- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- 100 найбільш переможних битв УПА з Німецькими каральними військами
100 найбільш переможних битв УПА з Німецькими каральними військами
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
А в чому зв'язок Бандери з фашистами? В тому, що всю війну просидів у фашистському концтаборі? Чи може в тому, що фашисти розстріляли його брата? Львів зустрічав німців, як визволителів від російсько-більшовицьких загарбників, але коли націоналісти зрозуміли, що незалежність України не входить до планів нового окупанта, перейшли в жорстку опозицію і до нього. Шепетівка, до речі, також фашистів квітами, хлібом-сіллю зустрічала і дотепер святкує "визволення" від німецько-фашистських загарбників, хоча то була банальна зміна окупанта, як і 4 липня 1941 року. Якби перемогла Німеччина, ми б дотепер святкували визволення від російсько-більшовицьких окупантів. Просто за сім десятиліть людям втовкли в голову більшовицькі ідеологічні кліше, а команди "думать нє было"...ofiser;63753 пише: Безразличие- это та осбенность нации,которая приводит ее в рабство. Когда на выборы приходит 30% , то что теперрь хотеть. Это то что я наблюдал на митенге 30 марта. Когда мы потеряем свободу- мы потеряем и колбасу.
Додано о 08:21
Попереднє повідомлення було написане в 08:04
Украине нужна Украинская партия. И на сегодняшний день это "Свобода" хотя они на сегодняшний день ведут не совсем правильную реторику.Народ,от них отталкивает прошлое т.е. связь Бендеры с фашистами. Если бы объявили коммунизм злом, тогда разклад поменялся в сторону "Свободы".т.к. Бендера уже боролся со злом,просто не тех выбрал себе в друзья,хотя немцы не могут быть друзьями с их имперским прошлым по отношению к Украине. Но был еще и Власов, который тоже боролся с Советами. И там было гораздо больше народа.
Додано о 09:26
Попереднє повідомлення було написане в 09:23
П'ять років тому страху вже не було, а тепер знову 1937 рік на порозі. То може треба не ховатися, а боротися?LuK;63755 пише: *** скрытый текст ***
Не бійся!
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
І без роботи лишитися? :be:Alois;63759 пише: То може треба не ховатися, а боротися?
- Alois
- Платиновий учасник
Раби завжди були при роботі. Лєв Толстой казав, що усе життя витискав із себе раба. Штірліц второй час сідєл в туалєтє і выдавлівал із сєбя раба...jaruto;63762 пише: І без роботи лишитися? :be:
Додано о 12:56
Попереднє повідомлення було написане в 12:52
Чого ж ви чванитеся, ви!Сини сердешної Украйни?Що добре ходите в ярмі,Ще лучше, як батьки ходили?Не чваньтесь, з вас деруть ремінь,А з їх, бувало, й лій топили.(Тарас Шевченко)
Не бійся!
- Відвідувач
- Відвідувач
Угу... Что ж они в перерыве между битвами не сбегали и не захватили всю Германию? Судя по материалу, им там работы было минут на 15...Или "всё, что за границами моего села мну не касается"?ZzZ;63757 пише: 100 найбільш переможних битв УПА з Німецькими каральними військами www.upa1.netfirms.com/army1uk1.htm
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
я не знаю що тобі відповісти ,щоб не образити...monax;63798 пише: Угу... Что ж они в перерыве между битвами не сбегали и не захватили всю Германию? Судя по материалу, им там работы было минут на 15...Или "всё, что за границами моего села мну не касается"?
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Alois
- Платиновий учасник
Німеччину не захопили, бо мали (і маємо) кого бити на власній території...Ми, на відміну від окупантів, у чужий "монастир" зі своїм статутом не ліземо.monax;63798 пише: Угу... Что ж они в перерыве между битвами не сбегали и не захватили всю Германию? Судя по материалу, им там работы было минут на 15...Или "всё, что за границами моего села мну не касается"?
Не бійся!
- Відвідувач
А с чего ты взял что меня обидит твоё отношение к УПА или коммунистам? Да ради бога)))Или ты решил ответить что-то типа "сам дурак и ничего не понимаешь"? Так это ж не ответ, это так, я даже реагировать не буду.ZzZ;63801 пише: я не знаю що тобі відповісти ,щоб не образити...
Во-во.Так что давайте не будем путать борьбу с фашистами и борьбу за Украину. Это две разные войны и у каждой свои герои.Німеччину не захопили, бо мали (і маємо) кого бити на власній території...Ми, на відміну від окупантів, у чужий "монастир" зі своїм статутом не ліземо.
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
УПА боролась за Самостійну Соборну Українську Державу!__де зараз німецькі фашисти ? нема! де зараз совєцький союз??нема! А незалежна Україна Є!!! то ж давайте брати Українці будемо цінувати це і поважати тих Героїв , які дійсно боролися і загинули за Державність України!monax;63806 пише: А с чего ты взял что меня обидит твоё отношение к УПА или коммунистам? Да ради бога)))Или ты решил ответить что-то типа "сам дурак и ничего не понимаешь"? Так это ж не ответ, это так, я даже реагировать не буду. Во-во.Так что давайте не будем путать борьбу с фашистами и борьбу за Украину. Это две разные войны и у каждой свои герои.
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- 100 найбільш переможних битв УПА з Німецькими каральними військами