Все. Закриваємось.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
27 черв. 2015 12:04 #99130
від 259051213422@odnoklassniki.com
Все. Закриваємось. був створений 259051213422@odnoklassniki.com
Громадяни, з 1-го липня наші найкращі у світі політики вводять обовязкові касові апарати для підприємців, які працюють за спрощеною системою оподаткування. Ну а далі, за вимогою МВФ спрощена система взагалі має бути відмінена.
Не секрет - для більшості з нас це катастрофа, фініш. Ціна такого апарату і його обслуговування абсолютно непідйомна. Доречі, дохід від цих апаратів, фірма яка їх буде поставляти (я думаю, усі знають чия фірма?) планує отримати у сумі 41 мільярд гривень.
Класичне запитання - що робити? Хто як планує виходити з цієї ситуації?
Не секрет - для більшості з нас це катастрофа, фініш. Ціна такого апарату і його обслуговування абсолютно непідйомна. Доречі, дохід від цих апаратів, фірма яка їх буде поставляти (я думаю, усі знають чия фірма?) планує отримати у сумі 41 мільярд гривень.
Класичне запитання - що робити? Хто як планує виходити з цієї ситуації?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
27 черв. 2015 13:12 #99133
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Все. Закриваємось.
Шо прям усім без виключень?
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
27 черв. 2015 13:23 - 27 черв. 2015 13:26 #99134
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі Все. Закриваємось.
Усій третій групі (моїй), усій другій до кінця року залишилось, першу поки що не чіпають, але хто ж на тій першій сидить? Там жодного КВЕДа нормального нема.
Традиційно не чіпають тих, хто торгівлю на ринках провадить. Тобто за цією геніальною реформою якщо ти продаєш лахи на базарі - тобі касовий не потрібен, а якщо продаєш точно ці ж самі лахи у магазині - то уже не обійдешся. Причому і там, і там 3-2 група.
Люди готуються до бунтів. Але це уже на "крайняк".
Може хто пробував вести дрібний бізнес на загальній системі? Які враження? Бо ж мабуть доведеться перейти.
Традиційно не чіпають тих, хто торгівлю на ринках провадить. Тобто за цією геніальною реформою якщо ти продаєш лахи на базарі - тобі касовий не потрібен, а якщо продаєш точно ці ж самі лахи у магазині - то уже не обійдешся. Причому і там, і там 3-2 група.
Люди готуються до бунтів. Але це уже на "крайняк".
Може хто пробував вести дрібний бізнес на загальній системі? Які враження? Бо ж мабуть доведеться перейти.
Останнє редагування: 27 черв. 2015 13:26 ким 259051213422@odnoklassniki.com.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
27 черв. 2015 13:56 #99135
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Все. Закриваємось.
а на загальній касові апарати не треба?
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
27 черв. 2015 18:02 #99139
Там дивлячись для чого, а для спрощенів - якщо ти 2\3 група то хоч стрижи, хоч продавай, хоч ремонтуй - а касовий став.
- Dentist
- Адміністратор
28 черв. 2015 08:19 #99140
від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Все. Закриваємось.
Бухгалтер в мене так само сильно обурена цими змінами. В тому році і нас заставили купити касовий для кожного торгового, маразм крєпчаєт. Моя особиста думки: закриють таким способом малий бізнес, сильно похитнеться середній, великий завжди був в виграші.
з.і. Саш, обов'язково тре купувати касовий і технічну підтримку за ним. Якщо не помиляюсь сам апарат буде коштувати близько 15тис грн.
з.і. Саш, обов'язково тре купувати касовий і технічну підтримку за ним. Якщо не помиляюсь сам апарат буде коштувати близько 15тис грн.
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
28 черв. 2015 09:26 #99142
Крім того, якщо хтось думає що хрін з ними з "спєкулянтами і баригами", то хай не забуває що за цю "реформу" будуть платити саме покупці і клієнти, бо вона автоматично ляже у ціну послуг і товарів. Якщо я візьму кредит на касовий, це 2000 грн в місяць Відповідно, мені щоб хоч 1000 грн. в місяць заробити треба підняти ціну на послугу мінімум на 100%! Коротше - всім добре зробили. Але так воно і мало бути.
Є моделі дешевші, але все одно не реально для нас дорогі. Плюс до нього обслуговування і інтернет потрібні. Щомісяця там біля 200 грн, треба платити. Це, бляха, по якому? Ну як же нам бути? В тінь? Це правда що великий бізнес переживе, але де ж у Шепетівці взявся великий бізнес? Зараз тисячі таких як я опиняються на вулиці. Триндець.Dentist пише: Якщо не помиляюсь сам апарат буде коштувати близько 15тис грн.
Крім того, якщо хтось думає що хрін з ними з "спєкулянтами і баригами", то хай не забуває що за цю "реформу" будуть платити саме покупці і клієнти, бо вона автоматично ляже у ціну послуг і товарів. Якщо я візьму кредит на касовий, це 2000 грн в місяць Відповідно, мені щоб хоч 1000 грн. в місяць заробити треба підняти ціну на послугу мінімум на 100%! Коротше - всім добре зробили. Але так воно і мало бути.
- Did_Panas
- Старший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
28 черв. 2015 09:58 #99144
від Did_Panas
Відповідь від Did_Panas у темі Все. Закриваємось.
Все для людей!!! Живемо но-новому. Розчищають ринок для гіпермаркетів, скоро в кожному селі буде Сільпо и Вопак
- Відвідувач
28 черв. 2015 10:08 #99145
від
Відповідь від у темі Все. Закриваємось.
Щось на проспекті біля кожної палатки стоїть бус, не сказав би що справи у торгашів ідуть погано, є гроші на авто знайдеться і на кассовий аппарт
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
28 черв. 2015 10:31 #99146
від gorobchik
Відповідь від gorobchik у темі Все. Закриваємось.
Нарядче ми тут на сайті зможемо чимось зарадити ситуації.Прийняли закон-і по суті,всіх все влаштувало,бо ніхто не проявлял свого недовольства публічно.Згідно з офіційної інформації,і то,не найсвіжішої в органах ДФС 4 тис. підприємців третьої групи вже зареєстрували свої РРО, і близько 10 тис. підприємців замовили апарати у виробників.
Не знаю,мабуть треба писати якісь колективні скарги,петиції,звернення,добиватися відміни.Ви ж не один такий в Шепетівці,а в складні часи треба об"єднуватися...Менше паніки-більше дій.Самоорганізовуйтесь і організуйте навколо себе інших,якщо у вас є на це сили і бажання.І взагалі,що особисто ви чи ваші знайомі підприємці зробили для того,щоб цей закон відмінили?Якщо ви вважаєте,що ваші права порушено,мабуть,треба щось робити,а не просто скаржитися на бездіяльність чиюсь,не діючи самому.
Успіхів!!!
Не знаю,мабуть треба писати якісь колективні скарги,петиції,звернення,добиватися відміни.Ви ж не один такий в Шепетівці,а в складні часи треба об"єднуватися...Менше паніки-більше дій.Самоорганізовуйтесь і організуйте навколо себе інших,якщо у вас є на це сили і бажання.І взагалі,що особисто ви чи ваші знайомі підприємці зробили для того,щоб цей закон відмінили?Якщо ви вважаєте,що ваші права порушено,мабуть,треба щось робити,а не просто скаржитися на бездіяльність чиюсь,не діючи самому.
Успіхів!!!
Час відкриття сторінки: 0.084 секунд