СОН
- ВаДян
- Автор теми
- Учасник-експерт
19 квіт. 2008 16:55 #22598
від ВаДян
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
Кажуть, що люди витрачають на сон 1/3 життя!!!! Ви, тільки, подумайте скільки можна було б зробити, якби не "дрихнути".Якось дививсь новини, то там показували дядька, який взагалі ніколи не спить!!! Він каже, він живе в селі, що в нього з'явилось набагато більше часу, все встигає. А вчені - "ламають" голову і не знають, що з ним.А ви багато часу витрачаєте на сон? Чи хотіли б ви взагалі не спати?Я - часу на сон витрачаю небагато. Хіба, коли вже дуже втомивсь. Мене прикалує стан коли ше не спиш і не не спиш. Наступає така тіпа амнезія... воно хоч триває небагато, але файно...:sleep::sleep::sleep::sleep::kass::kass::kass::kass:
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- PaDre
- Учасник-експерт
- ARTIST
- Платиновий учасник
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
19 квіт. 2008 22:58 #22609
від Шепетівчанин
Відповідь від Шепетівчанин у темі СОН
Я можу не спати дуже довго, але як засну після того то фіг збудете.Було таке шо пару днів підряд спав по 2-3 години на день
- Viktor S.
- Новачок
20 квіт. 2008 11:45 #22618
від Viktor S.
Тут был Я!
ya ot takog 4asto govoryu.." skilku mogna bylo bu vsyogo zrobutu"-yak bu ne son..... ya kolu she byv negonatuy to byvalo 4asto, nespav po dekilka dib na nedilyu. a zaraz to starayus spat nebilshe 8godun. ale yak prosplyu bilshe 8godun to zlyus ciluy den na sebe.... ale yak tam nebylo tilo trebuye otduxa!!! ...................spatu treba.........v obshem.......
Тут был Я!
- PaDre
- Учасник-експерт
- ВаДян
- Автор теми
- Учасник-експерт
20 квіт. 2008 12:56 #22625
від ВаДян
да - да - да ...треба організму спати, нічо не кажу. Але ж не так, як в наш час...більшість сплять до 12, а потім кажуть:"Оххх, як ці вихідні швидко промайнули..."
- Nastynya
- Платиновий учасник
- natashka
- Молодший учасник
20 квіт. 2008 15:31 #22630
від natashka
<div align="center">Dum spiro, spero Nulla calamitas sola</div>
<div class='quotetop'></div>
да таке частенько буває але це якшо утром нікуди не йти тільки щодо мене то сплю звичайно приблизно по 6 годин а на вихідних 7-8....сплять до 12 бо мабуть всю ніч в неті сиділи))Знаю таких "кадрів"![/b]
<div align="center">Dum spiro, spero Nulla calamitas sola</div>
- ВаДян
- Автор теми
- Учасник-експерт
20 квіт. 2008 15:40 #22631
від ВаДян
Час відкриття сторінки: 0.154 секунд