Про особливий статус Донбасу
- pruduk
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 901
- Подяка отримана: 319
Я проти ухвалення цього законопроекту, аргументуючи тим, що існуючий законопроект фактично унормує стан справ на Луганщині і Донеччині.
Він не дасть змогу доходити туди українським законам. Адже, якщо будуть з місцевих терористів створені прокуратури, суди… вони проведуть псевдовибори до органів місцевого самоврядування без контролю української держави. То, хто гарантуватиме, що вони будуть засуджувати людей за вбивства, за те, що деякі з них спорювали животи українським громадянам, відрізали голови. Хтось повірить, що на тій території вони будуть самі себе судити?!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- pruduk
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 901
- Подяка отримана: 319
Про це Порошенко повідомив на нараді з керівниками парламентських фракцій, пише прес-служба глави держави.
Президент нагадав, що ключовим елементом мирного плану, з яким він йшов на президентські вибори, є питання особливого статусу окремих районів Донецької та Луганської областей, "який де-факто є елементом децентралізації з повним і безумовним дотриманням суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави, з гарантованою належністю державі всіх основних атрибутів, включаючи зовнішню, безпекову, правову політику".
Порошенко заявив, що особливий статус має чітке визначення в часі - 3 роки.
"За цей час у нас буде можливість впровадити в життя питання глибокої децентралізації, які також повинні бути предметом внесення відповідних змін до Конституції", - наголосив Президент.
- Відвідувач
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Я просив сам законопроект, новину я вже давно читав.pruduk пише: Президент України Петро Порошенко пропонує Верховній Раді України ввести на 3 роки особливий статус для деяких районів Донецької та Луганської областей.
Про це Порошенко повідомив на нараді з керівниками парламентських фракцій, пише прес-служба глави держави.
Президент нагадав, що ключовим елементом мирного плану, з яким він йшов на президентські вибори, є питання особливого статусу окремих районів Донецької та Луганської областей, "який де-факто є елементом децентралізації з повним і безумовним дотриманням суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави, з гарантованою належністю державі всіх основних атрибутів, включаючи зовнішню, безпекову, правову політику".
Порошенко заявив, що особливий статус має чітке визначення в часі - 3 роки.
"За цей час у нас буде можливість впровадити в життя питання глибокої децентралізації, які також повинні бути предметом внесення відповідних змін до Конституції", - наголосив Президент.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Кремлеботам привіт, як працюється?Больше вопрос чем ответ. пише: А где гарантия, что власть на Украине будет принимать законы для народа, а не для олигархов, где гарантии, что исполнительный органы будут честны перед народом. Где гарантия, что будет достоверно расследовано убийство людей на Майдане и в Одессе? Где? Простите но я не верю нынешнему правительству и перезагрузка власти ни к чему благому не приведет.
- Відвідувач
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ну тоді прошу вибачення, а за одно прийміть мої співчуття, вас зазомбовано. Раджу приїхати на пару недільок на свою малу батьківщину і переконатись особисто в тому, що ваш пост тупо шаблон пропаганди, в ньому немає і краплі ваших думок.Из Шепетовки родом я! пише: Что я такого написала? Я разве оскорбляла? Я просто выразила свою позицию. За что вы меня в соц сети " В Контакте" опять отправляете в БАН? Все с вами ясно, вы не приветствуете инакомыслие, а жаль... Вас прет вам пофигу на мнение других. Привет вам с Шанхая Пламенный привет модератору!
- Відвідувач
- Dentist
- Адміністратор
w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=52183
Виклали вже після незаконного голосування.
"Стаття 7. Держава надає підтримку соціально-економічному розвитку
окремих районів Донецької та Луганської областей"
нормально, тепер ми ще й будемо відбудовувати їм усе, за*бісь закончики 2 прийняли.