Європарламент проголосував за безвізовий режим для України

Більше
07 квіт. 2017 22:16 #112046 від Старик Хотабыч

Paks пише:

Іван пише: І в людей відразу з являться гроші на відпочинок?????
Ви думаєте, якщо в людини нема 35 євро ,щоб заплатити за візу шенген,то як приймуть безвіз ,з являться гроші на виізд??
Кожній нормальній людині в краіні ні холодно, ні жарко від цього, так само як і з євроінтеграцією.

За всех не расписывайтесь. Я доволен, что теперь появится возможность не оббивать пороги посольств, для того, что бы посетить страны Европы.
Кому не нравится - можете по старинке оформлять визы и не пользоваться возможностью безвизового посещения стран Европы. Это не запрещено.

Так за всіх розписались ще тоді, коли почали внушати, що безвіз для українців, це чуть не єдине, що їм треба. Але від того дев'ятьом з десяти українців ні холодно ні жарко. Від того моя українська зарплата ніяк не почала наздоганяти європейських цін, скажу простіше, мені з'їздити сім'єю до батьків туди назад коштує 160грн. Як думаєш, як часто я до них навідуюсь?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
07 квіт. 2017 22:24 #112047 від myron
Та це все робиться не для пересічних громадян а для своїх потреб! Бо з нашими зарплатами тільки в ЕES а ES їздить!

• Іван
  • Іван аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
07 квіт. 2017 23:37 #112052 від Іван
А ви , як завжди 5 копійок хамства любите.

• Іван
  • Іван аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
07 квіт. 2017 23:41 #112053 від Іван

О В Островський пише: Іване, навіщо ще раз демонструвати всім свою некомпетентність і самолюбство? З вашого допису відразу видно, що ви ніколи візу не отримували.

А ви як завжди з 5- ма копійками хамства не забарилися.
До речі ,а ви я бачу візу отримували, роз ясніть будь- ласка некомпетентним та самолюблячим форумчанам, як це ж воно?

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
07 квіт. 2017 23:47 #112057 від Dj Os
Пакс уже вам на власному досвіді пояснив. Питання не у 30 євро, а у непотрібній біганині і очікуванні. А зараз зібрав речі та поїхав, і повірте по грошам дешевше ніж для прикладу в Одесу.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
07 квіт. 2017 23:49 #112060 від Dj Os
І перед тим як писати далекоглядні висновки, то пишіть таке невеличке слово "я припускаю", бо досвіду отримання віз у вас немає і безапеляційно заявляти, що від безвізу нічого не зміниться смішно.

Більше
08 квіт. 2017 08:51 #112061 від Старик Хотабыч
Так а хто каже, що не зміниться, звісно зміниться, думаю навіть на краще, але для одного десятого, якщо не сотого. А галасу навколо безвізу все одно що за бугор їздить кожен другий, якщо не більше. Тут про це говориться, а не про добре чи погано.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 квіт. 2017 13:57 #112062 від Dj Os
Ну для більшості звичайно ця новина неактуальна. Але безвіз - це ще також сигнал для бізнесу, ділову активність між країнами вести простіше буде. Від безвізу ще є багато похідних речей, які проявляться не відразу. Єдине, що можна констатувати, що це однозначно позитивна новина, і безглуздо це заперечувати

• Anykey
  • Anykey аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
08 квіт. 2017 14:45 #112063 від Anykey
Сам по собі безвіз для України, безумовно, крок вперед. Але його прийняття запізнилося як мінімум на три роки. Коли долар був за 8 гривень, у більшості населення були кошти на відпочинок чи екскурсії за кордоном. Зараз же, безвіз виглядає, як кістка, кинута з хазяйського стола. Та й його умови, як для країн третього світу, не передбачають можливості працювати за кордоном. А на відпочинок в більшості просто немає грошей...

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 квіт. 2017 14:57 #112064 від Dj Os
Навіщо все утрирувати все лише до туризму?

Час відкриття сторінки: 0.069 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів