Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Знаю краще ніж ти думаєш. За весь цей час я тільки і чув від вас, що все дарма. І жодного разу я не бачив, що конкретно робили ви щоб змінити ситуацію. Тому будьте ласкаві, якщо самі нічого не робите і не пропонуєте якоїсь альтернативної конкретики, то ліпше тримайте свою критику при собі. Краще підтримуйте людей, які хоч щось роблять, вони не лише для себе стараються.Цікавий ти, Саша - ображаєш людей яких геть не знаєш, і ще й пишеш "без обід".
SPOSTERIGA4KA пише: які реформи та методи цивілізованої Європи можуть бути в Україні?? Люди прокиньтеся, починати потрібно з себе, а не чекати "волшебніка на голубом вертольоте". та українці настільки обледащіли, що вже й дупи не взмозі підняти задля власного добробуту. не розумію, як можна звинувачувати когось у власних мухах?
Островський О.В. пише:
Дійсно такі люди як ти чи Мішаня лише за бабки і можуть сраки підняти, без обід.Ніякого майдану зара не буде, немає грошей на майдани і на різні там революції і не дуріться самі себе що люди піднімаються самі по собі.
Я, багато моїх друзів і знайомих стояли не за бабки.
І ці ваші коменти, що то все було дарма, то все за бабки вже реально задовбали. Не дарма, рано чи пізно цей дійде і вам.
Віриш якраз в єрунду ти, судячи по тому, як ти наліпив до купи і мухи і котлети. За те щоб Юлю відпустити дійсно стояли за бабки, при чому дуже довго, була певна мала частка фанатиків, але більшість за бабки.Ех Сашко Сашко, ти мабуть мій однолітка, але віриш в ерунду, яку тобі псевдо патріоти намагаються втукмачити, я як ніхто знаю початок майдану, про смс з запрошеннями на майдан з платою там в 150 грн, стояли спочатку за те щоб Юлю відпустили, потім роздули з події що Янукович не підписав з ЄС там якийсь документ .... нібито хочуть нас там бачити в тій Європі в ЄС, а Янукович всіма силами не дає цього, все то ерунда і лише маска для перевороту і зміни одних бандюків зі сходу - іншими підлішими бандюками з центра які прикриваються війною, верніше не війною а бізнесом на війні між росією і сша на території України, а саме огидніше ці всі дії виставляють як патріотичні ...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua