Причины потери Крыма Украиной.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Странник
- Автор теми
- Старший учасник
- Дописи: 78
- Подяка отримана: 13
****************************************************************************************Dj Os пише:
lamer85 пише:
Правда зручно? І особливо не треба якісь контраргументи підбиратиDentist пише: скільки платять?
Це характерно, доречі, і для протилежної сторони - зайду до них - питають скіки "америкоси" платять за пост, зайду до поцріотів - кажуть що у путіна зарплату отримую
Достатньо написати щось, що не вміщується в квадратно-гніздовий спосіб мислення. І тонни любові на голову гарантовані
Ти не вкурив тему,
1/. цей персонаж ходить по різних форумах і копіпастить потрібний меседж.
2/. Він до Шепетівки взагалі немає ніякого відношення.
1/. В чому состоїть мій копіпаст?
Копипаст - (с английского Copy-paste - скопировать-вставить) — это метод создания текста путем копирования и вставки цитат из нескольких источников. Иногда даже без дальнейшего редактирования конечного результата.
Я публікую - БЕЗ УСЯКОГО КОПІЮВАННЯ ЧУЖИХ ТЕКСТІВ - виключно СВОЇ особисті матеріали і підписую ці матріали СВОЇМ особистим прізвищем.
2/.А тоді, пробачте, - втрата Крима Україною, яке має відношення до Шепетівки? Кажете - має відношення? А чому ж тоді цю тему Ви самі не відкрили і мені у цьому не хочете допомогти? У чому моя провина, якщо я не з Шенетівки? Я з України і маю право контактувати з мешканцями усіх помешкань Держави в межах правил Форуму і Закондавства України.
Владимир Озерянко
- Странник
- Автор теми
- Старший учасник
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Dj Os пише: Странник. ви з якого міста взагалі?
З Радомишля Житомирської області.
До речі Радомишльський сайт, де я був, - з 1 січня ц.р. закрився за ініціативою власника
Владимир Озерянко
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Взагалі-то я вас намагався якраз таки підтримати, але вам видно свербить посваритись Чому і кому платять я теж не знаю - власне про це я і поставив запитання.Странник пише: З одного боку дуже дотепно сказано /певне у Вашому розумінні - для мене/ і зовсім не зрозуміло для іншіх. А на виході усьго сказаного Вами - великий нуль! А кому і навіщо платять "америкоси", чи путін за квадратно-гніздовий спосіб мислення? - Невідомо... Правда зручно?
То скажіть прямо, щоб усі зрозуміли, якими Вам особисто бачиться причини втрати Крима Україною І АРГУМЕНТУЙТЕ СВОЮ ДУМКУ.
Дякую!
Якщо ви цього не зрозуміли - я тут, видно, нічим не допоможу
Причини втрати Криму очевидні, але мені на них уже наплювати. Я знаю причини його приєднання - УРСР мала "витягти" депресивний нікому непотрібний регіон. Вона це зробила, і отримала "дяку". Наразі, Крим має усі шанси повернутися до свого "добендерівського" стану, з усіма витікаючими - яким він був до 50-х років. І цього достатньо.
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
compromat.ua/ru/25/15700/index.html
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
www.bratstvo.info/ua/analitika/1957-1225987140
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
Похожая ситуация была с анексией Синайского полуострова Израилем. (Не в смысле что там был Майдан, а незаонный захват ) Причем выгоды от той территории для Израиля были гораздо более чем Крым для Рашки. Тем не менее отдали взад. Ибо профит не покрывал тех потерь от незаконного присвоения чужой территории.
С тезисом "незаконный майдан как причина потери Крыма" не согласен. Это не первый наш Майдан. Если бы каждый Майдан заканчивался потерей территории у нас сейчас один Киев бы остался. Причина в зверском разгоне студентов силовиками. Просто никому не нравится когда детей пинают кованными сапогами. Все знают чем занимаются менты в своих застенках. Когда это вышло на улицы - поднялись люди.
- Странник
- Автор теми
- Старший учасник
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Staruy пише: Две основные причины - ВВХ как никогда сейчас нужны "успихы и перемогы" плюс время для захвата было очень удачное. Всё...
С тезисом "незаконный майдан как причина потери Крыма" не согласен. Это не первый наш Майдан. Если бы каждый Майдан заканчивался потерей территории у нас сейчас один Киев бы остался. Причина в зверском разгоне студентов силовиками. Просто никому не нравится когда детей пинают кованными сапогами. Все знают чем занимаются менты в своих застенках. Когда это вышло на улицы - поднялись люди.
Вопросы задаю конкретно и жду конкретного ответа:
1/. Если бы Майдана 13-14 ВООБЩЕ НЕ БЫЛО, то чей был бы Крым - сегодня 16 августа 2014 года - наш ИЛИ РОССИЙСКИЙ?
Спасибо за честный ответ!
2/. Наверное, Вы один на Украине, пребываете В ТОМ морально приятном заблуждении, ЧТО СТУДЕНТЫ ТОГДА ВЫСТУПИЛИ типа ЗА КАКАЮ-ТО ИДЕЮ. Однако всем им /стдентам, которых разогнали силовики/ заплатили по 100 или 50 гривен... Один Вы в неведениии. Силовики разогнали наемников ДЛЯ ПРЕСЕЧЕНИЯ ХУЛИГАНСТВА.
Конечно, я тоже против ОЧЕНЬ СИЛОВЫХ МЕТОДОВ. Но...
Спасибо.
Владимир Озерянко
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор