та і я за вінет знаю тікі одну особу який підключився а всі решта на фрі то нібито нормально все. але у порівняні цікаво з датагрупом чи є смисл міняти "шило на мило"??? за 300 грн зате лишится підключення фрінету, тож не заберуть його.
та і я за вінет знаю тікі одну особу який підключився а всі решта на фрі то нібито нормально все. але у порівняні цікаво з датагрупом чи є смисл міняти "шило на мило"??? за 300 грн зате лишится підключення фрінету, тож не заберуть його.
Звонив у техпідтримку і взнав одну неприємність новину, а саме, що подорожчала постійна айпі! була 10 грн в міс, стало 30 грн., це звісно далеко не всім тре, але все одно неприємно....
вже двічі лишив заявку на підключення через сайт, ніхто не передзвонив (пройшло три дні).... Дивно....
Дзвонив на їхню пригарячу лінію, сказали з 9 ранку завтра перетелефонувати....
нарешті подзвонили після третьої заявкі від "Приведи друга" та назначили, сказали що мають багато заявок і тому в порядку черги до мене 4 дні аж поки подзвонили. Сказали на наступному тижні за 300 грн + дві абонплати підключать і ще також по акції "приведи друга" буде бонус.
Виникає питання мені вистачить після датагруповськіх 60 мбіг, фрінетовські 30 мбіт по світу і 100 по краіні? все одно ж торентами тікі іноді качаю а весь онлайн укр. сподіваюсь.