Я новенькая))
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Immortal
- Платиновий учасник
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Lego
- Платиновий учасник
Дарова чувак! Я так понимаю, в украинской интерпретации поганяло было бы ПiвКiло?Привіт усім! Я тут новенький і перший раз. Моє паганяло Полкіло! Давайте будем знайомитись. Пишіть! / :cool:[/b]
- Nastynya
- Платиновий учасник
Не знаю як хто, але я своїх ніків не змінювала і реєструвалась всього один раз! І по-моєму до новеньких у нас відносяться добре, якщо і новенькі до нас відносяться добре)))Цікаво скільки є найбільше спроб шоб засвітитися на форумі?заходиш вперше, щось нетак змолов, зачмирили.обдумавши все добре, змінюєш нік і все спочаткуі так поки не зробиш те що від тебе очікують, або нестанеш таким як всі...[/b]
- Morkovka
- Адміністратор
- янгол
- Молодший учасник
Падший анлел!!! Кошмар МОДЕРА!!!"Кто не знает, куда направляется, очень удивится, попав не туда" Марк Твен
- natashka
- Молодший учасник
<div align="center">Dum spiro, spero Nulla calamitas sola</div>
- Ілонка
- Елітний учасник
Привіт))) Не знаю, хто ти, але давай знайомитися!!! Де навчаєшся??? Кароч, пиши, хто ти і шо ти!!!! Які погляди на життя???привет всем! ну я уже не столько новенькая но все ж здесь мало кого знаю)[/b]
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...