- Дописи: 18
- Подяка отримана: 0
Не займайтесь будь-ласка словоблудством, а наведіть конкретні факти, ми ж не вдитячому садочку!lamer85 пише:
Хто це вам сказав що вони були пусті? Перші члени піраміди завжди отримують чималий прибуток. І люди отримували реальні гроші. Тільки ж це все до пори, до часу. Добре бути "правильним" і "за ідєю" коли ти якби "апацзіція" до всіх і до кожного. Рубати правду-матку, коли реально ти ні за що відповідальності не несеш, та ще й знаєш, що завжди є "запасний путь" для відходу (рахунок у Швейцарії, пару казіно\ресторанів, заводик\пароходик і т.д.) . Тоді можна витріщати очі і з перекошеним від жагиnexn пише: із пустими обіцянками МММ
кровісправедливості ротом крити всіх на чому світ стоїть. Таких у нас народ любить - не поспориш.Особливо любить коли бачить хронічну імпотецію влади. А зараз вона уже не те що викликає роздратування (як це є зазвичай), а справжню ненависть і злобу ("конвой" їде, танки за 20 метрів від кордону, а ми все "виражаємо стурбованість" і "апелюємо до світової спільноти", та ще й бездарно проси..ємо війну через дебільне командування). Не дай Бог у такий час ляшкам владу у руки - закрутять таке що чортам тошно стане.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ну от бачте, конкретних фактів мені не навели! А говорити і паплюжити багато хто може, а коли діло доходить до фактів, то тут - зась. А вам, напевно, невигідно, щоб Олег Валерійович та його партія виграли вибори (він того дійсно гідний!), тому що ви, мабуть, з іншої політичної сили. Мені шкода вас, що ви об"єктивно не бачитеlamer85 пише:
Наступні - що??? Вибори? Ви мені подобаєтесь все більше і більшеnexn пише: (а я думаю, що на наступних виборах так і буде!)
![]()
От тут ви сильно помиляєтесьnexn пише: Ну от бачте, конкретних фактів мені не навели! А говорити і паплюжити багато хто може, а коли діло доходить до фактів, то тут - зась. А вам, напевно, невигідно, щоб Олег Валерійович та його партія виграли вибори (він того дійсно гідний!), тому що ви, мабуть, з іншої політичної сили. Мені шкода вас, що ви об"єктивно не бачите
Ви так сказали, тому що у вас просто немає таких фактів. І таким чином увертаєтеся від відповідді! Не жалійте мене будь-ласка, тому що ця людина, ще раз повторюсь, довела ділами те, що на неї можна покластися, чого і вам щиро бажаю)) Ваш голос на виборах дуже важливий для перемоги добра та справедливості, отож не прогавте шанс змінити нашу країну на кращеlamer85 пише:
От тут ви сильно помиляєтесьnexn пише: Ну от бачте, конкретних фактів мені не навели! А говорити і паплюжити багато хто може, а коли діло доходить до фактів, то тут - зась. А вам, напевно, невигідно, щоб Олег Валерійович та його партія виграли вибори (він того дійсно гідний!), тому що ви, мабуть, з іншої політичної сили. Мені шкода вас, що ви об"єктивно не бачите
Тут дійсно є багато людей які підтримують ті чи інші політичні сили - але от якраз я з тої меншості яка не підтримує жодної.
Тому моя позиція тут абсолютно нейтральна.
Фактів я не привів лиш тому що мені проект "Ляшко і ко." не цікавий. Нічого особливого. Такі уже були, і ще будуть.
Шкода що ви такі великі надії покладаєте на якусь конкретну людину. Та ще й такий відверто популістський проект.
Тільки це має бути ПРАВИЛЬНИЙ голос, так?nexn пише: Ваш голос на виборах дуже важливий для перемоги добра та справедливості, отож не прогавте шанс змінити нашу країну на краще
Так, судимості були. Але ви не врахували той факт, що вони були політично мотивовані. Самі це прекрасно розумієте. Бо Олег Валерійович, що при тій, так і при цій владах як кістка у горлі їмlamer85 пише:
Тільки це має бути ПРАВИЛЬНИЙ голос, так?nexn пише: Ваш голос на виборах дуже важливий для перемоги добра та справедливості, отож не прогавте шанс змінити нашу країну на краще
Повторюю ще раз - я не навів ніяких фактів (як і ви доречі) тому що я їх просто не шукав. При бажанні - пачками. Тільки ж я уже казав, що мені паралельно щодо цього.Я не підримую жодної партії, а це значить, що і не є противником жодної з них.
Вам тут уже навели купу доказів ті кому це цікаво - і який результат? Ваш кумир у вас же виходить завжди правимНу то зміст щось вам доводити?
Захочете - гугл в допомогу. Багато цікавого
Три судимості, наклепництво, 2 умовних строки. І це не при "сімї", і не при "крававой гебнє". Він там звичайно далеко не один такий. Вся нинішня післямайданна верхівка - ну прям як то їх спеціально відбирали
О, який красавєцДоречі, одни зі строків "мотав" поблизу - в Ізялсаві
"При тій" - це при якій? Про політичну вмотивованість це він вам сам розказав?nexn пише: Так, судимості були. Але ви не врахували той факт, що вони були політично мотивовані. Самі це прекрасно розумієте. Бо Олег Валерійович, що при тій, так і при цій владах як кістка у горлі їм
Невже ви не знаєте, що Олег Валерійович того часу був журналістом, який писав та говорив правду про владу без всяких компромісів із нею. Тому й вирішили його посадити, щоб закрити йому рот. А про інших, які "куди більше стояли "кісткою"" не розказуйте! Бо вони вже давно б сиділи, якщо б не пішли на компроміси із владою!lamer85 пише:
"При тій" - це при якій? Про політичну вмотивованість це він вам сам розказав?nexn пише: Так, судимості були. Але ви не врахували той факт, що вони були політично мотивовані. Самі це прекрасно розумієте. Бо Олег Валерійович, що при тій, так і при цій владах як кістка у горлі їм
Як ректор Мельник? Він здогадався сісти ще у 1993 році - тоді ще нинішня влада ("майданна") тільки-но різала на металолом перші заводи. Попередня ("сімя") - саме "бомбила" ларьки. Та й були діячи які куди більше стояли "кісткою" тому ж Кучмі - тим не менш нікого з них чомусь не посадили.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua