Перевезення під питанням
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А хтось мені пояснить чому на одному маршруті не може бути декілька перевізників?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ATP
- Новачок
- Дописи: 8
- Подяка отримана: 3
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Хз... А як на мене - аналіз. Представлені обидві сторони, проведено аналіз технічних можливостей, надано можливість виступити обом керівникам. Ніхто нікому рота не закривав. А якщо хтось виглядає краще, ніж інший, то можливо так воно і є насправді? І ще цікава позиція Полодюка. При тому, що всі члени конкурсної комісії являються його підлеглими, він позиціонує себе як стороннього спостерігача, який ні на що не впливає. Ну прям дитячий садочок якийсь... )Dj Os пише: Це не аналіз Класичний проплачений сюжет, де замовник виставляється в найкращому світлі. Як на мене, то пуста витрата коштів, яка на конкурс аж ніяк не вплине. Як я вже писав, ліпше ці кошти пускати на покращення своєї роботи, тоді і конкурси без проблем виграватись будуть.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
На перший погляд так, але відразу після його репліки йде шквал критики за стоячі місця, перевірку тех стану автобусів, а потім небезпідставний показ порушення з приводу заміни медсестри, хоча якщо відверто, то різниці немає бо все одно медогляд проводять медсестри з одного й того самого медзакладу . Криворчук на питання відповідає без підготовки, його відповіді показують без монтажу.Хз... А як на мене - аналіз. Представлені обидві сторони, проведено аналіз технічних можливостей, надано можливість виступити обом керівникам. Ніхто нікому рота не закривав. А якщо хтось виглядає краще, ніж інший, то можливо так воно і є насправді?
Коли беруть інтервью у Савчука, то видно що питання узгодженні, жодних незручних питань немає, Савчук просто дає цифри, які мають показати, яке потужне у нього підприємство, далі йде відеоряд про зкуплені 4 автобуси, які не факт, що підуть саме на цей маршрут, бо як сказав сам Савчук вони і так виграли купу конкурсів міжміського сполучення.
Так шо, як бачиш, до об'єктивного аналізу тут далеко.
Я ще раз повторюю Криворчука не захищаю, його обіцянка, шо він купить автобус якщо виграє, у мене викликає посмішку. Але сам факт проплаченого сюжету заперечувати безглуздо.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Не дитячий садочок, а Закон. А щодо того, що члени комісії всі є його підлеглими у мене викликає сумніви, ти хоч знаєш хто туди входить?Anykey пише: І ще цікава позиція Полодюка. При тому, що всі члени конкурсної комісії являються його підлеглими, він позиціонує себе як стороннього спостерігача, який ні на що не впливає. Ну прям дитячий садочок якийсь... )
- Anykey
- Платиновий учасник
Складається таке враження, шо Криворчук не лише не готовий відповідати на запитання, але й до конкурсу взагалі не готовий. І його обіцянки пустити тарантайки кожні 10 хвилин варті його ж обіцянок купити "великий автобус", якшо карта ляже. Щодо Савчука - не думаю, шо він брехав би про автобуси за два дні до конкурсу. А щодо сюжету - то він скоріше рекламний, ніж проплачений. Ніхто не заважав тому ж Криворчуку зробити свій сюжет, і показати своє бачення проблеми.Dj Os пише:
На перший погляд так, але відразу після його репліки йде шквал критики за стоячі місця, перевірку тех стану автобусів, а потім небезпідставний показ порушення з приводу заміни медсестри, хоча якщо відверто, то різниці немає бо все одно медогляд проводять медсестри з одного й того самого медзакладу . Криворчук на питання відповідає без підготовки, його відповіді показують без монтажу.Хз... А як на мене - аналіз. Представлені обидві сторони, проведено аналіз технічних можливостей, надано можливість виступити обом керівникам. Ніхто нікому рота не закривав. А якщо хтось виглядає краще, ніж інший, то можливо так воно і є насправді?
Коли беруть інтервью у Савчука, то видно що питання узгодженні, жодних незручних питань немає, Савчук просто дає цифри, які мають показати, яке потужне у нього підприємство, далі йде відеоряд про зкуплені 4 автобуси, які не факт, що підуть саме на цей маршрут, бо як сказав сам Савчук вони і так виграли купу конкурсів міжміського сполучення.
Так шо, як бачиш, до об'єктивного аналізу тут далеко.
Я ще раз повторюю Криворчука не захищаю, його обіцянка, шо він купить автобус якщо виграє, у мене викликає посмішку. Але сам факт проплаченого сюжету заперечувати безглуздо.
- Anykey
- Платиновий учасник
Я не знаю всіх членів комісії (можливо, ти знаєш?), але всі ті люди, що мелькнули в сюжеті, працюють в державних установах, і відповідно, прямо чи опосередковано підконтрольні меру. Вірніше, мер може мати на них вплив, хоча, в даному випадку я дуже хотів би помилятися.Dj Os пише:
Не дитячий садочок, а Закон. А щодо того, що члени комісії всі є його підлеглими у мене викликає сумніви, ти хоч знаєш хто туди входить?Anykey пише: І ще цікава позиція Полодюка. При тому, що всі члени конкурсної комісії являються його підлеглими, він позиціонує себе як стороннього спостерігача, який ні на що не впливає. Ну прям дитячий садочок якийсь... )
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Пропозиція Криворчука виглядає слабенько, погоджуюсь, але є ще один момент, чомусь в сюжеті жодного слова про це
"Господарський суд Хмельницької області ухвалою від 25.11.2013 року (справа №924/1509/13) прийняв до розгляду заяву `Приватного акціонерного товариства "Шепетівське автотранспортне підприємство 16807"`, лод ЄДРПОУ `00426458` (юридична адреса: 30400, Хмельницька область, м. Шепетівка, вул. Лермонтова, 2) про затвердження плану санації боржника до порушення провадження у справі про банкрутство .
«Голос України» № 231 (5731) 6 грудня 2013р"
- Anykey
- Платиновий учасник