- Дописи: 1177
- Подяка отримана: 318
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Мені аж цікаво стало, що це ви таке вичитали у дописі Енікея, що стосується нашої ради?Іван пише: ОО зараз почнеться плач від захисників нашої "ради" про те що це все не правда , що це дурниці і всі хто це все говорить дурні та несповна розуму, про те що треба завести друзів та писати запити , а то дурню тут пишуть!
як в тій пісні:"гдє розовиє очкі, моя ракєта гдє ти", так панове захисники" ради"????
Ну, що зробиш: краще пізніше ніж ніколи.
Я ж написав , - про плач захисників!О В Островський пише:
Мені аж цікаво стало, що це ви таке вичитали у дописі Енікея, що стосується нашої ради?Іван пише: ОО зараз почнеться плач від захисників нашої "ради" про те що це все не правда , що це дурниці і всі хто це все говорить дурні та несповна розуму, про те що треба завести друзів та писати запити , а то дурню тут пишуть!
як в тій пісні:"гдє розовиє очкі, моя ракєта гдє ти", так панове захисники" ради"????
Ну, що зробиш: краще пізніше ніж ніколи.
Anykey пише: Порошенко заявив, що одночасно із вступом в дію безвізу з країнами Європейського союзу візові вимоги знімуть також держави за межами європейського континенту.
"Більше 35 країн Латинської Америки, Азії, які зв’язані з Євросоюзом угодами про безвізовий режим, автоматично будуть надавати українцям право подорожі до (відповідних країн) Латинської Америки та Азії", - заявив він.
Ця інформація не відповідає дійсності.
При чому тут міська влада до президента взагалі? Порох лоханувся, МЗС дало роз'яснення. Тему закрито.Іван пише: Стосовно правди.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua