- Дописи: 181
- Подяка отримана: 111
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ніхто не казав про 60 років, давайте не будем обговорювати цифри хворої уяви певних індивідумів. Але я думаю ти погодишся, що в 34 роки йти на пенсію, як це зараз роблять певні міліціонери, також не дуже справедливо. Такі люди цілком можуть служити і до 40 років.Військові і міліція характеризуються певною специфікою роботи,яка не дозволяє виконувати свої обовязки інколи навіть в 45, я вже не говорю про 60 років. Уявіть собі 55-річного міліціонера, якому чинить супротив 25-річний юнак.Те саме можна сказати про військових.
Можна подумати він пенсію отримає в разі своєї загибелі. Має бути достойна заробітна плата + грошова допомога родині, в разі трагічних подій.Про ризик в роботі.Скажіть, яку на вашу думку,має отримувати заробітну плату той, хто зараз в думках вже простившись з рідними,сидить в заблокованій частині в Криму?
Так я ж про те і говорю. Я підтримую те щоб на потреби населення йшов газ саме українського видобутку і щоб підприємства могли лише скуповувати його надлишки, а не як зараз мішати все в одну кучу і продавати по одній ціні.Шодо цін на енергоносії.Ви знаєте,скільки пам'ятаю, їх піднімають до економічно обгрунтованого рівня, все піднімають і піднімають.Хіба теперішні 28 копійок за кіловат не покривають собівартість? Газ взагалі в нас свій, але платим за весь однакову ціну.
Спробуйте попрацювати санітаром в дурдомі до 60-ти.maroshka пише: Яник для усіх військових і міліціонерів підвищів на 5 років пенсійний вік. А Чому педагоги і лікарі вже давно мають право йти у 50 років на пенсію. Таких пільг дуже багато. УСІМ ПЕНСІЮ В 60 РОКІВ, КРІМ ШКІДЛИВОГО ВИРОБНИЦТВА, але наші такі шустрі, що придумають шкідливе скрізь
Щоб не обговорювати,як ви висловились,міфічні припущення,може дасте ссилку, де можна ознайомитись з цими умовами, а поки що я роблю висновки з тієї інформації, яку знайшов, іншої не маю.Green Lord пише: Хотабыч!
Ваші зауваження обгрунтовані, але недоречні - думка окремих форумчан щодо тих чи інших подій / ідей / законів не впливає на остаточний результат, тому що вони (форумчани) не мають важелів впливу державного рівня.
Зміст обговорювати міфічні припущення? Звичайно, це можна назвати "обмін думками з приводу...", от тільки наразі конкретики нема ніякої - лише припущення.
А щодо енергоносіїв - що заважає скористатись порадами на зразок використання сонячних батарей і бути енерговільним?
Наразі можу лише побажати успіхів в ваших починаннях - для вас процес важливіший за результат, бо інакше б спочатку шукали факти, які б підтверджували озвучені умови. Напишу капсом -Старик Хотабыч пише: Щоб не обговорювати,як ви висловились,міфічні припущення,може дасте ссилку, де можна ознайомитись з цими умовами, а поки що я роблю висновки з тієї інформації, яку знайшов, іншої не маю.
Обязательств по дальнейшему повышению пенсионного возраста, сокращению количества министерств, отмене моратория на продажу земель сельхозназначения, принудительной приватизации шахт, подавлению очагов вооруженного сопротивления на востоке страны, о чем ранее сообщали некоторые СМИ, текст меморандума не содержит.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua