СОН
- Ілонка
- Елітний учасник
22 квіт. 2008 23:32 #22832
від Ілонка
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
Раз уж тема "Сон", то давайте поговоримо не тік про спання, а й про сни))) Чи вірите ви у віщування снів? Чи збувались у вас колись їх тлумачення?
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Viktor S.
- Новачок
23 квіт. 2008 07:32 #22839
від Viktor S.
Тут был Я!
<div class='quotetop'>(ilna.lna @ 22.4.2008, 13:32) [snapback]39516[/snapback]</div>
da ya viryu!!! no slava bogy poka te sh4o snulos nezbyvayetsya!Раз уж тема "Сон", то давайте поговоримо не тік про спання, а й про сни))) Чи вірите ви у віщування снів? Чи збувались у вас колись їх тлумачення? [/b]
Тут был Я!
- Nastynya
- Платиновий учасник
23 квіт. 2008 10:50 #22864
від Nastynya
<div class='quotetop'>(ilna.lna @ 22.4.2008, 23:32) [snapback]39516[/snapback]</div>
Іноді буває сниться шось не зрозуміле...короч брєд якийсь...а іноді дуже гарні сни, та я чогось не завжди вірю в сни...це якось більше схоче на самонавіювання...от приснилося шось погане, людина ходить і жде коли шось станеться................ це не правильно!Раз уж тема "Сон", то давайте поговоримо не тік про спання, а й про сни))) Чи вірите ви у віщування снів? Чи збувались у вас колись їх тлумачення? [/b]
- Ілонка
- Елітний учасник
23 квіт. 2008 13:52 #22874
від Ілонка
Я вірю... Особливо, якщо шось зрозуміле присниться, то одразу біжу дивитися в соннік)) І навіть буває, шо здійснюється, так шо коли сниться шось погане, то починаю задумуватися....
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Ілонка
- Елітний учасник
24 квіт. 2008 16:07 #22970
від Ілонка
- Immortal
- Платиновий учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Viktor S.
- Новачок
- Nastynya
- Платиновий учасник
Час відкриття сторінки: 0.145 секунд