НОУТБКИ
- Lego
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НатС
- Елітний учасник
- ihtus
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 0
Маю MSI CX 500 позиціонується як класика, все влаштовує, по співвідношенню ціна-продуктивність(якість), кращого не знайшов, і це не лише моє ІМХО, обшарив весь нет, протягом місяця! Обрав цю модель і іграшки тим більше всі нові тяне на максималці, проц один з найпродуктивніших, по частоті.Lego;52836 пише: Тебя асеr и dell стремает??? Самсунг я бы еще понял... равно как и lg... не фонтан явно... За делл и нр переплатишь за бренд...А асеr и asus самые норм варианты... MSI еще ничего... или lenovo глянь... хотя у меня личная неприязнь к последним)))Стесняюсь спросить - что это за работа с 512 мб видео? 3d моделирование или что?p.s. И ничего у асеров не прогинается))) Наоборот - можно найти вариант с полноразмерной и доп клавой и как следствие с широкоформатным монитором... я уже так привык к этой мелочи, что уже напрягаюсь когда работаю на ноуте без доп клавы)))
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- НатС
- Елітний учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- ihtus
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 0
Так це й не дивно , що по твоєму ІМХО MSI лажа, бо цей ER710 зняли з виробництва вже хто зна коли, його корпус, як решта колишніх цього вендора, були дійсно відстійні, спробуй щось сучасне, нове покриття не царапається, міцно складений, не прогинається, не гріється як більшість Асерів та Асусів, Самсунгів, не шумить, так що маю в більшості позетив, щодо сучасної продукції MSI! Це моя порада, для чого переплачувати!:bk:AxeL-V;52857 пише: скажу своє ІМХО щодо нотіківMSI - лажа повна, в самого він , корпуса гімно...потрохами вони норм але корпус крихкий, хто бачив мій знає.DELL - класні нотіки, в сокамерника дел, копус супер, приємна на дотик пластмаса, непогане охолодження і зібраний дуууже кребко.Асер - найпопулярніші через ціна якість, з корпусами тралів нема, з комплектуючими теж, якщо якийсь трабл , то все можна прибдвати ,від якоїсь кнопочки до лампи підсвічування матриці.Хіллет Пакард - мабуть по співвідношенні ціна якість рулить, класний сервіс в Україні , СЦ багато.Фуджітсу - ще не став популярним як ХП , але помоєму це їх чекає, до прикладу rozetka.com.ua/computers-notebooks/noteb...tsu;20861=6310,6312/ за Леново незнаю чеснопро соні , самсунги , тошиби не говорю, це більше іміджеві ноутиАсус думаю як і асер, але мож чуть якісниший, принаймні в них гарні батареї...про проци і тд - АМД гріється більше, але вони дешевші, зазвичай мають менший кеш другого рівня.у інтела навіть при більшій потужності тепловиділення краще планування енерговитрати, тому і регулювання температури.мабуть на наступний ноут я віддам перевагу фуджітсу або ХП.П.С. в мене MSI ER710П.П.С. перед таким покупками тра потрати день два на куріння форумів і розмови з менеджерами
- НатС
- Елітний учасник
- Lego
- Платиновий учасник
- LuK
- Адміністратор