Чи розпочнеться опалювальний сезон в Шепетівці?

• Djura
  • Djura аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
03 груд. 2017 12:33 #115694 від Djura

dreamer пише:

Djura пише:
Ви наївний, гадаєте, їхні мільярдери суттєво відрізняються від наших? Ті всі газети теж під кимось, чи вигадаєте створювати мільярди виключно українська спеціалізація? Наші стали такими лише завдяки підтримки із закордону. Війна можлива лише між кланами за корито, тільки і всього.

Не згоден з Вами. От Вам свіжий приклад. Недавно прослухав інформацію про одного із американських високопосадовців, що займав пост, здається, віцепремєра. Так от, його син заболів раком, а лікування там дороге і батько змушений був продати свій будинок, щоб оплатити синові терапію. Можете таке уявити для нашого українського, а тим більше російського олігарха, або великого політика?

Просто ми звикли, що корупцією тут просякнуте все згори до низу, а в цивілізованому світі все дещо не так.

Дещо не так, це вірно, але не принципово. Просто, там вже давно склалась держава, є протистояння різних групувань і тому кожен із них не може вести себе повністю відкрито-нахабно.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
03 груд. 2017 23:24 #115696 від T-S

dreamer пише: Здається, що "рух" почнеться тільки тоді, коли на ситуацію звернуть увагу зарубіжні засоби масової інформації. Наприклад, з'явиться певний матеріал в Washington Post або Daily Mail. Не хотілось би "виносити сміття з хати", але якщо чиновники таки дістануть ...

Їх ніколи не зацікавить такий матеріал, та й замерзаюча Шепетівка - не така велика проблема в глобальному контексті.

• dreamer
  • dreamer аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
04 груд. 2017 08:41 #115697 від dreamer

T-S пише:
Їх ніколи не зацікавить такий матеріал, та й замерзаюча Шепетівка - не така велика проблема в глобальному контексті.

Ну, не скажіть. Я регулярно передивляюсь світові газети та сайти (The New York Times, BBC, Reuters та інші) і частенько натикаюсь на розвернуті репортажі зі світової глибинки.Всі ці ЗМІ всеядні і можуть легко проковтнути те, що їм дають, особливо "на дурняк".

• Anykey
  • Anykey аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
04 груд. 2017 09:59 #115699 від Anykey
Ваша наївність зашкалює). Весь світ з легкість проковтнув анексію Криму і збройний конфлікт на Донбасі, а ви тут про якісь дрібні проблеми райцентру найкорумпованішої країни світу.
Ці користувачі подякували: Dj Os, Graal

• dreamer
  • dreamer аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
04 груд. 2017 14:57 #115700 від dreamer

Anykey пише: Ваша наївність зашкалює). Весь світ з легкість проковтнув анексію Криму і збройний конфлікт на Донбасі, а ви тут про якісь дрібні проблеми райцентру найкорумпованішої країни світу.

Я не наївний і цілком усвідомлюю, що іноземним репортерам глибоко плювати на те, що тут люди замерзають у квартирах. Але їм потрібні смажені факти і взагалі цікава інформація. Адже недаремно у всіх цих ЗМІ висять заклики: "Поділіться з нами своєю інформацією!".

От мені і бачиться наприклад, таке: "Winter Apocalypse in the Small Ukrainian town."
Декілька фотографій з відрізаними трубами та обуреним натвпом місцевих жителів та текст на англійській мові з фактичним викладенням проблеми.

Звичайно, мій рівень англійської далекий від того, щоб писати репортерські статті в світовій пресі, але, думаю, знайдуться ті, що "відпраціюють" матеріал та надрукують його під своїм іменем.

Можливість розміщення подібного матеріалу у якійсь зарубіжній газеті мені видається більш ніж реальною і мене спиняє від подальших дій хіба що одна обставина - російсько-ватні троллі будуть стоячи аплодувати появі будь-якого негативу з України.

• Djura
  • Djura аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
05 груд. 2017 20:00 #115708 від Djura

dreamer пише:

Anykey пише: Ваша наївність зашкалює). Весь світ з легкість проковтнув анексію Криму і збройний конфлікт на Донбасі, а ви тут про якісь дрібні проблеми райцентру найкорумпованішої країни світу.

От мені і бачиться наприклад, таке: "Winter Apocalypse in the Small Ukrainian town."
Декілька фотографій з відрізаними трубами та обуреним натвпом місцевих жителів та текст на англійській мові з фактичним викладенням проблеми.

А яка проблема, не оплачено за газ і за це відрізали труби? Так у Штатах за це ще б із хати вигнали, ви цього не знаєте??? ))
Послухайте, у Пакистані щорічно біля 40 тис. дітей гине на помийках, а ви кажете:"Відрізані труби..." Кого цим зацікавиш...Ви не наївний, бо, я так думаю, непогано годуєте свою сім"ю, але дещо мало проінформовані...)) Дозвольте поцікавлюсь, ви за фахом зварювальник...? ))

• Djura
  • Djura аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
05 груд. 2017 20:18 #115709 від Djura
Народ, але хто і як зараз рятується без опалення в квартирах?

Більше
05 груд. 2017 21:30 #115711 від Шепетівчанин
Так є ж опалення, принаймні в мене є.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
05 груд. 2017 21:33 #115712 від Dj Os
Кажуть котельню за судом відрізали

• Djura
  • Djura аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
05 груд. 2017 22:00 #115715 від Djura

Шепетівчанин пише: Так є ж опалення, принаймні в мене є.

А я не зовсім місцевий, хоча хмельничанин. :) Але переймаюсь проблемами в моєму краї. ))

Час відкриття сторінки: 0.093 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів