Планшет / Планшетні ПК
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Цікаво тільки для якої? Ви там у фотошопі попрацюєте? У автокаді? Афтерефекті? У ворді??? (ну або їхній аналогах, для відповідних платформ) Я вже мовчу хоч про якісь натяки на середовища розробки. Єдине що можна - це стиснувши зуби серфити. Питання ж не у обчислювальній потужності (вона у більшості сучасних компів витрачається якраз не на обчислення як такі - а на всіляки рюшечки), а в тому, як нею скористатися. Наприклад, я можу вам (гіпотетично, звісно) принести дуже потужні обчислювальні модулі, наприклад, систем мобільного звязку - і що? Яку це вам принесе користь? Фільм на мультиплексорі якомусь дивитись будете? Чи хоч музику послухаєте? Теоретично це можливо, але практично такого робити ніхто не буде. Так і з планшетами. Ну не призначені вони для роботи й квит. Фільми, музика, книги, "кантакти і аднакласнікі", енгрі бірдс - от для чого потрібні планшети. А те про що на хабрі пишуть - ну вибачте - так уже "попустити" саму ідею планшетів... Виходить - говорили балакали - сіли і зробили нетбука.GoBLin пише: habrahabr.ru/post/146063/
Очень даже для роботы планшет подойдет. Так что не надо ляля =) характеристикам половине компьютеров в стране нос утрет)) если не больше)
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- GoBLin
- Платиновий учасник
lamer85 пише:
Цікаво тільки для якої? Ви там у фотошопі попрацюєте? У автокаді? Афтерефекті? У ворді??? (ну або їхній аналогах, для відповідних платформ) Я вже мовчу хоч про якісь натяки на середовища розробки. Єдине що можна - це стиснувши зуби серфити. Питання ж не у обчислювальній потужності (вона у більшості сучасних компів витрачається якраз не на обчислення як такі - а на всіляки рюшечки), а в тому, як нею скористатися. Наприклад, я можу вам (гіпотетично, звісно) принести дуже потужні обчислювальні модулі, наприклад, систем мобільного звязку - і що? Яку це вам принесе користь? Фільм на мультиплексорі якомусь дивитись будете? Чи хоч музику послухаєте? Теоретично це можливо, але практично такого робити ніхто не буде. Так і з планшетами. Ну не призначені вони для роботи й квит. Фільми, музика, книги, "кантакти і аднакласнікі", енгрі бірдс - от для чого потрібні планшети. А те про що на хабрі пишуть - ну вибачте - так уже "попустити" саму ідею планшетів... Виходить - говорили балакали - сіли і зробили нетбука.GoBLin пише: habrahabr.ru/post/146063/
Очень даже для роботы планшет подойдет. Так что не надо ляля =) характеристикам половине компьютеров в стране нос утрет)) если не больше)
Для разработки - легко, в фотошопе возможно, но робота за компом не означает робота в фотошопе.
- lamer85
- Платиновий учасник
- GoBLin
- Платиновий учасник
Плюс по количеству софта х86 версия засунет за пояс iOS + Android вместе взятые.
- lamer85
- Платиновий учасник
- GoBLin
- Платиновий учасник
2. Мышку я могу подключать могу не подключать это как я захочу и мне решать делать это или нет (в отличии от остальных планшетов где это не предусмотренно)
3. я могу (!)полноценно работать с (!)полноценной осью, а не обрезками и огрызками установленными на данный момент на всех планшетах
4. Да, для многих задач мне проще с такой машинкой таскаться, чем с ноутбуком.
5. Я не вижу проблем для роботы в среде разработки на нем
Зато: Это легче чем ноут. Это дольше живет чем ноут, это компактней чем ноут, и в дороге ехать с ним куда удобней чем с ноутом. Он владеет всеми свойствами планшета + частью свойств полноценного ПК. К нему я могу подключить свой телефон (да любой телефон, и даже его перепрошить). Способен на это хоть какой то другой планшет??? xD
- lamer85
- Платиновий учасник
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- GoBLin
- Платиновий учасник