- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- 100 найбільш переможних битв УПА з Німецькими каральними військами
100 найбільш переможних битв УПА з Німецькими каральними військами
- ldfkthbq
- Новачок
- Дописи: 11
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Ошібаєшься! І не тільки тому, що припускаєшся трьох граматичних помилок у слові Білорусь...ldfkthbq;63817 пише: Кстати насчет героев которые боролись за независимость на своей территории.Если не ошибаюсь подразделения упа принимали участие в карательных операциях на территории Берарусии,Югославии,Франции и если не ошибаюсь то и Польши.Можно зайти на сайты и посмотреть.Я не имею в виду Российские сайты.Можно задать еще пару вопросов типа как так что американцам сдались в плен около 11 тысячь воинов дивизии Галичина впоследствии вывезенные в Канаду ,если Американцы далее запада Германии не продвигались?Но это история...которую можно рассмотреть по разному кому как нравиться.А за день сегодняшний могли бы против мера и жилищного кодекса( имеется в виду стоимости услуг и объединяться и союзников искать,а то как Маугли-каждый сам за себя.
Не бійся!
- Відвідувач
Как в том старом анекдоте:"Против евреев были египетские фараоны. Фараонов нету...Евреев пытался вырезать Гилер. Гитлера нету...Против евреев были комунисты. И тех уже нету... Евреи выходят в финал))))" Уж больно ситуация по твоим словам похожая получается, только без фараонов)))ZzZ;63807 пише: УПА боролась за Самостійну Соборну Українську Державу!__де зараз німецькі фашисти ? нема! де зараз совєцький союз??нема! А незалежна Україна Є!!! то ж давайте брати Українці будемо цінувати це і поважати тих Героїв , які дійсно боролися і загинули за Державність України!
Вообще-то, парень допустил ошибки в слове Белоруссия. Чтобы не было криков и обвинения в исторической безграмотности - мы говорим о 1941-1945 годах.Ошібаєшься! І не тільки тому, що припускаєшся трьох граматичних помилок у слові Білорусь...
- ldfkthbq
- Новачок
- Дописи: 11
- Подяка отримана: 0
- Відвідувач
Ну как это, меня уже три раза записывали в не просто строронники Антонюка, а в злостные тролли Антонюка))) Хотя я не являюсь ни тем, ни другим.Все аргументы о связи УПА с фашистами всё равно разобьются о мощное "вони ж воювали проти москалів".Ещё раз говорю - это две абсолютно разные войны. Одна война против фашизма, вторая - за то, что сейчас стали называть Самостійною Соборною... и т.д. Их нельзя путать (а тем более смешивать), поскольку у них были абсолютно разные цели и достигались эти цели абсолютно разными методами. ПыС: Исторической ошибкой я называю попытку привязать современное название страны к временам второй мировой, когда страны с таким названием не было вообще. Это замечание относилось не к тебе))ldfkthbq;63867 пише: Кстати на форуме не разу не читал сторонников мера.Не ужели нет ничего положительного-хотя слышал что дисциплина повысилась и чиновники на работу не опаздывают как при Шпильченко.
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Alois
- Платиновий учасник
Помиляєшся. Саме так завжди називали свою країну білоруси, особливо ті, що воювали "пад сцягам бел-чырвона-белым". Не плутай поняття країна і держава. Жыве Беларусь!..monax;63870 пише: Ну как это, меня уже три раза записывали в не просто строронники Антонюка, а в злостные тролли Антонюка))) Хотя я не являюсь ни тем, ни другим.Все аргументы о связи УПА с фашистами всё равно разобьются о мощное "вони ж воювали проти москалів".Ещё раз говорю - это две абсолютно разные войны. Одна война против фашизма, вторая - за то, что сейчас стали называть Самостійною Соборною... и т.д. Их нельзя путать (а тем более смешивать), поскольку у них были абсолютно разные цели и достигались эти цели абсолютно разными методами. ПыС: Исторической ошибкой я называю попытку привязать современное название страны к временам второй мировой, когда страны с таким названием не было вообще. Это замечание относилось не к тебе))
Додано о 16:09
Попереднє повідомлення було написане в 16:05
А хто сказав, що зв'язок з німцями був аморальнішим за зв'язок з більшовиками, які за 8 років до зміни окупанта влаштували в Україні голодомор? Німці були нашими потенційними союзниками, бо мали спільних із нами ворогів...Toha;63880 пише: звязок упа з німцями ніхто не відкидає,просто цім військам на той час треба було одітись та озброїтись,скажи мені нквд їх би оділи і озброїли,вони там у німеччині пройшли вишкіл,тай ще гітлер говорив ,що україна буде самостійна,а коли гітлер обманув,то вони воювали на дві сторони,і може ти не знаєш,що наша шепетівка була на два дні відбита від нквд і німців,думаю я щось розповів нове для тебе
Не бійся!
- IIIkinep
- Платиновий учасник
:bf::bf::bi::bi:браво!якщо ваші союзниками були німці,то я задоволений що не підтримую вас.Alois;63891 пише: Німці були нашими потенційними союзниками, бо мали спільних із нами ворогів...
- Alois
- Платиновий учасник
Не чіпляйся до слів. Я мав на увазі всіх українців станом на 1941 рік. До речі, 1939 рік від голодомору відділяло не 8, а 6 років, а Нюрнберзького процесу ще не було. Всі події треба розглядати у контексті конкретних історичних подій, а не з огляду на довідник з історії для абітурієнтів наступного століття.IIIkinep;63894 пише: :bf::bf::bi::bi:браво!якщо ваші союзниками були німці,то я задоволений що не підтримую вас.
Додано о 16:33
Попереднє повідомлення було написане в 16:31
Якщо дотримуватись твоєї логіки, то всіх шкільних друзів Гітлера варто було розстріляти. Життя набагато складніше, ніж твій юнацький максималізм.
Не бійся!
- IIIkinep
- Платиновий учасник
хто б говорив....Alois;63897 пише: Не чіпляйся до слів. .
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- 100 найбільш переможних битв УПА з Німецькими каральними військами