- Дописи: 18
- Подяка отримана: 0
А що ви маєте проти Олега Валерійовича, що так висловлюєтеся в його адресу???pan_volodymyr пише: Я весь в сльозах та соплях. Олег Валерьевіч такий білий та пухнастий! А як муркоче! Все, вирішено, я фанат Ляшка!
Цікаво, скільки Вам за кожен допис платять? Може і я собі яку копійку зароблю. Бажано в долярах.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
А до чого це питання???Dj Os пише: А скільки тобі років?
Малаґєц! Ми з Люкою теж за Олега, як з'ясувалося, Валерійовича порвем любОго. Бо хто ж нам Крим поверне, крім нього?...nexn пише:
А що ви маєте проти Олега Валерійовича, що так висловлюєтеся в його адресу???pan_volodymyr пише: Я весь в сльозах та соплях. Олег Валерьевіч такий білий та пухнастий! А як муркоче! Все, вирішено, я фанат Ляшка!
Цікаво, скільки Вам за кожен допис платять? Може і я собі яку копійку зароблю. Бажано в долярах.
І нічого мені за це не платять - я із власного бажання та ініціативи!
Ну, по-перше: якщо ви людина вихована, то потрібно на "ви", а не на "ти"!Dj Os пише: Дізнаєшся коли відповісиш
Як вже дістало, вибачте мене на слові, це пусте базікання! Причому тут інтимні подробиці (якщо такі дійсно мали місце)???!! На діла людини, які вона зробила для народу, треба дивитися, а не на особисті моменти в біографіїKrOt пише: зека скинули, гомосєкі поперли,що це за біда знами,невже немає з кого вибрати,дожились
Мо ну його, той Крим.Алої3 пише:
Малаґєц! Ми з Люкою теж за Олега, як з'ясувалося, Валерійовича порвем любОго. Бо хто ж нам Крим поверне, крім нього?...nexn пише:
І нічого мені за це не платять - я із власного бажання та ініціативи!
А що вона зробила то? Окрім шоу та популізму я ніяких вчинків цього "політика" не бачив. В тебе якесь нездорова одержимість цим пасажиром, нагадує мені те, як ватники на Пуйла моляться.nexn пише:
Як вже дістало, вибачте мене на слові, це пусте базікання! Причому тут інтимні подробиці (якщо такі дійсно мали місце)???!! На діла людини, які вона зробила для народу, треба дивитися, а не на особисті моменти в біографіїKrOt пише: зека скинули, гомосєкі поперли,що це за біда знами,невже немає з кого вибрати,дожились
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua