А чим для вас є 9 травня?
- ARTIST
- Платиновий учасник
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Пригадую колишнні паради)))))..................То дійсно зовсім не парад!!!!:bl: :bl::bl:......соррі зафлуд!не втрималась)))І що прикро,на наступний рік мабуть ще й того не буде!Ветеранів (дійсних ветеранів,що воювали) все менше та менше .....ARTIST;39423 пише: А парад сьогодні був ніякий((((( Могли б щось краще зробити(((
- Lego
- Платиновий учасник
- KarpovSergei
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
Поставщики автозапчастей оптом
- Lego
- Платиновий учасник
- Відвідувач
9 травня має бути днем пам'яті жертв другої світової війни, а ніяким не днем перемоги, бо Україна, як держава, в тій непотрібній війні не брала участі. Українці воювали і гинули. Одні в німецькій, другі в більшовицькій армії, а треті - повстанці ОУН-УПА били і одних, і других, але, на жаль, не перемогли. Святкувати перемогу - це блюзнірство. День пам'яті про 9 мільйонів українців, що загинули на чужій війні, щоб врятувати жидів від заслуженого знищення. І це при тому, що жиди-комісари за кілька років до початку війни знищили голодом 11 млн. українців. По-суті, український народ у тій війні "підставив другу щоку". Якщо ти цього не розумієш, то ти кончєний...Lego;42710 пише: Чувак... ты я вот ищу логику в твоем сообщении и пока найти не могу...Страна.. и государство... кто, что творит я не понял, если откровенно...Если ты имел в виду то что наши дедушки и бабушки творили страну или государство... падая жетрвами ужаса 42-45 года - это да!Мы лишь можем продолжить их дело чтя их память!А чем же мы еще творим? Тем что чтим могибших фашистов, которые обещали суверинитет, но этого не было бы никогда, даже теоретически... максимум - колония!Так что же мы творим?
- Lego
- Платиновий учасник
- Відвідувач
Дуже переконливо. А ти спростуй мої аргументи...Lego;46130 пише: Меня хоть закончили.. тебя так вообще не доделали)))Сочувствую)))Но, ты не все потерял, ведь инвалидам у нас уступают дорогу)))Можешь в апетеке себе успокоительно без очереди покупать)))
- Lego
- Платиновий учасник
- Відвідувач
Шалом, жиденятко...Lego;46142 пише: Какую именно из этого множества "гениальных" мыслей мне "спростувати"?Может эту - "Якщо ти цього не розумієш, то ти кончєний..."??)))