- Дописи: 43
- Подяка отримана: 4
Dj Os пише: Djura, давайте вже теж без фантастики. У вас вдома тепло через те, що у ваших сусідів тепло.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Знов лунає байка про те, що централізоване гріє автономщиків. Як ви можете гріти, якщо моїх 19-22 більше, ніж ваших 18 по санітарній нормі. В мене у сусідів зі всіх сторін автономка, то я може гріюсь від ваших розізольованих труб?Іван пише: Ні ну я знаю таких мудрих ,що вдень вимикають котел , бо типу нікого нема вдома , щоб не крутив. Але в загальному те саме виходить, щоб з нуля прогріти мешкання. Але якщо з верху, з низу і з обох боків рубає на повну централізоване, то можна взагалі котла не вмикати , й буде тих самих 18,19 градусів, звісно якщо вікна й двері нормальні.
З чого ви взяли , що в мене централізоване???Старик Хотабыч пише:
Знов лунає байка про те, що централізоване гріє автономщиків. Як ви можете гріти, якщо моїх 19-22 більше, ніж ваших 18 по санітарній нормі. В мене у сусідів зі всіх сторін автономка, то я може гріюсь від ваших розізольованих труб?Іван пише: Ні ну я знаю таких мудрих ,що вдень вимикають котел , бо типу нікого нема вдома , щоб не крутив. Але в загальному те саме виходить, щоб з нуля прогріти мешкання. Але якщо з верху, з низу і з обох боків рубає на повну централізоване, то можна взагалі котла не вмикати , й буде тих самих 18,19 градусів, звісно якщо вікна й двері нормальні.
Старик Хотабыч пише: Маю також хороші вікна і двері, але все одно хата остиває і ніхто там мене не гріє.
Старик Хотабыч пише: Силікат, чому сильно, якщо при цій погоді вимкнути зранку при 22, то ввечері 19 буде, може 20, не вважаю, що це сильно вихолоджується, просто я не вірю , що ви взагалі не палите і у вас 18-19.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua