- Дописи: 181
- Подяка отримана: 111
Я бачу, шановний lamer85, шо ви "великий" спеціаліст з комп'ютерної техніки і програмного забезпечення, і, як виходить з вашого коментаря, дуже добре розбираєтесь в Лінукс і комп'ютерній термінології.2) Окрім клавіші "Windows", жодної апаратної "заточки" під дану ОС в у цьому ноуті немає. І який ККД? Це двигун внітрішнього згорання чи що? ККД компютера цілком залежить від прокладки між компом і земною поверхнею
Про це написано в дописі про ноутбук - читайте з самого початку згори.1) Що ви ним робите?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Вопрос из разряда: "И как у вас из крана вода бежит?"И как у вас игры на линуксе идут?
Оце потішилиGreen Lord пише:
Вопрос из разряда: "И как у вас из крана вода бежит?"И как у вас игры на линуксе идут?
Нормально. Ставишь Wine, конфигурируешь преффикс, запускаешь игру, играешь.
appdb.winehq.org/votestats.php
Якщо ви помітили застосування термінів поза сферою їх використання, то чому б не уточнити, що малось на увазі? Чому б вам не спробувати спочатку зрозуміти опонента, а не одразу робити якісь висновки?А говорив я про те, що ДУЖЕ тупо використовувати одиниці виміру роботи і потужності для оцінки роботи компютера. Ви б уже писалу у кубометрах, чи ще краще у метрах в секунду за секунду - ото якраз одиниця для виміру продуктивності ЕОМ. Принаймні не гірша за ККД.
Класичну Ubuntu не використовую, або Ubuntu Studio, або Linux Mint. Тільки от незрозуміло, чим Вам так не до вподоби спосіб запуску ігор? Що, одна і та сама гра від того, на якому API запускається (сторонньому чи рідному) якоюсь інакшою стає?Треба ставити "убунту" (хай меня покрасять якщо ви нет під цією зборкою сидите), потім запускати недоношений API, який лише КОСИТЬ під віндяшний, потім під цим вінігретом запускати ігрушку. А з х64 програми як? У бету?
Якими наприклад?А з х64 програми як?
Ну тобі аби зі мною посперечатись. Ну хто сказав, що я думаю не так? Я багато чого переношу саме з лінукса - бо дійсно, у плані юзабіліті, він зручніший (мається на увазі ОБОЛОНКИ ОС - бо сам лінукс нічим не зручніший за командний рядок вінди. Власне віндова "консоль" - це і є "гола" вінда. Десктоп, плитки і т.д. - це лиш ОБОЛОНКА - GUI). І я б теж з радістю перейшов на ліня, але для роботи, як це не дивно - вінда зручнішою виходить (причому XP). Так уже склалось історично.Dj Os пише: На рахунок стабільності і продуктивності можна посперечатись, мовчу вже про юзабіліті.
Якби на певні програми, я би без проблем перейшов на лінукс, для звичайного користувача він в 100 раз зрозуміліший, а якшо ти думаєш не так, то певно ти юзав лінукс ше років зо 5 тому
Тому що Ви заперечуєте мені щодо:З якого дива ми стали опонентами?
Ответ из разряда: "Сам ты ламер"Вопрос из разряда: "И как у вас из крана вода бежит?"
Нормально. Ставишь Wine, конфигурируешь преффикс, запускаешь игру, играешь.
Оце потішили
Треба ставити "убунту" (хай меня покрасять якщо ви нет під цією зборкою сидите), потім запускати недоношений API, який лише КОСИТЬ під віндяшний, потім під цим вінігретом запускати ігрушку. А з х64 програми як? У бету? Раз через раз? Ну звичайно тут i7 потрібен. І 150 гіг оперативки.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua