Місцеві вибори 2015
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
PS. Дент, за тебя - конечно буду. Обеими руками - болотируйся. Потом будем всем форумом законы придумывать, а ты будешь продвигать xDDD
- Dentist
- Адміністратор
Ога, Вєсєлкова Г. Неофіційно відноситься до радикальної партії шЛяшка. Контракт кінчається в 2016, тому, на мою думку, основна причина, чого балотується на мера. Знаю хлопця, який працював в неї на зарплаті, та піарив ляшка в фб, вк, однокл. А базар непогана платформа для агітації, і можна налапшити, що базарників виженуть, якщо її не виберуть в мери.Paks пише: Говорят барышня, которая владеет рынком на проспекте, уже собирает агиткомпанию и будет разворачивать в пользу своей персоны
PS. Дент, за тебя - конечно буду. Обеими руками - болотируйся. Потом будем всем форумом законы придумывать, а ты будешь продвигать xDDD
А хіба наша місцева рада утворює закони, ніби лише приймає рішення та дає на розгляд рішення для голосування, чи щось в цьому роді
з.і. треба буде подумати про балотування, але це ж ніби треба щоб люди (бабки) про мене хорошо співали, а хто мене знає ще й побачать аватарку, то точно найгірша піар компанія буде
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Сергій ЗарічнюкЦікаву палатку побачив біля ЦРЛ! Батьківщина не відстає від конкурентів, але що кумедно, це листівки які вони роздають - "Батьківщина" зниження ціни на газ на 60%"... Класний технологічний хід, спочатку Тимошенко підписала такі угоди на постачання газу, що аж страшно стало, а тепер вимагає зниження ціни))) Я ПРОСТО ОБОЖНЮЮ ВЕДЕННЯ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ... Що лякає, так це люди похилого віку, які вже готові бігти на виборчі дільниці і голосувати за "Батьківщину"!
Що ще зацікавило, так це напис на палатці - "Україна переможе", але так і не зрозуміло, яка Україна переможе? Україна 200 олігархів і можновладців, чи УКРАЇНА населенням 45 мільйонів!
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Ну а те що за 20 років у нас взагалі змогло зявитись 200 олігархів хіба саме по собі не дає відповіді на це питання?так і не зрозуміло, яка Україна переможе? Україна 200 олігархів і можновладців, чи УКРАЇНА населенням 45 мільйонів!
Це ж, здається, проста статистика.
- SPOSTERIGA4KA
- Учасник-експерт
- Дописи: 88
- Подяка отримана: 44
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- LuK
- Адміністратор
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88