Я навчалась всі 11 класів в першій школі)))А ти що з першої школи??? Чи просто знаєш когось???
[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Вгадала, це Ілона!!!Ой, Морковка привіт!!! А ти часом не Катя!!! Якщо так, то я тебе знаю!!! Я з першої школи!!Часом Катя)) А ти часом не Ілона?[/b]
То я, напевно, тебе знаю!!! Ти скажи, коли ти закінчила школу!!!Я навчалась всі 11 класів в першій школі)))[/b]
кумедна ти мала:- :- :- я тут новенькая..примите мя???? звать Ярослава))))))ток я не с вашего города))Но несколько человек отсюда знаю))))))))))))
/
/[/b]
Хай, Віт, гадьониш, засвітив мене! До речі, мені тоді було нормально, я такий завжди! Буває набагато краще! Бу-га-га! Приєднуйтеся до мене на хату в суботу, будєм жостко гнати! Такого дєбоша ше не було!Ну, привіт-привіт!!! Мене вже просвітили, хто ти!! Після неділі був дужеее важкий понеділок!!! До речі, пам'ятаю, що тобі було дуууже чудово, чи не так??? [/b]
Привва!!! Ну як там Житомир ще стоїть??? Я б до вас приєдналася, так вот одна біда: не знаю, де живеш!!! Просвітив би адреском!!Хай, Віт, гадьониш, засвітив мене! До речі, мені тоді було нормально, я такий завжди! Буває набагато краще! Бу-га-га! Приєднуйтеся до мене на хату в суботу, будєм жостко гнати! Такого дєбоша ше не було![/b]
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua