НОУТБКИ
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
- LuK
- Адміністратор
- Anareta
- Старший учасник
- Дописи: 42
- Подяка отримана: 0
odin;70241 пише: ще одного умніка -- блюстітєля порядку теж не треба
Двоє скривджених хоч поплакаються одне одному:bj:Задовбали, якщо чесно, як діти))) Це ж треба, жінка - і може щось сказати про компьютери, не ідіотка... Конкретне паліво, таке дозволяється лише п'ятнадцятирічним геніям.Тут і ще одного розслідування не треба.Конкретне паліво.:bd:
Навіть не просила. Підозрюю що там таке саме жваве і цікаве обговорення як і тут.І Одін, мені абсолютно без різниці ким ти мене вважаєш. Хоч 60-річним негром. А щодо порядку - ти єдиний, хто тут дозволяє собі відкрито матюкатись при спілкуванні. Можливо, це на форумі вважається нормою, але мені трошки дико, так що вже вибачайте.якщо це так, то надіюсь Адмін ще не дав Анареті допуск у закритий жіночий розділ:ag:
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
А вдруг:bm:Anareta;70262 пише: Хоч 60-річним негром.
- AxeL-V
- Елітний учасник
можу розказати як в віндовс севен стандартною програмою калібрувати екран Разрешение экрана - дополнительные параметры- управление цветом - вкладка Подробно - Откалибровать экранLuK;70261 пише: мабуть точно екран темнить.в настройки влазити не хочу,щоб не зробити гірше.
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- LuK
- Адміністратор
- odin
- Адміністратор