- Дописи: 625
- Подяка отримана: 106
Так за всіх розписались ще тоді, коли почали внушати, що безвіз для українців, це чуть не єдине, що їм треба. Але від того дев'ятьом з десяти українців ні холодно ні жарко. Від того моя українська зарплата ніяк не почала наздоганяти європейських цін, скажу простіше, мені з'їздити сім'єю до батьків туди назад коштує 160грн. Як думаєш, як часто я до них навідуюсь?Paks пише:
Іван пише: І в людей відразу з являться гроші на відпочинок?????
Ви думаєте, якщо в людини нема 35 євро ,щоб заплатити за візу шенген,то як приймуть безвіз ,з являться гроші на виізд??
Кожній нормальній людині в краіні ні холодно, ні жарко від цього, так само як і з євроінтеграцією.
За всех не расписывайтесь. Я доволен, что теперь появится возможность не оббивать пороги посольств, для того, что бы посетить страны Европы.
Кому не нравится - можете по старинке оформлять визы и не пользоваться возможностью безвизового посещения стран Европы. Это не запрещено.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
А ви як завжди з 5- ма копійками хамства не забарилися.О В Островський пише: Іване, навіщо ще раз демонструвати всім свою некомпетентність і самолюбство? З вашого допису відразу видно, що ви ніколи візу не отримували.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua