Опачкі...

Моє імя всує прозвучало... Я не бойкотую сайт - не обманюй, Саня - я з сайту видалений. Нема мого профілю. Пишу зараз з-під гостя.

З чого я дуже тішуся.
А от ти, Ден, мене неприємно здивував - тобі-то я вже шо зробив?

Чого обзиваєшся?

Сашко інша справа - у мене з ним сакральний звязок уже давно. А от ти вже чого?

Що я думаю з цього приводу я писав тут ще місяці 3 назад - повторюватись немає змісту, Нажаль - виявився правим. Якщо хтось сподівався, що після звілнення "воної" і зацарювання по областях олігархів (заради чого все й робилося) Схід і Південь приповзуть з покаянням до ніг Яроша і кумпанії, а кацапи смиренно опустять оченята, вибачаться, і відійдуть в сторонку - ну то ось ласкаво просимо у реальний світ. Хотіли революції? Їжте з кашою. А зовсім скоро і без каші. Чому одним можна захоплювати ОДА, а іншим ні? Спробуйте тепер, докажіть свою правоту. Вам швидко покажуть прецендент. В тому числі і з запрошенням іноземних військ. Чи вже забули про волання тодішньої "апазіції" ввести миротворчі війська? Ну так вибачте - їхні заяви ще на стрічках новин є. Ще й схолонути, так би мовити, не встигли. Ви ще почекайте - з дня на день до памятників дійде.

Як на мене - тут не потрібно НІЯКИХ військ, але раз клепки своєї нема - ну то рвіть далі цю нещасну країну. Одним хай розум ЄС вкручує, іншим паРаша. Все та ж сама пісня - давай "дядю", хай прийде і нам наведе "порядок".
Є дуже. ДУЖЕ просте логічне правило - "пізнаєте по плодам" (Ісус Христос, 33 р. н.е. (с)). Не дивіться на лозунги - дивіться на наслідки. Поки що наслідки, скажимо так - не ахті...
Але, от згадав одну приказку - "ку..ві в очі сци, а вона - "дощ іде". Тому на розуміння не сподіваюсь.

Тут можна списати цілі "простині" доводів, скільки завгодно тикати носом у цінники в аптеках і на заправках, до посиніння показувати карту України, яка, чомусь, поменьшала - а у вас все одно ж "хто не скаче той москаль"? Так жеж? От зараз я піду звідси - ви мене обгадите як схочите, і будете самовтішатись, мовлял "как ми єго!". Ну раз вам від цього легше - я не проти

P.S. Можете не відповідати - я чисто випадково сюди потрапив, і вести дискусію не буду. Дуже мала тут аудиторія. Я краще вживу