Наші лікарні
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- SELENA
- Учасник-експерт
Можливо, але в центральну без хабаря чи "благодійної допомоги" нема чого й носа сунути. Один вираз обличчя чого лише коштує, людей за доїльних корів там тримаютьПросто Укразалізниця більше грошей виділяє на медецину![/b]
- BeterOk
- Елітний учасник
не всяк шагающий идет, не всяк стоящий неподвижен.
Где ты? - Здесь.Какое время? - Сейчас.Кто ты? - Этот момент.
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
Я думаю що коли людина буде дуже важко хвора і їй необхвдна буде темінова допомога нікуди ті лікарі не дінуться, повінні будуть лікувати, це їхня робота. А є такі люди які самі несуть хабарі в надії на те що їх краще будуть лікувати ніж інших...але медицина однакова для всіх. тому думаю краще вести здоровий спосіб життя і не звертатися до лікарів при першій боліМожливо, але в центральну без хабаря чи "благодійної допомоги" нема чого й носа сунути. Один вираз обличчя чого лише коштує, людей за доїльних корів там тримають[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник
глибоко помиляєшся, хоть і допомога буде термінова но всерівно підійдуть до такої людини в осанню чергу, або зроблять як попало, що потім і не можуть зрозуміти від чого стало гірше чи від хвороби чи від наданої допомоги.після одного випадку, коли я був в лікарні то зі мною палаті лежав пацієнт (шото в нього там було з ногою) короч вимушені були лікарі її ампутувати, що цікаво що після операції вони принесли її до нас в палату і положили біля нього і сказали "забирайте її", нам повезло що ще його близькі були в той час в лікарні і забрали конєчность, бо наврят чи зміг би я запихнути в себе якусь ложку супу...Я думаю що коли людина буде дуже важко хвора і їй необхвдна буде темінова допомога нікуди ті лікарі не дінуться, повінні будуть лікувати, це їхня робота. А є такі люди які самі несуть хабарі в надії на те що їх краще будуть лікувати ніж інших...але медицина однакова для всіх.[/b]
- BeterOk
- Елітний учасник
Ні, я не лікар та не маю відношення до медицини просто іноді доводилось читати певні матеріали, статті, також з досвіду близьких рідних.З продукцією компанії Hell також не знайомий і не знаю чи є в Шепетівці представники даної фірми, але було цікаво заглянути на сайт, дякую.Стосовно продукції мова йшла про БАДи NSP ("Nature's Sunshine Products").Але, яка б не була висококласна продукція та препарати, важливе значення має кваліфіковане застосування, бо ефективності не буде й просто піде неадекватна реакція стосовно якості продукції. Тому важливо чи самому знати і розуміти механізми дії хвороб та препаратів або знайти людину яка розуміється на цьому... але дійсно знайти, а не піти до першого ліпшого лікаря...Будьте здорові і ставтесь до себе з любов'юЗгідна!!! На скільки зрозуміла,ти лікар,чи маєш відношення до медицини?Хочу почути думку спеціаліста про гомеопатичні препарати фірми Heel.На власному досвіді переконалась у їхній ефективності!також чула схвальні відгуки про ці преперати від висококваліфікованих лікарів Рівного. У Шепетівці є представники цієї компанії?В аптеці можливо купити ліки "Heel".Але мало купити певний препарат,коли потрібно приймати їх комплексно.А правильний курс та дозування може назначити лише лікар!!! Колму цікаво,офіційний сайт к фірми "Heel" www.heel.com.ua/index.php?view=heel&sub=germany [/b]
не всяк шагающий идет, не всяк стоящий неподвижен.
Где ты? - Здесь.Какое время? - Сейчас.Кто ты? - Этот момент.
- SELENA
- Учасник-експерт
гарно сказано "повинні лікувати", але лікарі теж люди і в кризовій ситуації вони можуть довго думати який би це діагноз поставити. Коли життя стоїть на сантиметрі від ......, то не всі лікарі намагаються зробити можливе як найшвидше.Була свідком однієї трагедії, коли познайомству лікарі призначали лікування і брали хабаря за абсолютну безнадійну людину(Це було зрозуміло і членистоногим.) звертаються до лкарів не тільки при перших болях, а й коли потрібна їхня калючка, що ти здоровий, ось тоді вони і починають шукати -вигадувати різні симптоми. Їм же також потрібно, щоб хтось лежав в стаціонарі (мінім 10 днів, мінімум 1000 грн.)Я думаю що коли людина буде дуже важко хвора і їй необхвдна буде темінова допомога нікуди ті лікарі не дінуться, повінні будуть лікувати, це їхня робота. А є такі люди які самі несуть хабарі в надії на те що їх краще будуть лікувати ніж інших...але медицина однакова для всіх. тому думаю краще вести здоровий спосіб життя і не звертатися до лікарів при першій болі [/b]
- GHEM
- Старший учасник
- Kalvin
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
Звичайно вони знають за що брати гроші. В нас, в Черкасах, беруть ще так звані благодійні внески, які нібито людина сплачує добровільно, але після того як їм пояснять: "або платеш, або в нас сьогодні раптом неприймальний день". скріз вимагають гроші, навіть швидка допомога іноді вимагає за перевезення хворого до лікарні такі суми, що легше таксі викликатиГроші хоч і беруть, але знають за що беруть![/b]