- Дописи: 21
- Подяка отримана: 7
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
veeksa пише:
От вирішила не робити своїй дитині прививок,починаючи з 6 місяців. Так як дуже багато чого дізналася про них,і знайшла багато інформації про негатив прививок!
як попасти в дитячий садок чи школу без прививок!
Хтось може з такою ситуацією вже зіткнувся, можливо хтось чув, як в дитячих садочках Шепетівки можливо оформитися без прививок!?
Любій інформації буду рада!
а чому зразу ідиотизм? ви знаєте що входить до складу вакцини?odin пише: Ідіотизм.
veeksa пише: Я не вважаю це ідиотизмом!
Ви знаєте що в ходить до скаду вакцини?
(вакцына из токсичных компонентов: солей ртути, солей алюминия, формальдегида, фенола. По результатам международных исследований эти вещества являются причинами развития аутизма, болезни Альцгеймера, рака, синдрома внезапной детской смертности.)
І повірте,я не думаю що це дуже корисно! і як може віддатися на наших дітях!
А діти лише в наших руках!
LuK пише: рішення ваше - прививати чи ні.
Маю пару знайомих.які не прививали своїх дітей.І діти ростуть здоровими та нормальними.
Навіть хворіють менше ,ніж однолітки. Хто через скандал захищав свої права,хто за 50 грн - і прививка "тіпа" зроблена....
Також маю знайомого ( не з Шепетівки!) ,у якого дитина дуже (і це мало сказано) захворіла після прививки....
Стала інвалідом.........
Саме цікаве ,що у місті нема грамотного лікаря,який дасть гарантію що прививка не нанесе шкоду дитині.
Бо походження вакцин відслідкувати неможливо....
Але за те ,що люди відмовляються від прививок - наші лікарі теж отримують по шапці від начальства...
короче замкнуте коло.
п.с. Адмін!чого пропало посилання на старий форум?Там була цікава тема про шкідливість прививок. Колись брошурку Я викладала і Ветерок.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua