Місцеві вибори 2015
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Я шось не поняв - а чого ви до батька нації маєте претензії? Нормальний собі Порошенко, нормальний собі блок. Нічим не відрізняється від інших.Василь пише:
А найбільше тої бидлоти у блоці парАшенка (сольударність) - до 40 %.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Ну... Взагалі-то так. Антонюк. Дійсно виставлявся. "Добрі знайомі" в данному випадку (ті що казали мені) - це хазяєва самого "Царського села". Ну а ти можеш далі відкривати нам секрети))))Островський О.В. пише: Виставлявся? За посаду? Дай вгадаю, то тобі дуже добрі знайомі сказали. А Антонюк та і говорив, що виставляється за посаду.
Ой, та які там секрети, про це на форумі вже говорили))) Ремонт одного поверху міськради по документам тоді обійшовся дорожче чим ремонт НВК№1 за цілий рік по зборам з батьків))))Ще б дещо розповів про особливості підрахунку, але мене тут уже попереджали, щоб багато не писав.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
А от це вже відверта брехня, вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток.а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів.
Ремонт він робив вже після призначення, це ще на форумі дуже жваво обговорювали, бо він вкинув бабла немало.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Можливо тут я неправий, бо пам'ятаю тільки приблизні цифри, без дат.Островський О.В. пише:
А от це вже відверта брехня, вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток.а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів.
Ремонт він робив вже після призначення, це ще на форумі дуже жваво обговорювали, бо він вкинув бабла немало.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ну так він же міг і по іншому поводу виставлятись ні? От уж не думав, що буду захищати Антонюка Але народ ну не можна бути як ті баба базарні.Ну... Взагалі-то так. Антонюк. Дійсно виставлявся. "Добрі знайомі" в данному випадку (ті що казали мені) - це хазяєва самого "Царського села". Ну а ти можеш далі відкривати нам секрети))))
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Платиновий учасник
йой, всьо пропало.вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток
У вас при "гідності" назначена невідомо ким людина 2 роки сидить у мерському кріслі, а ти рвеш на собі вишиванку, що при "диктатурі" ніхто нікого не назначав. Ну це прям якась іронія долі.
Це я в смислі підрахунку голосів А він у нас - електронний, і з бумажними протоколами далеко не завжди збігається. А ті в свою чергу не обовязково співпадають з кількістю голосів у бюлетнях. Перевіряють ці відповідності лише коли є сумніви у точності і правдивості підрахунків. І то лиш за рішенням суду, наскільки памятаю. А щоб такі "сумніви" зявились, і преса почала верещати про "фальсифікації" потрібна команда з "області". Тут є товариші які це знають краще за мене і могли б (під анонімом звичайно - інакше це самогубство) більш детально описати як це було у випадку того ж Антонюка.Ой, та які там секрети, про це на форумі вже говорили)))
- Dentist
- Адміністратор
Мішаня, от якщо не знаєш процедури вибору во мера, не треба знову закидати фігню якусь. Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?Михайло Ворончук пише:
йой, всьо пропало.вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток
У вас при "гідності" назначена невідомо ким людина 2 роки сидить у мерському кріслі, а ти рвеш на собі вишиванку, що при "диктатурі" ніхто нікого не назначав. Ну це прям якась іронія долі.
- Платиновий учасник
Ти абсолютно правий, я готовий це визнати - у виборах шепетівських мерів і розпилі областних вливань я ні в зуб ногою І як у нас виходять оці всі правові піруети - хай юристи розбираються, та й вони тільки за голову беруться.Dentist пише: Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?
Без всяких виборів і на тобі - на 2 роки де-юре в.о., де-факто - мер. Хоча обіцяли дострокові вибори ледь не з першого дня каденції Полодюка. Потім якось усі про це забули, як і багато про що інше - підозріливо вчасно трапилась війна.
На швиденько відійшовших у небуття вічах його, кажись, теж не обирали? Та якби й обирали - такого методу імплементації повноважень у нас в Конституції нема і близько.
Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
\Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись.
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.