- Дописи: 1155
- Подяка отримана: 72
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
[quote="О В Островський" postО В Островський пише: А
Набрехали про якісь 27 млн грн боргу міста, якого не існує. І якого це біса Енергоінвест ще і заглядує до кишені міста? Типу в міста немає витрат.
Місто не боргує Енергоінвесту ні копійки, свою брехню на останній комісії визнав сам ваш лучезарний Пустовойт.Так якщо "журнашлюжки 33 каналу"(як Ви їх називаєте) брешуть - доведіть ! А майже 30 млн. на ДЕПОЗИТІ - це одне, а по- друге - це великі відсотки, а по - третє -невиплачені по призначенню і по сроках - це вже інше питання.
Ще одна жертва недолугого популізму. Якби хтось хотів розікрасти кошти, то їх би тримали подалі взагалі від банків. Як ви собі уявляєте переказ відсотків на приватний рахунок когось з чиновників?А по якій же ПРИЧИНІ гроші напередодні опаплювального сезону законсервовані під відсотки у банку?
Абсолютно незрозуміло, що ви хотіли цією фразою сказати. Але якщо повернутись до питання відключеного мозку, то запитайте себе чому жодна стаття не була спростована нашим любим Енергоінвестом? Чому навіть у Смілі, де міська рада повністю підконтрольна цим аферистам, зараз такі проблеми з початком опалювального сезону?А враховуючи, що, з Ваших слів, цей сайт є приватним, хазяїн таємний, то Ваші образливі заяви і звинувачення в адресу Енергоінвесту, наших і Хмельницьких журналістів, Сили Громад, "Сашка Пустовойта і його ботів" (з Ваших слів) нічого не варті, бо Ви недалеко відійшли від тих самих журнашлюх з "їх смердючими грошима"
От найменше потребую порад від людей, які думають дупою, а не головою.Ну і дозвольте дати Вам пораду; щодо хейтерства - вчиться сприймати критичні зауваження і правду правильно, не вставати в позу і не нести себе високо, вчиться ассертивній поведінці, поки Ви молодий -це дуже пригодиться в житті
А це вже питання не до мене, у нас є інформаційний відділ міської ради, інші журналісти.Якщо дійсно "33 канал" зробив БРЕХЛИВИЙ репортаж і "сам маркує як проплачений", чому тоді панує тиша в кабінетах юристів і керівництва міста, де позовні заяви, де заяви і толкові роз"яснення з цього приводу очільників міста в ЗМІ, ТБ, та і на сайті міста. А, на жаль, крім цькування владою і Вами О. Пустовойта (а особисто Вами ще й в принизливій формі) містяни не бачать. А якщо "свою брехню на останній комісії визнав сам ваш лучезарний Пустовойт." - то чому це стає відомо громаді з форуму, а не з офіційних джерел.
От ви мені тут хазяїв якихось приписуєте, ображаєте із самого початку реєстрації на сайті, яку ви ще реакцію очікували? Я вільна притомна людина і висловлююсь на форумі так як вважаю за потрібне, і не треба мені тут цензуру влаштовувати.не соромьте містян своїми "перлами" і образливими зверненнями перед всіма користувачами інтернету. І якщо меру, якому я писала про це, Вашому хазяїну така Ваша поведінка по барабану, то громаді міста - ні.
Давай будемо ще відвертішими. Від моменту закінчення попереднього опалювального сезону і до появи відео на 33 каналі, міська влада не навела жодного факту по справі енергоінвесту.О В Островський пише: Не смішіть, фактів повно і не раз наводились. Людям пофігу, давайте будем відвертими.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua