Місцеві вибори 2015

• kredit
  • kredit аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
09 жовт. 2015 21:00 #102256 від kredit
Відповідь від kredit у темі Місцеві вибори 2015

Островський О.В. пише:

kredit пише: Мерів люди не вибирають, а назначаються з Києва !!! Так що буде Синюта - от побачите. Хтось ще вірить в вибори ??? Вже давним давно все вирішено і людей ніхто ніколи не питав і питати не буде.

Ага ага...заспокоюй себе. Відкрию тобі секрет, того ж Антонюка не назначали. Так був шалений адміністративний ресурс, але тим не менш обирали люди. Тому не треба тут вигадувати міфічної руки Києва, ліпше пояснюйте бабкам в дворах, друзям, родичам, ху із ху.

Антонюк ще за тиждень до виборів в Царському селі виставлявся за посаду мера, а ти тут розповідаєш за вибір народу .... ;)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
09 жовт. 2015 21:35 #102257 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Місцеві вибори 2015

Антонюк ще за тиждень до виборів в Царському селі виставлявся за посаду мера, а ти тут розповідаєш за вибір народу .... ;)

Виставлявся? За посаду? Дай вгадаю, то тобі дуже добрі знайомі сказали. А Антонюк та і говорив, що виставляється за посаду.

Більше
09 жовт. 2015 22:28 #102260 від 259051213422@odnoklassniki.com
ну на рахунок призначення мерів - це у Шепетівці було завжди. Про Царське Село не знаю, а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів. :) Ще б дещо розповів про особливості підрахунку, але мене тут уже попереджали, щоб багато не писав. :)

Більше
09 жовт. 2015 22:32 #102261 від 259051213422@odnoklassniki.com

Василь пише:
А найбільше тої бидлоти у блоці парАшенка (сольударність) - до 40 %.

Я шось не поняв - а чого ви до батька нації маєте претензії? Нормальний собі Порошенко, нормальний собі блок. Нічим не відрізняється від інших.

Більше
09 жовт. 2015 22:53 #102263 від НЕкремлебот
Відповідь від НЕкремлебот у темі Місцеві вибори 2015

Островський О.В. пише: Виставлявся? За посаду? Дай вгадаю, то тобі дуже добрі знайомі сказали. А Антонюк та і говорив, що виставляється за посаду.

Ну... Взагалі-то так. Антонюк. Дійсно виставлявся. "Добрі знайомі" в данному випадку (ті що казали мені) - це хазяєва самого "Царського села". Ну а ти можеш далі відкривати нам секрети))))

Ще б дещо розповів про особливості підрахунку, але мене тут уже попереджали, щоб багато не писав.

Ой, та які там секрети, про це на форумі вже говорили))) Ремонт одного поверху міськради по документам тоді обійшовся дорожче чим ремонт НВК№1 за цілий рік по зборам з батьків))))

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
09 жовт. 2015 23:29 #102269 від Dj Os

а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів.

А от це вже відверта брехня, вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток.
Ремонт він робив вже після призначення, це ще на форумі дуже жваво обговорювали, бо він вкинув бабла немало.

Більше
09 жовт. 2015 23:34 #102272 від НЕкремлебот

Островський О.В. пише:

а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів.

А от це вже відверта брехня, вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток.
Ремонт він робив вже після призначення, це ще на форумі дуже жваво обговорювали, бо він вкинув бабла немало.

Можливо тут я неправий, бо пам'ятаю тільки приблизні цифри, без дат.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
09 жовт. 2015 23:43 #102276 від Dj Os

Ну... Взагалі-то так. Антонюк. Дійсно виставлявся. "Добрі знайомі" в данному випадку (ті що казали мені) - це хазяєва самого "Царського села". Ну а ти можеш далі відкривати нам секрети))))

Ну так він же міг і по іншому поводу виставлятись ні? От уж не думав, що буду захищати Антонюка :lol: Але народ ну не можна бути як ті баба базарні.

Більше
09 жовт. 2015 23:51 #102278 від НЕкремлебот
Міг би, звичайно. В нього тоді якраз 93 дні від дня народження минуло, може це... А мо', день вчителя відмічав... Це вже тобі видніше, бо свідки, вони ж дурні і політично непідковані)))

Більше
10 жовт. 2015 00:42 #102279 від 259051213422@odnoklassniki.com

вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток

йой, всьо пропало. :dry:
У вас при "гідності" назначена невідомо ким людина 2 роки сидить у мерському кріслі, а ти рвеш на собі вишиванку, що при "диктатурі" ніхто нікого не назначав. Ну це прям якась іронія долі. :)

Ой, та які там секрети, про це на форумі вже говорили)))

Це я в смислі підрахунку голосів :) А він у нас - електронний, і з бумажними протоколами далеко не завжди збігається. А ті в свою чергу не обовязково співпадають з кількістю голосів у бюлетнях. Перевіряють ці відповідності лише коли є сумніви у точності і правдивості підрахунків. І то лиш за рішенням суду, наскільки памятаю. А щоб такі "сумніви" зявились, і преса почала верещати про "фальсифікації" потрібна команда з "області". Тут є товариші які це знають краще за мене і могли б (під анонімом звичайно - інакше це самогубство) більш детально описати як це було у випадку того ж Антонюка.

Час відкриття сторінки: 0.109 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів