Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
А що є хтось незнаючий цих людей?)))Dentist пише: Розкажи про нижній ряд, від Синюти до Юзвенка
От мені реально цікаво, що мають ти маєш на увазі під цією фразою? Можна конкретніше?З реальних людей що могли щось зробити для міста там тільки Шайнога.
Що ти маєш на увазі про "конкретніше"? Що я скажу "він би зробив те-то та те-то"? Такої конкретики я дати не можу.Островський О.В. пише:
От мені реально цікаво, що мають ти маєш на увазі під цією фразою? Можна конкретніше?З реальних людей що могли щось зробити для міста там тільки Шайнога.
А він коли собі будинок будував і голосував на руку Антонюку, це взагалі нічого. Нічого що прогнувся тоді під регіоналами, а йшов від Батьківщини. Швидко люди міняють погляди, а то й зовсім їх не мають. Те що він дядько хороший і в благоустрої працює то добре, але в нього добре рильце в пушку.Некремлебот пише: Всі інші працювали та працюють скоріше на самого себе.
Якщо ти не можеш конкретно вказати то звідки тоді такі гучні фрази? Я зараз не чіпляю політичну діяльність, я питаю за інше.Що ти маєш на увазі про "конкретніше"? Що я скажу "він би зробив те-то та те-то"? Такої конкретики я дати не можу.
Ти ж вже так не колектівізуй)))Отже на сьогодні, цінують людей, за те, що коли їх легенько притиснули, то він здався.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua