Ляшко - федераст

• nexn
  • nexn аватар
  • Новачок
  • Новачок
Більше
22 серп. 2014 23:09 #93162 від nexn
Відповідь від nexn у темі Ляшко - федераст

lamer85 пише:

nexn пише: із пустими обіцянками МММ

Хто це вам сказав що вони були пусті? Перші члени піраміди завжди отримують чималий прибуток. І люди отримували реальні гроші. Тільки ж це все до пори, до часу. Добре бути "правильним" і "за ідєю" коли ти якби "апацзіція" до всіх і до кожного. Рубати правду-матку, коли реально ти ні за що відповідальності не несеш, та ще й знаєш, що завжди є "запасний путь" для відходу (рахунок у Швейцарії, пару казіно\ресторанів, заводик\пароходик і т.д.) . Тоді можна витріщати очі і з перекошеним від жаги крові справедливості ротом крити всіх на чому світ стоїть. Таких у нас народ любить - не поспориш. :lol: Особливо любить коли бачить хронічну імпотецію влади. А зараз вона уже не те що викликає роздратування (як це є зазвичай), а справжню ненависть і злобу ("конвой" їде, танки за 20 метрів від кордону, а ми все "виражаємо стурбованість" і "апелюємо до світової спільноти", та ще й бездарно проси..ємо війну через дебільне командування). Не дай Бог у такий час ляшкам владу у руки - закрутять таке що чортам тошно стане.

Не займайтесь будь-ласка словоблудством, а наведіть конкретні факти, ми ж не вдитячому садочку!
І по-друге, коли Олег Ляшко стане президентом, тоді дійсно в нащій державі запанують лад та справедливість, прозорість. Дай Бог, щоб він став президентом (а я думаю, що на наступних виборах так і буде!)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2014 23:19 - 22 серп. 2014 23:20 #93164 від lamer85
Відповідь від lamer85 у темі Ляшко - федераст

nexn пише: (а я думаю, що на наступних виборах так і буде!)

Наступні - що??? Вибори? Ви мені подобаєтесь все більше і більше :oops:
Долучення:
Останнє редагування: 22 серп. 2014 23:20 ким lamer85.

• nexn
  • nexn аватар
  • Новачок
  • Новачок
Більше
22 серп. 2014 23:29 #93165 від nexn

lamer85 пише:

nexn пише: (а я думаю, що на наступних виборах так і буде!)

Наступні - що??? Вибори? Ви мені подобаєтесь все більше і більше :oops:

Ну от бачте, конкретних фактів мені не навели! А говорити і паплюжити багато хто може, а коли діло доходить до фактів, то тут - зась. А вам, напевно, невигідно, щоб Олег Валерійович та його партія виграли вибори (він того дійсно гідний!), тому що ви, мабуть, з іншої політичної сили. Мені шкода вас, що ви об"єктивно не бачите

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 серп. 2014 23:51 #93166 від lamer85

nexn пише: Ну от бачте, конкретних фактів мені не навели! А говорити і паплюжити багато хто може, а коли діло доходить до фактів, то тут - зась. А вам, напевно, невигідно, щоб Олег Валерійович та його партія виграли вибори (він того дійсно гідний!), тому що ви, мабуть, з іншої політичної сили. Мені шкода вас, що ви об"єктивно не бачите

От тут ви сильно помиляєтесь :) Тут дійсно є багато людей які підтримують ті чи інші політичні сили - але от якраз я з тої меншості яка не підтримує жодної. :) Тому моя позиція тут абсолютно нейтральна.
Фактів я не привів лиш тому що мені проект "Ляшко і ко." не цікавий. Нічого особливого. Такі уже були, і ще будуть.
Шкода що ви такі великі надії покладаєте на якусь конкретну людину. Та ще й такий відверто популістський проект.

• nexn
  • nexn аватар
  • Новачок
  • Новачок
Більше
23 серп. 2014 00:18 - 23 серп. 2014 00:20 #93167 від nexn

lamer85 пише:

nexn пише: Ну от бачте, конкретних фактів мені не навели! А говорити і паплюжити багато хто може, а коли діло доходить до фактів, то тут - зась. А вам, напевно, невигідно, щоб Олег Валерійович та його партія виграли вибори (він того дійсно гідний!), тому що ви, мабуть, з іншої політичної сили. Мені шкода вас, що ви об"єктивно не бачите

От тут ви сильно помиляєтесь :) Тут дійсно є багато людей які підтримують ті чи інші політичні сили - але от якраз я з тої меншості яка не підтримує жодної. :) Тому моя позиція тут абсолютно нейтральна.
Фактів я не привів лиш тому що мені проект "Ляшко і ко." не цікавий. Нічого особливого. Такі уже були, і ще будуть.
Шкода що ви такі великі надії покладаєте на якусь конкретну людину. Та ще й такий відверто популістський проект.

Ви так сказали, тому що у вас просто немає таких фактів. І таким чином увертаєтеся від відповідді! Не жалійте мене будь-ласка, тому що ця людина, ще раз повторюсь, довела ділами те, що на неї можна покластися, чого і вам щиро бажаю)) Ваш голос на виборах дуже важливий для перемоги добра та справедливості, отож не прогавте шанс змінити нашу країну на краще
Останнє редагування: 23 серп. 2014 00:20 ким nexn. Причина: орфографічна помилка

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
23 серп. 2014 00:59 - 23 серп. 2014 01:06 #93168 від lamer85

nexn пише: Ваш голос на виборах дуже важливий для перемоги добра та справедливості, отож не прогавте шанс змінити нашу країну на краще

Тільки це має бути ПРАВИЛЬНИЙ голос, так? :lol:
Повторюю ще раз - я не навів ніяких фактів (як і ви доречі) тому що я їх просто не шукав. При бажанні - пачками. Тільки ж я уже казав, що мені паралельно щодо цього. ;) Я не підримую жодної партії, а це значить, що і не є противником жодної з них.
Вам тут уже навели купу доказів ті кому це цікаво - і який результат? Ваш кумир у вас же виходить завжди правим :) Ну то зміст щось вам доводити? :huh: Захочете - гугл в допомогу. Багато цікавого :) Три судимості, наклепництво, 2 умовних строки. І це не при "сімї", і не при "крававой гебнє". Він там звичайно далеко не один такий. Вся нинішня післямайданна верхівка - ну прям як то їх спеціально відбирали :)
О, який красавєц :lol: Доречі, одни зі строків "мотав" поблизу - в Ізялсаві B)
Долучення:
Останнє редагування: 23 серп. 2014 01:06 ким lamer85.

• nexn
  • nexn аватар
  • Новачок
  • Новачок
Більше
23 серп. 2014 02:35 #93169 від nexn

lamer85 пише:

nexn пише: Ваш голос на виборах дуже важливий для перемоги добра та справедливості, отож не прогавте шанс змінити нашу країну на краще

Тільки це має бути ПРАВИЛЬНИЙ голос, так? :lol:
Повторюю ще раз - я не навів ніяких фактів (як і ви доречі) тому що я їх просто не шукав. При бажанні - пачками. Тільки ж я уже казав, що мені паралельно щодо цього. ;) Я не підримую жодної партії, а це значить, що і не є противником жодної з них.
Вам тут уже навели купу доказів ті кому це цікаво - і який результат? Ваш кумир у вас же виходить завжди правим :) Ну то зміст щось вам доводити? :huh: Захочете - гугл в допомогу. Багато цікавого :) Три судимості, наклепництво, 2 умовних строки. І це не при "сімї", і не при "крававой гебнє". Він там звичайно далеко не один такий. Вся нинішня післямайданна верхівка - ну прям як то їх спеціально відбирали :)
О, який красавєц :lol: Доречі, одни зі строків "мотав" поблизу - в Ізялсаві B)

Так, судимості були. Але ви не врахували той факт, що вони були політично мотивовані. Самі це прекрасно розумієте. Бо Олег Валерійович, що при тій, так і при цій владах як кістка у горлі їм

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
23 серп. 2014 09:03 #93171 від lamer85

nexn пише: Так, судимості були. Але ви не врахували той факт, що вони були політично мотивовані. Самі це прекрасно розумієте. Бо Олег Валерійович, що при тій, так і при цій владах як кістка у горлі їм

"При тій" - це при якій? Про політичну вмотивованість це він вам сам розказав? :) Як ректор Мельник? Він здогадався сісти ще у 1993 році - тоді ще нинішня влада ("майданна") тільки-но різала на металолом перші заводи. Попередня ("сімя") - саме "бомбила" ларьки. Та й були діячи які куди більше стояли "кісткою" тому ж Кучмі - тим не менш нікого з них чомусь не посадили.
Ці користувачі подякували: kolbasnik

• nexn
  • nexn аватар
  • Новачок
  • Новачок
Більше
27 серп. 2014 15:17 #93268 від nexn

lamer85 пише:

nexn пише: Так, судимості були. Але ви не врахували той факт, що вони були політично мотивовані. Самі це прекрасно розумієте. Бо Олег Валерійович, що при тій, так і при цій владах як кістка у горлі їм

"При тій" - це при якій? Про політичну вмотивованість це він вам сам розказав? :) Як ректор Мельник? Він здогадався сісти ще у 1993 році - тоді ще нинішня влада ("майданна") тільки-но різала на металолом перші заводи. Попередня ("сімя") - саме "бомбила" ларьки. Та й були діячи які куди більше стояли "кісткою" тому ж Кучмі - тим не менш нікого з них чомусь не посадили.

Невже ви не знаєте, що Олег Валерійович того часу був журналістом, який писав та говорив правду про владу без всяких компромісів із нею. Тому й вирішили його посадити, щоб закрити йому рот. А про інших, які "куди більше стояли "кісткою"" не розказуйте! Бо вони вже давно б сиділи, якщо б не пішли на компроміси із владою!

Більше
27 серп. 2014 21:16 - 27 серп. 2014 21:17 #93283 від pan_volodymyr
Відповідь від pan_volodymyr у темі Ляшко - федераст
Я весь в сльозах та соплях. Олег Валерьевіч такий білий та пухнастий! А як муркоче! Все, вирішено, я фанат Ляшка!
Цікаво, скільки Вам за кожен допис платять? Може і я собі яку копійку зароблю. Бажано в долярах.
Останнє редагування: 27 серп. 2014 21:17 ким pan_volodymyr.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Час відкриття сторінки: 0.091 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів