Перевезення під питанням
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
В ролях: мами з дітьми, яким ніяк пропхатися в "курятник" на колесах, численні працівники Шепетівської ЦРЛ та їхні похилого віку пацієнти, учні загальноосвітніх шкіл, яким не пощасливилося жити на проспекті Миру
- ATP
- Новачок
- Дописи: 8
- Подяка отримана: 3
Де конкретно Ви побачили недостовірні факти в цьому "замовному" сюжеті ? Кореспондентка лише порівняла підхід до організації пасажирських перевезень від двох найбільших перевізників. А газельок на 10 маршруті в Савчука немає. Там ходить мерседес.vasyok пише: Савчуку хочуть злити маршрут 1а, от і все що я побачив із замовного сюжету. До речі чогось не вказали у сюжеті що у Савчука теж багато маленьких автобусів і навіть є на 10 маршруті дві старючих Газелі, і у цих автобусах тиснява не менша, але показують те що потрібно для створення потрібного "фону".
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Чомусь наприклад не запитали про це shepetivka.com.ua/forums/knyha-vidhukiv-...hykh-avtobusakh.html ?
- ATP
- Новачок
Нам відома така проблема і ми працюємо над її вирішенням. Думаю вже найближчим часом пасажири Шанхаю відчують зміни. Але Ви повинні розуміти: автопідприємство, про яке вже всі забули, поступово піднімається. Цей процес в нинішніх умовах дуже складний. Все робиться власним коштом, без будь-якої підтримки. Закуповується нова техніка, проводиться поточний ремонт. Сертифіковані працівники проводять медичні огляди водіїв, техогляд автобусів. Працює диспетчерська, де пасажири можуть вирішити вся проблеми. АТП готове до конструктивної критики і працює над її вирішенням.Sposterigach пише: Запрошую фотографів зафіксувати для Історії Шепетівки бомбєзний момент: Штурм жителями Шанхаю автобуса № 6 в понеділок чи вівторок о 7.45 ранку, який їде з боку 8-ї школи.
В ролях: мами з дітьми, яким ніяк пропхатися в "курятник" на колесах, численні працівники Шепетівської ЦРЛ та їхні похилого віку пацієнти, учні загальноосвітніх шкіл, яким не пощасливилося жити на проспекті Миру
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Продовжу: якщо о 7.45 на автобус № 6 - давка за місце в міні-автобусику, то о 8.45 з Ж/Двокзалу вирулює величезна і пуста "трійка". Чи логічно це?
- ATP
- Новачок
Я не думаю, що ця тема з'явилась на форумі випадково.Dj Os пише: Я вже думав дійсно ШАНС за розумів взявся, викривальні матеріали готовить, а тут просто заказуха Савчука Я не захищаю Криворчука, але коли у висвітленні діяльності однобоко підходять до справи, то віри таким сюжетам немає.
Чомусь наприклад не запитали про це shepetivka.com.ua/forums/knyha-vidhukiv-...hykh-avtobusakh.html ?
А конкретно по даному випадку - була поломка основного автобуса, і щоб не зірвати маршрут замість нього пустили резервний. Підлогу помити не встигли. Ви могли б вияснити це в диспетчерській, якби туди звернулися.LuK пише:
ага)Anykey пише: Здається мені, хлопці, ви трохи лукавите.
Жах астматика в наших автобусах
і тема ця з"явилась чомусь за день до того,як на виконкомі мали розглядати питання по перевізникам...
чи то випадково?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ага...і автобус вам спеціально зламали якраз для цього і треба було мені обов'язково сісти саме в той автобус.Я не думаю, що ця тема з'явилась на форумі випадково.
Давайте без цих конспірологій ваших уявних.
Якщо ви нарешті взялися за власне господарство - це добре, але навіщо мочити конкурентів? Покращуйте власний сервіс та автопарк, то і люди до вас потягнуться і конкурс виграєте, яким ви ще пів року тому не дуже переймалися, коли шантажували місто тим, що взагалі знімете всі свої автобуси доки вам гроші не заплатять.
Я відверто бажаю вам успіху, але хотілось би щоб ви здобували цей успіх чесною працею, не потрібно повертатись до брудних методів ведення бізнесу як за Антонюка.
- ATP
- Новачок