Футбол
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
02 жовт. 2008 22:42 #32133
від Nastynya
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- PaDre
- Учасник-експерт
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
05 жовт. 2008 11:40 #32254
від Dentist
насчёт рейтинга.... мі щас на 10 месет с 29.850 очками взади нас турки с 29.475 очками впереди португальци с 32.605 очками.....туркоф мы и так порвали это тру... жаль что у нас днепр вылетел из 4 команд остались только 3....а у португальцев из 7 только 4, так что если будем норм играть в этом году мб обгоним португальцев, а там уже и голандцы, но к ним нам пока далеченко..
- John
- Учасник-експерт
07 жовт. 2008 19:55 #32401
від John
Хто мене любить, то хай здохне..........................
Результати жеребьовки:1. Бенфіка2. Галатасарай3. Олімпіакос4. Герта5. МЕТАЛІСТ ХАРКІВЯк вам групка? Як на мене вполне проходимаяРасписание матчей:6 ноября Металлист - Герта27 ноября Галатасарай - Металлист3 декабря Металлист - Олимпиакос18 декабря Бенфика - МеталлистОстальная жеребьовка:Группа АШальке (Германия)ПСЖ (Франция)Ман Сити (Англия)Расинг (Испания)Твенте (Нидерланды)Группа ССевилья (Испания)Штутгарт (Германия)Сампдория (Италия)Партизан (Сербия)Стандард (Бельгия)Группа DТоттенхэм (Англия)Спартак М (Россия)Удинезе (Италия)Динамо З (Хорватия)Неймеген (Нидерланды)Группа ЕМилан (Италия)Херенвен (Нидерланды)Брага (Португалия)Портсмут (Англия)Вольфсбург (Германия)Группа FГамбург (Германия)Аякс (Нидерланды)Славия (Чехия)Астон Вилла (Англия)Жилина (Словакия)Группа GВаленсия (Испания)Брюгге (Бельгия)Русенборг (Норвегия)Копенгаген (Дания)Сент-Этьенн (Франция)Группа НЦСКА (Россия)Депортиво (Испания)Фейеноорд (Нидерланды)Нанси (Франция)Лех (Польша)
Хто мене любить, то хай здохне..........................
- Nastynya
- Платиновий учасник
07 жовт. 2008 22:15 #32419
від Nastynya
Час відкриття сторінки: 0.097 секунд