Планшет / Планшетні ПК
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
wp7 уже прошлое. Они меняют на новую ось, при том, что все новое, что будет делаться под wp8 не будет поддержваться в wp7. Можно сказать слегка киданули людей... WP7 устарела сходу.... Не успев у нас толково появится даже...T-S пише: Яким він буде - покаже час. Це не перший планшетний ПК, який презентувала MS, а їхній WP7 став чимось на зразок Vista - у народу не має попиту, але його ставлять через договори виробників із МС.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- neodix
- Елітний учасник
Ага, ясно, будем знати .lamer85 пише: Для роботи планшет - непотрібна цяцька. Ну якщо вже так потрібен плеєр з 5-7 дюймовим екраном - купуйте якусь з китайських електронних книжок. Зараз вони по 400-500 грн (навіть і з e-ink). Я собі брав десь пів року назад - і повністю задоволений. Батарея тримає годин з 8 це точно. І відео всі читає (правда довелось векслерівську прошивку ставити, але зате гребе навіть .mkv). Нормально читає pdf (мені у роботі дуже допомагає). Коротше робить усе, заради чого, власне, планшет і купують. Хіба що в ігри не дуже пограєш (окрім тетрісу).
Купив собі теж нещодавно планша, китайця.
Навіщо? - хз ))) Прошивки, сwm, рутінг, твіки, кеш... коротше після вінди (а це в мене перший апарат на андроїд), потрібен час і бажання щоб роздуплитись
Забирай ($) якщо хочеш, но пиши в приват.jaruto пише: дай но ссилку,будь ласка)
бо я собі Ainol Aurora II придивився
2 ядра здається/IPS Матриця/1Гб оперивки менше ніж за 200$
але те що китай,хоч і брендовий....
Window(YuanDao) N101: 10.1" IPS 1280 х 800, Cortex A9 dual core Rockchip RK3066 1.6GHz; GPU: Mali 400 MP4, 32Gb HDD, 1Gb DDR3
Виложую пару скрінів
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- neodix
- Елітний учасник
На днях буду заказувати собі, можу ще один комусь взяти, без %)
Сам думаю брати щось на Samsung Exynos 4412, можливо Ramos W42 , мжливо щось друге,... ще є пару кандидатів.
- Dentist
- Адміністратор
- Lego
- Автор теми
- Платиновий учасник
Если рассматривать как дань моде, то уже бум прошел и никого этим не удивишь.
Если с практической точки зрения, то опять же - кому что нужно?
Я уже больше года назад планировал приобрести себе планшет, но как-то пока обхожусь.
Острой необходимости нет, но в будущем плюсы себе обозначил. Вот когда эти плюсы перевесят и смогут предоставить мне полноценность работы, тогда и куплю.
Хорошо "разбавляют" обстановку новые смарфоны, которые по сути обладают абсолютно той же функциональностью, только в миниатюре.
По сути, только диагональ и еще несколько фич говорят в пользу планшета.
Мне важна мобильность и миниатюрность, а также возможность оперативного доступа к информации.
Довесок в виде клавиатуры как в нетбуке мне не нужен. К производительности особых требований не имею.
Но размер экрана телефона не позволяет мне получить то, что необходимо.
Ну и цена не последнюю роль играет. Отдать 800-1000$ за мобильность в виде Ipad'а я не готов.
А вот ASUS Nexus 7 вполне.
Покупать смарт с такой диагональю не вижу смысла.
Так что Дент, у планшетов своя ниша, вполне обоснована и логична)))
- Mendeleev
- Молодший учасник
Сам ще рік назад купував там ось це чудо . Нарікань не має. Батарея тримає до 7-8 годин.
Зараз за цей час вже вийшло багато нових набагато кращих моделей за тіж гроші. Наприклад щось таке
На рахунок "навіщо потрібен". То особисто мені по кайфу, коли під рукою завжди є пристрій, з якого можна в інтернет вийти, подивитись якийсь мультик, або в якусь цяцьку погратись.
- LuK
- Адміністратор
у цьому магазині.
вибір тут величезний,з такими сумками аж собі айпада захотілось.
но....!!!клацала.все що мені сподобалось у айпаді, це всі сезони angry birds
ноутбук набагато краще та практичніше.
як на мене.