Місцеві вибори 2015
- Dentist
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
А що є хтось незнаючий цих людей?)))Dentist пише: Розкажи про нижній ряд, від Синюти до Юзвенка
З реальних людей що могли щось зробити для міста там тільки Шайнога. Я кажу про стан 2010 року. Це зараз Юзвенко герой, доброволець і т.д. (це я абсолютно без ніякого сарказму), але тоді він був кандидатом на рівні Слісарчука - підприємець, представник і таке інше.
Синюту, Слісарчука та Ореста знав особисто (і не міг сказати ні про одного жодного поганого слова... от тільки передвиборча діяльніть Слісарчука була трошки наївною), серйозно розглядати Сташук як кандидата було навіть трохи незручно, Штен це був наш маленький місцевий Янукович))))
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
От мені реально цікаво, що мають ти маєш на увазі під цією фразою? Можна конкретніше?З реальних людей що могли щось зробити для міста там тільки Шайнога.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Що ти маєш на увазі про "конкретніше"? Що я скажу "він би зробив те-то та те-то"? Такої конкретики я дати не можу.Островський О.В. пише:
От мені реально цікаво, що мають ти маєш на увазі під цією фразою? Можна конкретніше?З реальних людей що могли щось зробити для міста там тільки Шайнога.
Під цією фразою я мав на увазі що з усього нижнього ряду він був єдиний, чия робота заради міста була помітна та мала якісь позитивні наслідки. Всі інші працювали та працюють скоріше на самого себе.
- Dentist
- Адміністратор
А він коли собі будинок будував і голосував на руку Антонюку, це взагалі нічого. Нічого що прогнувся тоді під регіоналами, а йшов від Батьківщини. Швидко люди міняють погляди, а то й зовсім їх не мають. Те що він дядько хороший і в благоустрої працює то добре, але в нього добре рильце в пушку.Некремлебот пише: Всі інші працювали та працюють скоріше на самого себе.
з.і. а де це усі боти? де дзюби, підорпригори?
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Якщо ти не можеш конкретно вказати то звідки тоді такі гучні фрази? Я зараз не чіпляю політичну діяльність, я питаю за інше.Що ти маєш на увазі про "конкретніше"? Що я скажу "він би зробив те-то та те-то"? Такої конкретики я дати не можу.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Ти ж вже так не колектівізуй)))Отже на сьогодні, цінують людей, за те, що коли їх легенько притиснули, то він здався.
Я тільки свою особисту точку зору виклав, а не те що всі цінують.