Я новенькая))
- Nastynya
- Платиновий учасник
Я навчалась всі 11 класів в першій школі)))А ти що з першої школи??? Чи просто знаєш когось??? [/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Ілонка
- Елітний учасник
Вгадала, це Ілона!!! Ну як в тебе справи??? А навчання???<div class='quotetop'>(Настуся @ 15.2.2008, 14:58) [snapback]33759[/snapback]</div>Ой, Морковка привіт!!! А ти часом не Катя!!! Якщо так, то я тебе знаю!!! Я з першої школи!!Часом Катя)) А ти часом не Ілона?[/b]
То я, напевно, тебе знаю!!! Ти скажи, коли ти закінчила школу!!!Я навчалась всі 11 класів в першій школі)))[/b]
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
- -DORADO-
- Новачок
кумедна ти мала:- :- :- я тут новенькая..примите мя???? звать Ярослава))))))ток я не с вашего города))Но несколько человек отсюда знаю)))))))))))) / /[/b]
- Morkovka
- Адміністратор
- PLAGIATOR
- Елітний учасник
Хай, Віт, гадьониш, засвітив мене! До речі, мені тоді було нормально, я такий завжди! Буває набагато краще! Бу-га-га! Приєднуйтеся до мене на хату в суботу, будєм жостко гнати! Такого дєбоша ше не було!Ну, привіт-привіт!!! Мене вже просвітили, хто ти!! Після неділі був дужеее важкий понеділок!!! До речі, пам'ятаю, що тобі було дуууже чудово, чи не так??? [/b]
Будь реалістом-вимагай неможливого!
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- Ілонка
- Елітний учасник
Привва!!! Ну як там Житомир ще стоїть??? Я б до вас приєдналася, так вот одна біда: не знаю, де живеш!!! Просвітив би адреском!!Хай, Віт, гадьониш, засвітив мене! До речі, мені тоді було нормально, я такий завжди! Буває набагато краще! Бу-га-га! Приєднуйтеся до мене на хату в суботу, будєм жостко гнати! Такого дєбоша ше не було![/b]
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- PLAGIATOR
- Елітний учасник
Будь реалістом-вимагай неможливого!
- Ілонка
- Елітний учасник