь, веди себе як журналіст, а не локальний деспот.
- На рахунок якогось пана Козачука, того що Вовка, можу сказати, що вперше чую про таку особу.
- Дулю в кишені ніколи не тримав, але після твоїх дописів обов'язково спитаю чи не роблять цього вони.
- Див. п.1
- Жодної образи на рахунок Вайнету я не помітив. І, повторююсь, веди себе як журналіст, а не локальний деспот.
- На рахунок якогось пана Козачука, того що Вовка, можу сказати, що вперше чую про таку особу.
- Дулю в кишені ніколи не тримав, але після твоїх дописів обов'язково спитаю чи не роблять цього вони.
- Див. п.1
Ці користувачі подякували: Dj Os
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
23 груд. 2016 16:26 #110177
від Dj Os
Серйозно? То ти підтримуєш тезу на рахунок того, що вайнет це местечковий провайдер, який почав тягнути оптику лише через те що фрінет вирішив зайти? Може ти ще і скажеш, що фрінетнет взагалі перший оптику почав тягнути?Жодної образи на рахунок Вайнету я не помітив
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.082 секунд