Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
А як розрiзнити звичайний сон вiд вiщого? Хоча вони менi i рiдко сняться... Цю нiч приснилось: я в наручниках. В наручниках "браслети" стальнi, а ланцюг, що їх з'єднує- золотий(сон кольоровий!). Це вiщий сон? Якщо так, можеш допомогти зрозумiти його?А мене вже достали всі сни!!!Немає такої ночі,щоб мені щось не снилось!!!Мені постійно сняться кольорові сни,багато з яких я просто не запам"ятовую.А одній дуже близькій мені людині взагалі нічого ніколи не сниться!!!Може раз в пів року.ОТ І ДЕ СПРАВЕДЛИВІСТЬ??? У віщі сни вірю!Переконалась на власному досвіді!!!Вже за багато років навчилась розшифровувати свої сни.Не раз вже переконувалась в тому,що певний сон попереджає мене про певні події!!!І я вже знаю що і до чого мені сниться!!![/b]
Віщий сон то той який приснився з четверга на п"ятницю,А як розрiзнити звичайний сон вiд вiщого? Хоча вони менi i рiдко сняться... Цю нiч приснилось: я в наручниках. В наручниках "браслети" стальнi, а ланцюг, що їх з'єднує- золотий(сон кольоровий!). Це вiщий сон? Якщо так, можеш допомогти зрозумiти його?[/b]
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua