НОУТБКИ
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Не згоден із тим, що нетбук+ПК є оптимальним варіантом. Іноді є необхідність виконати завдання, з яким нетбук не впорається в місцях, де ПК немає.Dj Os;53257 пише: Gurza ти б не нервував а слухав людину. Ніколи жоден ноутбук не замінить повноцінного ПК. Можеш потратити більше десяти тисяч на ноутбук але за ці гроші ти можеш купити повноцінний потужний ПК та не дуже потужний ноутбук та ще і гроші залишаться. Тому це і називається "панти для прієзжих" - "зацени у мене крізіс на ноуті шпарить на макс" і тдЯкщо ти дійсно хочеш.Зазвичай оптимальним є нетбук+ потужний ПК вдома.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
- Vombat
- Новачок
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
ЯКЩО ТИ ТРОХИ РОЗУМІЄШСЯ НА КОМПАХ ТО МУСИШ РОЗУМІТИ ЩО І ДО ЧОГО,ЯКЩО НІ ТО ПІДИ ДО ЗНАЙОМОГО СПЕЦА ПО КОМПАХ(ВІН МАЄ БУТИ ДІЙСНО СПЄЦОМ) І ПРОКОНСУЛЬТУЙСЯ З НИМ.В МЕНЕ НОУТ АСУС А6М,СЕМПРОН 3400+,15"4,ОПЕРАТІВКА512(ПІСЛЯ ДОБАВКИ 1,5)ВІНТ 160,ВІДЕО Н"ВІДА ДЖЕЙФОРС 6100-256МГБ-СТАРИЧОК АЛЕ ДЛЯ РОБОТИ І НЕТА ВИСТАЧАЄ.ДЛЯ ІГРУХ НЕ ФОНТАН(А Я ЇХ І НЕ ЛЮБЛЮ).3.5 РОКИ ПАШЕ ТАК ЯК МЕНІ ПОТРІБНО.А НА РАХУНОК ГЕЙБОКСІВ-ПО ТВОМУ ЗАПИТУ ТИ САМЕ ЙОГО І ШУКАЄШ.Gurza;53256 пише: Ну так Я не очікую писец графіку і т.д. Яж розумю, що ноут не призначений для цього , що до підвищення бюджету-це не модливо)Ту praporschikПри чому тут понтування перед "чуваками" ? Я не хочу гейбокси, а хочу ноутбук, якби хотів, то спитав би тебе обо"язково про гейбокси.
- safara
- Новачок
- Дописи: 2
- praporschik
- Платиновий учасник
- odin
- Адміністратор
- Gurza
- Новачок
- Дописи: 4
Як вище було сказано- бюджет в 6 тис. грн. Діагональ від 15 дюймів і далі, використовуватись буде більше в домашніх умовах, може бути і важкий і великий- це не має значення. Дискретна відеокарточка від 512 мб, 2-ух ядерній процессор, бажанно нової серії. Матеріали з яких виготовлений- пофігу. Вінда має бути ліцухою В7. Батерея сам розумієш- теж пофігу скільки буде тримати.praporschik людина тямуща в клавіатурі, повинна знати, що капслок можна і вимкнутиodin;53309 пише: хоч пораду, постав правильно питання. а типу хочу ноут щоб і рибку з'їсти і на#$й сісти - то тут в кожного свої бачення рибок і ...бери, наприклад, самсунг серії NP-R5xx - оптимальне співвідношення ціни/якості. (це якщо потрібно 15.4"). По цінам дуже кльові Асери, але вони як лотерейні білети - може здохнути в самий потрібний момент.MSI - ті що зараз на ринку - дороге гамно...Можна писати і писати: коротше яку потрібно діагональ? скільки тримати батарею? розмір вінта? яка максимальна цінова планка? потрібен сенсорний екран? потрібен повортний екран? з віндою/без? дизайн (класика, глянець, фактура)? вага?
- praporschik
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор