-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
Безпредєл
Безпредєл
-
-
-
Відвідувач
-
20 бер. 2011 09:00 #62653
від
Согласен, но поверте, что ваша же милиция в курсе, кто это, откуда и тд.Даже еслиб и ограбили, ну оформилиб да и всё. Сами менты в тёрках, потому как правило все эти бомберы они под ментами.Потому единственный вариант и надёжный это обезопасить себя самому. Мир суров.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
Дописи: 4709
-
Подяка отримана: 656
-
-
-
-
20 бер. 2011 09:03 #62654
від LuK
в свій час постійно носила газовий балончик .прийшлось тільки якось застосувати на одного збочинця,що під жіночим гуртожитком ошивався постійно. А на рахунок Шварца - погоджуюсь.у моєї коллеги минулої зими сумку у парку теж виравали.п.с.у тому районі ошивається і проживає багато наркотів. мабуть то з того контингенту деятелі. praporschik є ще хороший сучасний метод на таких "героїв". бітою чи палкою по спині.доходить з першого разу. перевірено)))
Менш
Більше
-
Дописи: 565
-
Подяка отримана: 88
-
-
-
20 бер. 2011 09:07 #62656
від praporschik
так це я знаю,і всі знають.не хотів описувати бо можуть "пришити"подстрекательство.
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
20 бер. 2011 09:07 #62657
від LuK
anax;62653 пише: Согласен, но поверте, что ваша же милиция в курсе, кто это, откуда и тд.Даже еслиб и ограбили, ну оформилиб да и всё. Сами менты в тёрках, потому как правило все эти бомберы они под ментами.Потому единственный вариант и надёжный это обезопасить себя самому. Мир суров.
дійсно так))) навіщо їх садити , коли вони стукають на всіх і вся за ширку)))чи ще за шось.......
-
-
-
Відвідувач
-
20 бер. 2011 09:22 #62663
від
Возмите пару человек с дубинами или ещё с чем-то, зайдите в парк и сделайте зачистку всякой мрази, что там тусует, так чтоб с синяками и переломами пооставались, на определённое время проблему решит.
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
20 бер. 2011 09:28 #62665
від LuK
якось робили подібну зачистку від наркотів.(які тусувались біля одного будинку певний час,бо однозначно хтіли щось вкрасти.і цілі перебування не могли пояснити)але вони зараз всі юридично грамотні.відразу біжать до міліції з заявами.і хочуть грошей ))) от вам і демократія.від цієї наволочі ніхто не може нас захистити,а коли робиш це сам,щоб захистити своїх рідних чи своє майно,то ще й залишаєшся винним....
Менш
Більше
-
Дописи: 565
-
Подяка отримана: 88
-
-
-
20 бер. 2011 09:30 #62666
від praporschik
я думаю що це якийсь студент який підсів на ширку.часто заходить на форум бо дуже швидко відписався.якби нарик зі стажем або бомбер їм це не цікаво.а так відписався-бо мнє всьо пофіг.спробувати відслідкувати айпі і все стане ясно.
-
-
-
Відвідувач
-
20 бер. 2011 09:32 #62667
від
Если учесть нынешнюю ситуацию, то по прогнозам всё клонит к революции/гражд.войне, а как только первые шаги будут сделаны, сразу начнутся мородёрства и всё это чмо всплывёт и будет царить на улицах. Так что о безопасности надо думать уже.
-
-
-
Відвідувач
-
20 бер. 2011 09:33 #62668
від
praporschik;62666 пише: я думаю що це якийсь студент який підсів на ширку.часто заходить на форум бо дуже швидко відписався.якби нарик зі стажем або бомбер їм це не цікаво.а так відписався-бо мнє всьо пофіг.спробувати відслідкувати айпі і все стане ясно.
пилите-пилите, Шура, они золотые
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
20 бер. 2011 09:39 #62669
від LuK
anax;62667 пише: Если учесть нынешнюю ситуацию, то по прогнозам всё клонит к революции/гражд.войне, а как только первые шаги будут сделаны, сразу начнутся мородёрства и всё это чмо всплывёт и будет царить на улицах. Так что о безопасности надо думать уже.
про неї ніколи не треба забувати.живу у режімі "бойової готовності" з 90-х:ag: і всім раджу. бо таке чмо було,є і буде...на жаль.а під час всіляких революцій ще й приходить до влади.
-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
Безпредєл
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд