-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
Перевезення під питанням
Перевезення під питанням
-
Dj Os
-
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
Дописи: 9133
-
Подяка отримана: 1181
-
-
-
-
-
22 бер. 2014 12:37 #90488
від Dj Os
Де ви тут базарну площину побачили не второпаю
Я вам надав інформацію від безпосереднього учасника події, там чітко прозвучала цифра в 6 млн грн. Які ще ви акценти хочете почути? Я вам вже поділив скільки навіть людей можна перевезти за цю суму по тарифам. Я думаю будь кому зрозуміло, що цифра просто нереальна, тому робити жертву з Савчука не потрібно.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 1171
-
Подяка отримана: 318
-
-
-
22 бер. 2014 13:21 #90489
від Anykey
Базар - це відсутність конкретної інформації. Безпосередніх учасників там було багато, але чогось прізвище озвучене лише одне, і погода будується лише на ньому. Це я про акценти. А цифри можна аналізувати, лише бачачи їх всі і в контексті конкретних прізвищ "безпосередніх учасників". Це я про стенограму, яку ми, звичайно, не побачимо. І лише тоді можна буде зробити висновки, хто в цій ситуації являється жертвою, а хто її штучно нагнітає.
Менш
Більше
-
Дописи: 90
-
Подяка отримана: 28
-
-
-
Dj Os
-
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
-
22 бер. 2014 13:29 #90491
від Dj Os
Я вам дав конкретну інформацію, якщо сумніваєтесь в її правдивості, то можете уточнити в учасників виконкому. Хто ультиматуми ставив, того призвіще і озвучене.
Який сенс мені вам брехати?
Менш
Більше
-
-
-
-
22 бер. 2014 13:35 #90492
від Гуманоїд
Dj Os пише: Я вам дав конкретну інформацію, якщо сумніваєтесь в її правдивості, то можете уточнити в учасників виконкому. Хто ультиматуми ставив, того призвіще і озвучене.
Який сенс мені вам брехати?
Я був присутній на громадських слуханнях з приводу міських перевезень, під час яких Савчук Руслан відверто тролив інших своїх колег і журналістів, погрожуючи віддати свої автобуси "в Данєцк". Тобто його позиція була апріорі контрпродуктивною, як любить повторювати також схожий на пса російський міністр закордонних справ Лавров.
Менш
Більше
-
-
-
-
Менш
Більше
-
-
-
-
-
23 бер. 2014 00:18 #90495
від Anykey
А мені от цікаво - чи цікавився хтось в тих самих пільговиків, за права яких ви так боретесь, в яких автобусах для них буде зручніше? Де стане бабця з кравчучкою, інвалід колясочник, чи мама з дитячим візочком? Чи може для них буде зручніше в маленьких рогатих зелених автобусах перевізника з прізвищем на букву К з числа "безпосередніх учасників" громадських слухать ? Проїдьтеся одиничкою в Судилків, порівняйте. Чи може справа взагалі не в пільговиках, а в мільйонних субвенціях, які мають перейти в більш "правильні" руки?
А з вогнем не шуткуйте, він часом стає некерованим. І не опускайте реальних патріотів до рівня банальних паліїв.
Ці користувачі подякували:
LuK
-
Dj Os
-
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
-
23 бер. 2014 01:49 #90496
від Dj Os
Такого розміру субвенції взагалі нікому в руки не попадуть більше, бо це цифри взяті зі стелі, таким чином дерибанили місцевий бюджет. Хочеться тобі чи ні, але не можуть такі великі автобуси ходити кожні 20 хв в нашому місті, бо це не рентабельно і нічого тут не зробиш, наше місто зараз не в тому становищі. Менші автобуси мають ходити коли менше народу, великі пускати коли більше, а то накупив великих автобусів, а місцевий бюджет має їх за свій рахунок утримувати. Ти що думаєш ці мільйони з неба падають? З твоєї ж кишені тягнуть.
Ти от казав про "базарну площину", сам же її розводиш. Будь кому ясно, що 4 млн пільговиків у нас в місяць не їздить, лише ти чомусь не бачиш цього факту. Бува не товаришуєш з Савчуком?
Менш
Більше
-
-
-
-
23 бер. 2014 14:35 #90503
від Гуманоїд
В РФ перейшли до такого поняття, як монетизація пільг - грошову компенсацію виплачують не перевізникам, а самим пільговикам, а ті вже самі вирішують на що витрачати кошти - на проїзд чи на щось інше. Адже не всі пільговики користуються громадським транспортом, а субвенція перечисляється з урахуванням усіх...
Менш
Більше
-
-
-
-
-
23 бер. 2014 21:46 - 23 бер. 2014 21:52 #90505
від Anykey
Dj Os пише: Бува не товаришуєш з Савчуком?
Шепетівка - маленьке місто. Тут всі всіх знають. І для цього не обов"язково товаришувати чи знати когось особисто.
Гуманоїд пише: В РФ перейшли до такого поняття, як монетизація пільг - грошову компенсацію виплачують не перевізникам, а самим пільговикам, а ті вже самі вирішують на що витрачати кошти - на проїзд чи на щось інше. Адже не всі пільговики користуються громадським транспортом, а субвенція перечисляється з урахуванням усіх...
В цьому питанні підтримую росіян на на 100% . Адресна компенсація безпосередньо пільговикам вирішила б всі проблеми.
Останнє редагування: 23 бер. 2014 21:52 ким
Anykey.
-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
Перевезення під питанням
Час відкриття сторінки: 0.092 секунд