Місцеві вибори 2015
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Ну да. А то ж 15 років як Свідок, а все в погрібі сижу, каніфоль нюхаю А вже ж мав квартір штук з 10 забрати до цих пір... От виконаю - і зразу на Мальдіви.План - є план
Якщо маєш на увазі співвіруючих - звичайно ні, ми не продаємось, навідміну від... тут уже самі додумуйте що хочте.а твої "колеги" беруть гречку
А от якщо ти не зміг зрозуміти (вірніше "усвідомити" - я Конфуцій чи що, що мене "усвідомлювати" треба?) мною написаного - вибач, не моя проблема Я ж навіть відео для ясності картини додав.
Ну тут взагалі - нема слів.заборонено голосувати
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Михайло Ворончук пише:
Ну тут взагалі - нема слів.заборонено голосувати
Ти підеш на вибори??? І віддасиш свій голос???
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Михайло Ворончук пише:
Ну да. А то ж 15 років як Свідок, а все в погрібі сижу, каніфоль нюхаю А вже ж мав квартір штук з 10 забрати до цих пір... От виконаю - і зразу на Мальдіви.План - є план
Щось не зрозумів про каніфоль та квартири з мальдивами. Напевно каніфоль забориста, або дійсно Конфуций)
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
З тобою важко Все - ніяких метафор і гіпербол. Бо бачу шо бідаЩось не зрозумів
Це моя особиста справа. Як і те за кого я там буду чи не буду голосувати.Ти підеш на вибори
Маленька порада - не пиши по 2 пости за раз. Не гарно.
Модератору: Саня, ти сам бачиш - флейм починав не я. Люди питають я відповідаю. Я писав по темі.
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Колишні ударівці - всі хвойди, і перш за все Кличко, який продався за шоколадку Рошен. А про наший бичків - годі й говорити...praporschik пише: О Синюта вже від Порошенка балотуватись буде.От "політична хвойда".Минулі вибори від Удару йшов.Попередні вже й не згадаю.Таки точно мерське крісло медом намазане.Це який вже раз він хоче поцарювати,4-тий?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Did_Panas
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
- Нінуля
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
Треба було мазутом лавочки помазати, щоб не сідали))))як бабки часто біля під)їздів роблятьНіна пише: Кандидат в мери" пан" Синюта зруйнував лавочки та столик біля будинку Степана Бандери 81 на якій сам і проживає.Тому що,молодь яка там відпочивала дротувала його дружину.Впевнитись може кожний якщо подивитись що залишилось від майданчика,або запитавши сусідів пана Синюти який сам власноруч руйнував його.