- Дописи: 385
- Подяка отримана: 87
Островський О.В. пише:
Ага ага...заспокоюй себе. Відкрию тобі секрет, того ж Антонюка не назначали. Так був шалений адміністративний ресурс, але тим не менш обирали люди. Тому не треба тут вигадувати міфічної руки Києва, ліпше пояснюйте бабкам в дворах, друзям, родичам, ху із ху.kredit пише: Мерів люди не вибирають, а назначаються з Києва !!! Так що буде Синюта - от побачите. Хтось ще вірить в вибори ??? Вже давним давно все вирішено і людей ніхто ніколи не питав і питати не буде.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Виставлявся? За посаду? Дай вгадаю, то тобі дуже добрі знайомі сказали. А Антонюк та і говорив, що виставляється за посаду.Антонюк ще за тиждень до виборів в Царському селі виставлявся за посаду мера, а ти тут розповідаєш за вибір народу ....
Я шось не поняв - а чого ви до батька нації маєте претензії? Нормальний собі Порошенко, нормальний собі блок. Нічим не відрізняється від інших.Василь пише:
А найбільше тої бидлоти у блоці парАшенка (сольударність) - до 40 %.
Ну... Взагалі-то так. Антонюк. Дійсно виставлявся. "Добрі знайомі" в данному випадку (ті що казали мені) - це хазяєва самого "Царського села". Ну а ти можеш далі відкривати нам секрети))))Островський О.В. пише: Виставлявся? За посаду? Дай вгадаю, то тобі дуже добрі знайомі сказали. А Антонюк та і говорив, що виставляється за посаду.
Ой, та які там секрети, про це на форумі вже говорили))) Ремонт одного поверху міськради по документам тоді обійшовся дорожче чим ремонт НВК№1 за цілий рік по зборам з батьків))))Ще б дещо розповів про особливості підрахунку, але мене тут уже попереджали, щоб багато не писав.
А от це вже відверта брехня, вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток.а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів.
Можливо тут я неправий, бо пам'ятаю тільки приблизні цифри, без дат.Островський О.В. пише:
А от це вже відверта брехня, вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток.а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів.
Ремонт він робив вже після призначення, це ще на форумі дуже жваво обговорювали, бо він вкинув бабла немало.
Ну так він же міг і по іншому поводу виставлятись ні? От уж не думав, що буду захищати АнтонюкаНу... Взагалі-то так. Антонюк. Дійсно виставлявся. "Добрі знайомі" в данному випадку (ті що казали мені) - це хазяєва самого "Царського села". Ну а ти можеш далі відкривати нам секрети))))
йой, всьо пропало.вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток
Це я в смислі підрахунку голосівОй, та які там секрети, про це на форумі вже говорили)))
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua