Перевезення під питанням
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Гуманоїд
-
- Учасник-експерт
-
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28

- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
Який сенс мені вам брехати?
- Гуманоїд
-
- Учасник-експерт
-
Я був присутній на громадських слуханнях з приводу міських перевезень, під час яких Савчук Руслан відверто тролив інших своїх колег і журналістів, погрожуючи віддати свої автобуси "в Данєцк". Тобто його позиція була апріорі контрпродуктивною, як любить повторювати також схожий на пса російський міністр закордонних справ Лавров.Dj Os пише: Я вам дав конкретну інформацію, якщо сумніваєтесь в її правдивості, то можете уточнити в учасників виконкому. Хто ультиматуми ставив, того призвіще і озвучене.
Який сенс мені вам брехати?

- Гуманоїд
-
- Учасник-експерт
-
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-
А з вогнем не шуткуйте, він часом стає некерованим. І не опускайте реальних патріотів до рівня банальних паліїв.
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
Ти от казав про "базарну площину", сам же її розводиш. Будь кому ясно, що 4 млн пільговиків у нас в місяць не їздить, лише ти чомусь не бачиш цього факту. Бува не товаришуєш з Савчуком?
- Гуманоїд
-
- Учасник-експерт
-
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-
Шепетівка - маленьке місто. Тут всі всіх знають. І для цього не обов"язково товаришувати чи знати когось особисто.Dj Os пише: Бува не товаришуєш з Савчуком?
В цьому питанні підтримую росіян на на 100% . Адресна компенсація безпосередньо пільговикам вирішила б всі проблеми.Гуманоїд пише: В РФ перейшли до такого поняття, як монетизація пільг - грошову компенсацію виплачують не перевізникам, а самим пільговикам, а ті вже самі вирішують на що витрачати кошти - на проїзд чи на щось інше. Адже не всі пільговики користуються громадським транспортом, а субвенція перечисляється з урахуванням усіх...