Червоні ганчірки-це символ окупації
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- IIIkinep
- Платиновий учасник
ось в цьому і вся проблема.ми говори з точки зору історії і фактів.а ти говориш на емоціях і тільки тому що когось з твоїх близьких торкнулось. І хочу заперечити що і наших близьких це торкалось.Я особисто нікому своєї думки не навязую. Ти хоча б одну тему бачив яка б українці принижувала?я хоча б в одному повідомленні погано говорив про упа? якщо ви так важаєте що в СССР було погано,значить з вашої це точки зору це так і було. Не потрібно всім клином вбивати те що, це просто жах якийсь якщо інакше як ви думаєте.Dj Os;65156 пише: Як не можна не бачити того що якщо особисто вашої сім'ї репресії не торкнулись, то це не значить що їх не було.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Уражених синдромом малоросійського бидло-хохлізму замучила "тоска по кацапскому барину". Не мечи бісер перед цими совками, бо вони безнадійні...Dj Os;65156 пише: Як не можна не бачити того що якщо особисто вашої сім'ї репресії не торкнулись, то це не значить що їх не було. Моя хата скраю?Якщо у когось бабці жалкують за совком то це тільки тому що вони вже до нього звикли. Всі так жили тому що треба було якось жити і наступне покоління вихожувати.Ходили всі дружно на мітинги з красними прапорами, бо могли вигнать з комсомолу а там і з роботи. Ніно ти шо думаєш 90% на референдумі про незалежність здуру проголосували? Але в нашого народу є спільна велика проблема - коротка память. От і голосуєм далі за Яників і Тимошеноко і живем як жили, згадуючи дальокий коміністичний рай
Не бійся!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Хіба є повага до самих себе?І хочу заперечити що і наших близьких це торкалось.
- Alois
- Платиновий учасник
Якщо бандерівці когось хотіли "розтріляти", то розстрілювали не коментуючи. Отже, то були не бандерівці. Можливо бендерівці, як ти їх називаєш. Але судячи з того, як "доблесні" червоноармійці вчасно "поспіли на допомогу", перед твоєю бабцею було розіграно виставу. А ти тепер епізод, у якому невідомо хто "майже не розтріляв" двох людей порівнюєш із системним багаторічним винищенням мільйонів. Вибач, але це все одне, що порівнювати з пальцем інший орган (якщо не знаєш який саме, то спитай у praporschik 'а)...LuK;65095 пише: а мою бабусю з татом на львівщині (коли вони втікали від німців) ледь не розтріляли бендерівці.врятували їх бійці червоної армії. Хотіли розстріляти лиш за те,що вони з хмельниччини.навіть дитину.....як вони це прокоментували - бо там "советы". То що,мені тепер всю львівську область ненавидіти?Давайте не трактувати історію на свій лад!
Не бійся!
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Alois
- Платиновий учасник
Якщо ти, отрок, не знаєш, то я тобі розповім, що НКВДисти практикували переодягання в однострої повстанців із тризубами і в такому вигляді "звєрствовалі" щоб навіювати страх на "мєстноє насєлєніє". Або ввечері приходили переодягнені на повстанців і просили харчів, а вранці, вже одягнені в своє енкаведистське, заарештовували тих, хто "пособнічаєт" бандерівцям. Якщо бандерівці були звірами, то чому там, де вони "звєрствовалі" їх люблять, а бояться там, де їх не було?IIIkinep;65179 пише: точно. розігрували виставу. і сам Сталін цей план створював. прям ціла операція.
Додано о 10:23
Попереднє повідомлення було написане в 10:21
Розстрілювали кого треба, але не жінок із дітьми. І не ґвалтували, як "доблєсная красная армія"...IIIkinep;65179 пише: точно. розігрували виставу. і сам Сталін цей план створював. прям ціла операціябачиш, кажеш зразу розтрілювали...ти бачу в курсі.
Не бійся!
- Відвідувач
Да конечно)))) Они их не расстреливали и не насиловали, они их сжигали и в колодцах топили, потому что муж (отец) был интеллигентом. А самого мужа расстреляли потом, когда всё это ему показали.И не переодетые НКВД-шники, а родные односельчане-бандеровцы, с которыми они жили всё время рядом и которые далеко не всегда так храбро воевали с множеством врагов. Начитаются статеек в интернете, патриоты, наобщаются друг с другом, а потом несут тут всякую фигню... И чего вам не празднуется-то, бдительные вы наши?Alois;65182 пише: Розстрілювали кого треба, але не жінок із дітьми. І не ґвалтували, як "доблєсная красная армія"...
- Andruxa
- Учасник-експерт
- Дописи: 119
- Подяка отримана: 0
Додано о 12:33
Попереднє повідомлення було написане в 12:30
бачу дехто досі під впливом кремлівської пропаганди