А ви так само стабільно люто і до без тями воюєте з вітряками.Біжи хуткіш до Вахоцького і Одуда та тисни руки, час іде а от технології від Свободи залишаються такими ж стабільними
Чому ж сперли? Нам же чемоданами бабло носют, усьо уплоченоЩе й фотку з сайта сперли ! На тому ж коврику гречка ! Ай-я-яй...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Справжня політична агітація в Україні була лише на виборах 1991-1994 років. Сумнімаюся, що ти з того щось пам"ятаєш. Далі, з розвитком клановості і олігархату в Україні політичні партії переворились в політичні проекти, а вибори в боротьбу політичних технологій.Островський О.В. пише: Жахливо жити в країні, в якій є люди, що вже забули як виглядає справжня агітація.
Островський О.В. пише: А агітація має містити не пусті обіцянки "дам то, зроблю це", вона має містити основні тези та заклики, які мають підкріплюватись програмою.
Не сумнівайся, пам'ятаю. В свій час ознайомлювався з цікавості.Справжня політична агітація в Україні була лише на виборах 1991-1994 років. Сумнімаюся, що ти з того щось пам"ятаєш.
Прочитай уважно, що я написав, тоді може вчергове не підтвердиш мої слова щодо тебе.А ти програму тієї ж "Сили громад" читав? Чи обійшовся бігбордами? Ти хоч в курсі, що їхня программа підтримки соціально незахищених людей (по яку чомусь ні слова тут не було сказано) розрахована на два роки незалежно від результату виборів?
Так а я про що? Ти ж повністю підтвердив мої тези.Якщо кандидат сам не зверне на себе увагу, виборці йому своєї уваги також не приділять.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua